Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.629
- 13.331
- 2.463
Acilen şu iç karartıcı gündemi değiştirecek, milletin moralini toparlayacak bir transfer hamlesi gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazlari gazlamak kolay. Cr7 ile kapisacaksin sen aygır gibisin toz yutturursun onun pili bitti herkes seni konuşur vs vs ne temel fıkraları sıkmışlardirBu barışta gram akılda yokmuş, hayvan gibi kadro kuruldu sende önemli taşısın bu takımın 1 sene daha ucl filan keyfini çıkarsana. arap liginde yapamaz bu boşa gidiyor.
Ulan tottım için falan gemileri yaksa valla ok derdimBu barışta gram akılda yokmuş, hayvan gibi kadro kuruldu sende önemli taşısın bu takımın 1 sene daha ucl filan keyfini çıkarsana. arap liginde yapamaz bu boşa gidiyor.
ama işte şöyle bir durum var üstatBu barış mevzusu ortaya çıkmasa hesapta olmayan bir para bu zaten. Benfica'nın bir sürü transfere ihtiyacı varken neden orkun ve kerem'de geri adım atmadı. O geri adımı atarsan orta- uzun vadede hem maddi hem manevi çok şey kaybedersin bunu anlamak çok zor birşey değil
Bunlar hep okan hocanın eksiklikleri.
Doğru oyun oynamadığımız için barışın veya başka oyuncunun o mücadelesine fizik gücüne hızına mecbur kalıyoruz.
Kaleci ve defansimiz olsunda...Güzel bir maç olur
Potansiyelli bir çocuk bize yedirmezler. Belçika üretici konumunda vasat üstü bile orta sıra takımlarında oynarBizimkiler 1 milyon euroyu ucuz bulmustur
Twitter keşfete düştü singo reyiz, galeyana gelmiş olabiliriz, daily mail falan fişman yazmış bi deSen taniyon biz nerden bilelim kardes
Güzel olacak olan o günkü maç. Arsenalle de olabilir maçımız o kötü maç mı olur mesela ? 5 yiyebiliriz evet o günkü oyunumuza da bağlı olarak. Ama zaten bu tip takımlarla oynamak zorundasın ucl ye gidiyorsan.5 yeriz. Yemesi mi guzel olur
Eslik ederdimşunu şöyle önce bir güzel dövsem
sonra bir önlü bir arkalı bir güzel
ne rahatlardım varya
Bu arkadaş kim acaba böyle demiş
Yav cöl olsa bile adam senelik 10 milyon indirecek cebeBeyler arap colleri diyonuz da gayet modern şehirleri var adamlar colde. Yasamiyorlr yani
kadroyu nasıl yapacagımızı şaşırıyorduk iyi oldu bi nebzeBu barışta gram akılda yokmuş, hayvan gibi kadro kuruldu sende önemli taşısın bu takımın 1 sene daha ucl filan keyfini çıkarsana. arap liginde yapamaz bu boşa gidiyor.
Sporting patates etti aga doğru oyunla neden olmasın.5 yeriz. Yemesi mi guzel olur
Bizi galatasaray ile aldatmak kolay memedimElimde çok güzel bir köprü var Dayıoğlu sana yari fiyatına birakiyim
Kerem de orkun da aynı tavrı sergiledi. Kerem nice maçında oynamadı, orkun hocasıyla kavga etti, 1 adım geri atmadılar. Mourinho ne dedi gördün mü basın toplantısında benfica için. Büyük takımlar parayı yeri geldiğinde göz ardı eder dedi. Bu iş böyledir, paraya değerlerini ayaklar altına aldıramazsın. Dik durmazsan bundan güç alan yeni barışlar ortaya çıkar ilerleyen yıllardaama işte şöyle bir durum var üstat
bu transfer ortada yokken o para da hesapta yoktu doğru
fakat şu anda reddettiğin takdirde hem para olmayacak hem de oyuncu
çünkü bu oyuncu artık burada tutmaz. o bağ koptu. geçmiş olsun. kerem benfica'ya o tavrı sergileyemiyor ama bizim oyuncu bize yapabiliyor maalesef.
olayın bu boyutunu da düşünmek durumundayız.
Barışı satıyorum demek ilk 11de düşündüğüm bir yabancıyla vedalaşıyorum demek. Hatta 12+2 olan yabancılardan ya +2 olacak yada 12 kişiden de birini göndermek demek.gücümüz kadar dayılık yapabiliriz
şayet önümüze 45+ bir teklifle gelirlerse ''satmıyorum'' diyecek güç bizde var mı ?
bence yok. mali yapımız o kadar sağlam değil.
hele hele osimhen transferini yapmışken oradaki negatif bakiyeyi biraz olsun düzeltme şansını kaçırmak istemeyiz.
biz o avrupa'nın baba takımları gibi değiliz maalesef.