Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 12.730
- 1.714
- 1.778
Aral şimşirCan Uzun
Eren Dinkçi
Livan Burcu
İsak Vural
Gibi isimlere yatırım yapabiliriz.
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aral şimşirCan Uzun
Eren Dinkçi
Livan Burcu
İsak Vural
Gibi isimlere yatırım yapabiliriz.
Diyorum dalga geciyorum saniliyor heralde.Cuesta kap niye hala gelmedi abi
1 şey demek istiyom ben size kankslar yav
Harbi, gideceği en erken belli olan oyuncu Nando iken öyle bir açıklama... Dursun Özbek hep vasat idi maalesef, hala öyle. Şanslı bence fazlasıyla, Erden Timur ile inşa edilen temel iyi ilerliyor.Diyorum dalga geciyorum saniliyor heralde.
BAY durumu yuzunden kimse baskandan hic bir sey icin onay alamiyordur su an.
"İki dk durun su isi cozelim once bir" falan diyordur. Muslera ile devam beklentim vardi diyen baskanimiz son sozu soyleyecek her seyde.
Ver Barış'ı, al Luukmını. Yönetim pavyon müdavimi gibi para saçmakta bari para yerine gitsin. Florya'yı yiyoruz senin bundan haberin yok galiba.2 aylık mevzu biz alamayız paramız yetmez.
Manchester lammensten sonra kimi alacak açıklamasını bekliyoruzGece burhan cosuyordu akanji yakin, lammensde durum ciddi
Zanio ve ahmed gitti gidiyor diye. Simdi saddam gibi saklaniyor
La anlayin artik. Baris avrupaya 30-35 maxAbi kızmayın ama baris super.star mi 50ler 60lar havada uçuşuyor bence biraz abartiyoruz
Açılın. Asrın takımı kuruluyor
Donnaruma
Singo Davinson Akanji Eren
Lemina Torreira
Rodrygo Lookman Sane
Osimhen
35'e mi bırakalım yani, elbette elimizi yüksekten açacağız olabilecek en yüksek rakama gitmeli nihayetinde.Abi kızmayın ama baris super.star mi 50ler 60lar havada uçuşuyor bence biraz abartiyoruz
Bundan sonra böyle. Isinize gelirse. Çetin ceviz Galatasaray diyeceksiniz
Istersek yarin getirecek kivamina getirip daha iyisine bakiyoruz. Mottomuz Gsde transfer bitmezCetin ceviz ama alamiyor kimseyi.