Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Bu anket kapanacak: .
Zaman her şeyin ilacıdır. Yine kendi elinde olur her şey. İşini yapana taraftar yine sahip çıkar. Eskisi gibi olmaması başka, gönderin gitsin formamızı giyemez daha demek başka.

Ya istediğimiz parayı verecekler ve satılacak ya da topunu oynamaya devam edecek. Taraftar da eskisi gibi canım cicim çekip el üstünde tutmayacak. Formsuz olursa da yedeğe atılacak.
Bilemiyorum rts. Ben sanmiyorum artik bizde oynayabilecigini

Insallah 45+keciören verirler de satariz

Onana 'nın Türkiye 'deki temsil hakları @Murat Durmaz da galiba son sayfalarda Onana güzellemeleri, manipülatif ifadeler, içimizdeki Tuncay Maldan ı da bulduk :düdük:

1-2 transfer yaparız şimdi, BAY'ın gidişi açıklanır daha sonrasında

Osimhen sonrası daralan bütçe ile satışlara odaklanıldı ve bugüne kadar gelindi. Bence bu, en iyisi oldu; zira üç yıl üst üste şampiyon olmuş bir takım, "10 oyuncu gönder, 8 oyuncu al" gibi saçma bir revizyona girişemedi. Bu açıdan bakıldığında, Osimhen hamlesi istemeyerek de olsa iyi oldu.

Herkesin söylediği gibi geç kalındığını düşünmüyorum. Aksine, alım yapılmayan her gün yeni fırsatların doğacağını ve bu nedenle şu ana kadar ismi geçmemiş, "iyi" denilebilecek en az bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.

Son 20 yıldır transferleri anbean takip ederim. Bence 2025/26 yaz dönemi, en mantıklı ve en güzel şekilde ilerleyen dönem oldu. Tabii herkes kendi düşüncesinde özgür.

Barış Alper takim idman yaparken ağaç altına sıçtı diye haber çıkar

Geri
Üst Alt