Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
baris kalırsa zaten yedek olucak. Ileride Icardi Osi kanatlarda yunus Sane yani

Bizler kimleri izledik.? Kimler geldi kimler geçti. Barış Alper kim.? Talep edilen meblağı getirip,istediği yere gitsin.

Alper adminin gecenlerde yazdigi bu futbolculari kategorize etme ve ona gore maas araliklari konusunu... bizim kesinlikle bunu yapmamiz lazim. Aksi halde olacak is degil bu
Osimhen 80 milyon ve 75 milyon bonservisle, Icardi 70 milyon bonservisle, Sane 45 milyon ve 40 milyon bonservisle transfer yapmis oyuncular. Baris kim oluyor ki onlara yakin bir maas talep ediyor ?

Ya şu Barış’a tuzak kurdular. Tezgah var mevzusu sizi de baymıyor mu? Nasıl bir tezgah olursa olsun, kafasına silah dayamadılar ya sonuçta. Malzeme bu, affedilecekse de böyle affedilsin.

2. satıştan pay verirsin kiralıktan pay vermezsin, sözleşmeler zaten öyle yazar 2. bir kulübe satıştan diye.

Stuttgart zamaninda 10% payla 23,5 milyona Nico Gonzalezi satmisti. Oyuncu sonra 8,4 + 28,1 opsiyonla Juventusa gitti ve onu acikladiklarindan sonra, Stuttgart basini 3,6 civari alacak diyordu. Bence kiralik bedelide gelir olarak sayiliyordur. Takimlar ve FIFA böyle kacamak firsati sunmaz takimlara. Yoksa bir sonraki satistdan payin anlami nerde? Herkes o zaman yüksek kiralik bedeli gösterir ve 1 milyon € gibi bir rakam satin opsiyonu yapar. Ben böyle birsey simdiye kadar hic görmedim.

Eski teklif bu. O zaman ses etmediler de 30+5 teklifi gelince çıkmaz sokağa girmeyi yeğlediler işte kulübü sıkıştırmak için.

Ben hala Barış'ın yaptığı yanlışın cezası için bekleme tarafındayım. Futbolcular akıllı olamıyor, temsilcileri kukla gibi oynatıyor bunları. Ya istenilen teklif gelir göndeririz, ya da yola gelecektir. Şu an adamı asmanın faydası NEOM'a olur.
Bence 30+5 diye bir teklif yok konuşulan bonuslarla 35.
25 olan da belki 25+10 bonus şeklindeydi.

Geri
Üst Alt