Ali Kol
10 Numara!
- 31 Temmuz 2014
- 18.994
- 13.555
- 1.923
Dursun Özbek: Söyleyin o adamlara satmıyorum Barışı. S…. gitsinler” dediği iddia edildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilemiyorum rts. Ben sanmiyorum artik bizde oynayabileciginiZaman her şeyin ilacıdır. Yine kendi elinde olur her şey. İşini yapana taraftar yine sahip çıkar. Eskisi gibi olmaması başka, gönderin gitsin formamızı giyemez daha demek başka.
Ya istediğimiz parayı verecekler ve satılacak ya da topunu oynamaya devam edecek. Taraftar da eskisi gibi canım cicim çekip el üstünde tutmayacak. Formsuz olursa da yedeğe atılacak.
Kulübüyle ters düşmüş, ayrılacakmış.Yarım layk attım kusura bakma onu da lookmandan kırdım o iş imkansız
İsim yapan kimse gitmiyor ve neom bu sene gençlere yatırım yapma prensibine başladı.40 milyona Avrupa'dan isimli kariyerli Suudi liginin reklamına katkı sağlayacak oyuncu alabilirler Barış'ta bu kadar ısrar etmeleri normal değil.
2 aylık mevzu biz alamayız paramız yetmez.Kulübüyle ters düşmüş, ayrılacakmış.
O bedellere satışı olursa herkes istediğini almış olur zaten. Olabilecek en iyi senaryo şu an.Bilemiyorum rts. Ben sanmiyorum artik bizde oynayabilecigini
Insallah 45+keciören verirler de satariz
Lucumi de siyah ekran paylaşır yakında
Sorma yav, kalacak diye korkmaya başladım ben vallah.Cuesta kap niye hala gelmedi abi
Lucumi de siyah ekran paylaşır yakında
statta ki cimlere sicsa gübre niyetindeBarış Alper takim idman yaparken ağaç altına sıçtı diye haber çıkar