Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
Yav banane barıştan satılıyorsa satılsın kadro disi kalıyorsa kalsin. Koskoca Galatasaray bi barışla falan mı ayakta duruyor ? Acil eksik yerlere transfer lazim bir an önce bunlar çözülmeli
Cezanın bir amacı da caydırıcılıktır. Galatasaray’a yapılan bu terbiyesizlik bir daha tekrar etmemek için cezalandırılmalı. Mesele barış değil, barış kim ki, ancak takımın ahengini bozan, camianın moralini bozan ve arkadaşlarına hocasına ihanet eden bunu bedelini ödemeli.

Bundan sonra öncelik GS, hersey GS icin vs. diyene gram güvenmiyorum. Parayi gören taklayi atiyor üstüne disiplinsiz tavirlar yapiyorlar. Istenilen parayi getiren alsin götürsün. Ayrica GS haricinde hic bir türk kulübünde oynayamaz diye madde koyduracaksin, daha da TR'ye adim atmasinlar.

Ya nasıl adamlarsınız oyuncu almayı geçtim Cuestayı açıklayın bari, bu kadar ağır olunur mu ya

Menajeri hedef almis tamamen yav. "Komisyonun kadar menajersin" demis acikca

Ama onun oyuncularıymış, sırf ona jest olsun diye alınmışlar diye oyunculara da döner oklar. Önemsiz oyuncular olmaları da önemli değil. Sosyal medyada saldırırlar falan, iki genç isimde durduk yere travma yaratmanın ne manası var...

Gündem kaleci stoper olacakken sabahtan beri baris konusuluyor. Ah ulan baris.

Ama onun oyuncularıymış, sırf ona jest olsun diye alınmışlar diye oyunculara da döner oklar. Önemsiz oyuncular olmaları da önemli değil. Sosyal medyada saldırırlar falan, iki genç isimde durduk yere travma yaratmanın ne manası var...
Orda haklisin ustadim . O acidan yanlis evet isim vermeden saldirmali menajere

Tam fenerin istedigi ve parali kalemlerine kiskirttigi ortam. Bir suru yalan haber de var. Gaza gelmemek gerekir.

An itibariyle Akdeniz’in güzide bir ilçesinde bil mem kaç bin kişilik otelde az önce ecnebileri sen var ya sen marşı çalıp turistleri cosduran bir cimbomlu dijeyin varlığıyla göğsüm gururla gözlerim yaşlarla dolmuş bulunmakta

Stuttgart zamaninda 10% payla 23,5 milyona Nico Gonzalezi satmisti. Oyuncu sonra 8,4 + 28,1 opsiyonla Juventusa gitti ve onu acikladiklarindan sonra, Stuttgart basini 3,6 civari alacak diyordu. Bence kiralik bedelide gelir olarak sayiliyordur. Takimlar ve FIFA böyle kacamak firsati sunmaz takimlara. Yoksa bir sonraki satistdan payin anlami nerde? Herkes o zaman yüksek kiralik bedeli gösterir ve 1 milyon € gibi bir rakam satin opsiyonu yapar. Ben böyle birsey simdiye kadar hic görmedim.
O zaman 40 milyona satis; Kecioren'in payini da bir zahmet Baris kendi oder. Senede 10 kazanacagina 8 kazansin.

Bay ın temsilcisi gibi açıklama yapan hiç menajer oldu mu?

Geri
Üst Alt