Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.203
- 10.606
- 1.423
Yabancıların daha yerli olduğu bir sezon daha önce hiç yaşamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barisla taraftarin arasi acildi artik eskisi gibi olmaz. Kalirsa ve oynarsa en ufak olumsuz hareketinde homurdanacak taraftarYaptığı kabul edilecek değil. Kadro dışı bırakılsa yeridir, takıma da saygısızlık yaptığı. Aklamaya çalıştığım yok. Tek bir pencereden bakmamak gerek diyorum. Hatip'in ne dediğini bilmiyoruz, Galatasaray mutluluktur paylaşımı yapan adam 1 hafta sonra neden bu yola girdi bilmiyoruz.
Asıl anlatmak istediğim bir daha bu formayı giyemez, bizle işi bitti demenin erken olduğu. Yarın iş dönüp takımda kalır, antrenmanlara çıkarsa ne olacak? Pazarlama yönünden de sorun. Adamı linçleyip sövüp durursak, gönderin gitsin dersek zaten istediğini vermiş oluyoruz. Yönetim de dediğini yutup nasıl olsa tepki de olmayacak deyip 30'a satarsa daha mı iyi olacak?
3 günde her şey değişiyor, her şey. 1 kararla 1 sezonu çöpe atabiliriz. Yatıp kalkıp Barış'ı dert etmemeliyiz şu an.
Abdülün menajeriMenajeri sacma biri degildir insallah. Varsa tabii?
ErenAçılın. Asrın takımı kuruluyor
Donnaruma
Singo Davinson Akanji Eren
Lemina Torreira
Rodrygo Lookman Sane
Osimhen
O salak herifi bize çakmana izin vermeyeceğizBu arada şaka maka Onana'yı büyük ihtimalle alacazManchester United Lammens'i almak üzere ve Galatasaray kaleci aramakta aynı zamanda Onana da Takım arıyo.İnter istediği maaşı vermiyomuş diyolar her an Onana Galatasaray Kap Haber'i görebiliriz gibi bence yav
![]()
Yarım layk attım kusura bakma onu da lookmandan kırdım o iş imkansızAnladım. Hayırlısı olsun, çok istiyorlarsa 60'ı verip alsınlar, turşusunu kursunlar. Biz de gidip Lookman'ı alırız, çözeriz.