Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Barış'ı satmazsak en fazla 30 milyon euro kaybederiz ama eğer satarsak çok şey kaybederiz. Büyüklüğü kaybederiz yarın yunus da aynısıni yapar arda da aynısını yapar transfer sezonunun bitmesine 10 gün kala ben giderim diyemez dingonun ahiri değil burası.
Bu arada stoper arda'nin menajeri kim kesinlikle incelenmeli klup ona göre de önlem almalı

Barış kim ya d.gitsin kimse Galatasaray dan büyük değil böyle adamlarla hedefe zaten yuruyemezsin

Ya şu Barış’a tuzak kurdular. Tezgah var mevzusu sizi de baymıyor mu? Nasıl bir tezgah olursa olsun, kafasına silah dayamadılar ya sonuçta. Malzeme bu, affedilecekse de böyle affedilsin.
Tuzak kurdular diyen yok. En suçlusu yine o, neticede silah dayamadılar evet. Ama etrafındaki menajerlerin de fb iti olup komisyon peşinde koşmak ve çocuğu bizden koparmak için aklını bulandırdıkları da gerçek.

Barış'ı da 24 saat içinde mezara atıp gömmenin faydası yok. İsak kendini yırttı deli paraya rağmen satılmadı. Osimhen için İtalyan muhabirler Napoli'de kalmayacağı kesin olmasına rağmen illallah ettirdi, bizimkiler Barış 30'a gitse zaten gitmek istiyordu iyi oldu yazacak. Taraftar ise geçen hafta editler yaparken şimdi kalsa ve kötü bir maç çıkarsa ıslıklayacak nefrete girdi birden.

Bu mesajdan bunu mu çıkardın adı güzel insan?

Ben Osimhen'i almayalım mı dedim? Süreci iyi yönetemedik. Maaş skalamızın farkında mısınız?

Florya'yı sattık, para bulup pavyonda para sçan adam misali bir moda girdik. Kaleciye 8 - 10 milyon maaş nedir ya? Maaş skalası konusunda daha dikkatli ve katı olmalıydık. Her ağlayana emzik dağıtırsan olmuyor işte.

Her futbolcunun sözleşmesi var ve sürekl bu sözleşmelere ara zamlar yapıp duruyoruz. Biraz dik durulmalıydı.
Bende onu söylüyorum klup artık sert olmalı

Yalan yok bu saatten sonra cok sogdum Bay’dan. 30 milyona bile okeyim ama ne koparabilirsek koparalim. Yolumuza bakalim.

Osi - Sane - Yunus - Sara (Icardi)

Ilk 11 icin yeterli.

50+Pay satışı yalnız çok kolay kapanmayacak rekor bir satış olur.

Belki seneye Arap kulüpleri Osi için 70 verirler.

Geri
Üst Alt