- 1 Mayıs 2018
- 52.960
- 43.357
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemerburgaz’da Hayri reyiz ile Barış’ın arasında geçen konuşma:Kalleş Alper Yılmaz
Tuzak kurdular diyen yok. En suçlusu yine o, neticede silah dayamadılar evet. Ama etrafındaki menajerlerin de fb iti olup komisyon peşinde koşmak ve çocuğu bizden koparmak için aklını bulandırdıkları da gerçek.Ya şu Barış’a tuzak kurdular. Tezgah var mevzusu sizi de baymıyor mu? Nasıl bir tezgah olursa olsun, kafasına silah dayamadılar ya sonuçta. Malzeme bu, affedilecekse de böyle affedilsin.
Bende onu söylüyorum klup artık sert olmalıBu mesajdan bunu mu çıkardın adı güzel insan?
Ben Osimhen'i almayalım mı dedim? Süreci iyi yönetemedik. Maaş skalamızın farkında mısınız?
Florya'yı sattık, para bulup pavyonda para sçan adam misali bir moda girdik. Kaleciye 8 - 10 milyon maaş nedir ya? Maaş skalası konusunda daha dikkatli ve katı olmalıydık. Her ağlayana emzik dağıtırsan olmuyor işte.
Her futbolcunun sözleşmesi var ve sürekl bu sözleşmelere ara zamlar yapıp duruyoruz. Biraz dik durulmalıydı.
Ula ula ula sen bi kalori bile etmeysuun