Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Bu anket kapanacak: .
Bunlar hep okan hocanın eksiklikleri.
Doğru oyun oynamadığımız için barışın veya başka oyuncunun o mücadelesine fizik gücüne hızına mecbur kalıyoruz.
okan buruk o noktada bence de sıkıntılı ama futbolda fiziksellik ve atletizm şart.
takımda o yıkıcılığı barış ve osi'den alıyorduk.
şimdi mutlaka güç kaybı olacak
geniş alanda hızını kullanacak bir adam gelmeli mutlaka. gelmezse sıkıntı yaşarız.
sane hızlı adam ama o kadar geniş alanda depar atmaya ikna edemeyiz muhtemelen.

Lookman ile anlaşıp Barış'ı öyle vermek gerek 50 milyon euro'ya Atalanta bırakacaktır. Osimhen devreye girerse Lookman da gelmek isteyebilir. Yerli konusunda da elimiz zayıflıyor
Seksenler Eat GIF by TRT

Yunus’un menajerine %20 pay sözünü veren İbrahim Hatipoğlu. Barış’ın menajerine 25 milyona serbest kalır maddesi sözü veren İbrahim Hatipoğlu. Hocanın istemediği Cuesta’yı alıp, yine hocaya rica minnet oynattıran İbrahim Hatipoğlu. Hocanın istemediği Berke’yi aldırmaya çalışan İbrahim Hatipoğlu. Herif resmen kangren, gönderin şu herifi kulüpten artık

25 değil 40

Kaleci konusunda Ederson ile gereksiz vakit kaybedildi. Osimhen transferi bitmemişken yazıyordum geç kalındı o zaman Lammens'e de gitseydin almıştın mesela. Artık vakit kaybetmeye gerek yok Tzolakis'i 20 civarına bırakıyorlarsa alalım o riske girelim yada 8 milyona PL'ye transferi son anda iptal olan John Victor'u aynı paraya getirelim onunda istatistikleri iyiydi. Artık yapacak bir şey yok.

avrupada bir tane iyi maçı yok

o fizik avrupada sökmüyor

kalite olmayıncada fark yaratamadı

clde yine yerden toplardık

ama yunus tekniği ile avrupada fark yarattı

mertens düşğnce yunus sakatlanınca boku yedik resmen osimhen olmasa sezonu kapamıştık üstün futbol bilgisyle hocamız kadroyu yeterli görüyordu!

barış ve sallai gibi sadece fizikle iş yapan adamlar yunus yoklupunda bir bok yapamadı herşey fizik değil

futbol topla oynanıyor

bizim hala daha bir teknik bir 10/kanata ihtiyacımız var

yunusa birşey olsa kimse yok
Zaten çoğu kişi lig için istiyordu. Bizimkilere karşı fark yaratıyordu.
Daha önce de yazmıştım. Hemen hemen 30 önemli maçta 1 golü var ( o da isveç takımı 2 - 0'dan 3 - 0 olan maç)
Derbilerde golü yok ama işte Anadolu takımlarında fark yaratıyordu. Onun için giderse mutlaka madde koyulmalı.
Minimum 5 yıllık madde.

Vefa sadece bir semt adı. Ne bu hainlik. Yarın poci de der ben de gidiyorum. Gerçekten şu yerli kuralı olmasa daha iyi. Getir malıden senagelden gabondan brezilyadan kur mis gibi kadroyu.
Ne uğraşıyorsunuz barışla yunusla yusufla.
Dehle hepsini

Acilen şu iç karartıcı gündemi değiştirecek, milletin moralini toparlayacak bir transfer hamlesi gerek.

Geri
Üst Alt