Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Bu anket kapanacak: .
Su an cidden Lemmansi utd anlasmadan baglamak lazim.

O tivite gore 18 M na falan yakin bonservisi var diye anliyorum max 20 hadi.

Su an girmemiz lazim araya, yoksa ya city ya olimpiakos gecirecek kazigi

Hic sürpriz olmadi cünkü cocuklugunda fenerliymis

Konu para veya kariyer olunca tuttugun takimin önemi kalmayabilir ama Galatasarayli olsa bize zarar verebilecek seylerden uzak durur ve bu sekilde ayrilirdi

Suan ki sürec bir fenerlinin isteyecegi sekilde ilerliyor

Hic menajer falan demeyin kac yasinda adam kanmasin ozaman
Nerden çıktı yine fenerli muhabbeti?

lookman'ı geçelim yav. herifler 45'e bile vermedi. boşa beklenti oluşuyor.
ayrıca bize mutlaka son transferini yapmayacak oyuncu lazım.
takım yaşlanıyor.
maaşlar uçuyor.
gerekirse bonservis biraz tuzlu olsun ama maaşlar uygun olmalı.

Takım içi denge takım içi denge diye diye yıllardır Türk oyuncuların beynini bununla yıkadılar, yabancılardan hiç böyle şeyler görmüyoruz herkes işini yapmaya çalışıyor. İyileştirme okey olur ama durup durup zam istenmez. BAY benim için artık yok hükmüne girmeye başlıyor, hele menajerinin açıklamalarından sonra iyice gıcık olmaya başladım.

Yav arkadaslar ne lookmani - FM mi oynuyoruz "next" deyince cevap gelecek. Minimum 20 gunluk surec ve pazarlik isteyen isler, bizim yonetimle 1 ay hatta.

10 gunumuz var..

Sosyal medyada herkes 50M diyor ama yonetim 60M istiyor. Neden herkes 50M da israr ediyor ki.

Avrupa’da yine beklediğimiz başarı gelmeyeceği belli ama bu gidişle Şampiyonluk bile zora girebilir.

Oyunculara,fener gibi yapmak en doğrusu sanirim yani konsomatris muamelesi cekmeliyiz paramızla işimiz görene kadar somurmeli sonra atmaliyiz, duygusal bağ kurmamak en doğrusu sanirim

Takım içi denge takım içi denge diye diye yıllardır Türk oyuncuların beynini bununla yıkadılar, yabancılardan hiç böyle şeyler görmüyoruz herkes işini yapmaya çalışıyor. İyileştirme okey olur ama durup durup zam istenmez. BAY benim için artık yok hükmüne girmeye başlıyor, hele menajerinin açıklamalarından sonra iyice gıcık olmaya başladım.
Alaba top oynamadan 22 milyon brüt maaş alıyormuş real'den. Oradakiler hergün zam zam diye ortalıkta dolaşıyor mu acaba

Geri
Üst Alt