Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek oynayabilen stoper değilmi
Nerden çıktı yine fenerli muhabbeti?Hic sürpriz olmadi cünkü cocuklugunda fenerliymis
Konu para veya kariyer olunca tuttugun takimin önemi kalmayabilir ama Galatasarayli olsa bize zarar verebilecek seylerden uzak durur ve bu sekilde ayrilirdi
Suan ki sürec bir fenerlinin isteyecegi sekilde ilerliyor
Hic menajer falan demeyin kac yasinda adam kanmasin ozaman
Ta kendisiSağ bek oynayabilen stoper değilmi
Twitterda iki photoshop yapıyorlar. Fb kitlesi de eziklik psikolojisi ile tüm Galatasaraylı futbolcular aslında fbli diye gaza geliyor.Nerden çıktı yine fenerli muhabbeti?
Bu herif kendini kanaat önderi felan mı sanıyor
Sosyal medyada herkes 50M diyor ama yonetim 60M istiyor. Neden herkes 50M da israr ediyor ki.
Alaba top oynamadan 22 milyon brüt maaş alıyormuş real'den. Oradakiler hergün zam zam diye ortalıkta dolaşıyor mu acabaTakım içi denge takım içi denge diye diye yıllardır Türk oyuncuların beynini bununla yıkadılar, yabancılardan hiç böyle şeyler görmüyoruz herkes işini yapmaya çalışıyor. İyileştirme okey olur ama durup durup zam istenmez. BAY benim için artık yok hükmüne girmeye başlıyor, hele menajerinin açıklamalarından sonra iyice gıcık olmaya başladım.