- 1 Mayıs 2018
- 52.960
- 43.357
- 3.298
Akanji icin bugun here we go gelir
#tahmin
#tahmin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akanjide pürmüz var aslanAkanji icin bugun here we go gelir
#tahmin
akanjide pürmüz var aslan
Nereye gidiyorAkanji icin bugun here we go gelir
#tahmin
Bu kadar detayli dusunmedim yavAli koctan palpatine olmaz. Palpatine zekasını Ali koca zekat olarak verir. Ali Koç o kadar zeki biri değil. Ali Koç maximum lotr daki Grima solucandil olur
Benziyo da ha, bakis makisAli koctan palpatine olmaz. Palpatine zekasını Ali koca zekat olarak verir. Ali Koç o kadar zeki biri değil. Ali Koç maximum lotr daki Grima solucandil olur
Dursun'dan Yoda olur mu?Ali koctan palpatine olmaz. Palpatine zekasını Ali koca zekat olarak verir. Ali Koç o kadar zeki biri değil. Ali Koç maximum lotr daki Grima solucandil olur
Onana gelmezse tier 31sin kanks yavOnana Galatasaray'a gelirse bana Tier 1 gözüyle bakar mısın reis yav1 de Onana Galatasaray'a gelirse ve iyi 1 formda olursa Onana'nın formasını alıp giyer misin
![]()
Furkan Rockali naci small gibi nöbet
Ters mantık uygulayalım o halde. Barış berbat bir dönem geçirdi ve böyle olmadı.Stuttgart zamaninda 10% payla 23,5 milyona Nico Gonzalezi satmisti. Oyuncu sonra 8,4 + 28,1 opsiyonla Juventusa gitti ve onu acikladiklarindan sonra, Stuttgart basini 3,6 civari alacak diyordu. Bence kiralik bedelide gelir olarak sayiliyordur. Takimlar ve FIFA böyle kacamak firsati sunmaz takimlara. Yoksa bir sonraki satistdan payin anlami nerde? Herkes o zaman yüksek kiralik bedeli gösterir ve 1 milyon € gibi bir rakam satin opsiyonu yapar. Ben böyle birsey simdiye kadar hic görmedim.
Acelemiz yok. Taraftarın baskısı bize transferde hata yaptırıyor !Avrupa listesine 10 gün kala
Gelen
Sane
Gidenler
Muslera
Mertens
Baris
Morata
Frankowski
Demirbay
Dandikleri saymıyorum..
Yönetimimiz gayet başarılı.