Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Sallai de olduğu gibi ŞL kadrosuna transfer yetişmezse şaşırmam. En az iki oyuncu çoktan açıklanmış olmalıydı.
Böyle saçma bir transfer dönemi ben hatırlamiyorum.

Dursunum, 30 yıllık ekmek parasını hesap et, Barış’ın böyle bir derdi kalmasın.

Kardeş, hakkını helal et

Stuttgart zamaninda 10% payla 23,5 milyona Nico Gonzalezi satmisti. Oyuncu sonra 8,4 + 28,1 opsiyonla Juventusa gitti ve onu acikladiklarindan sonra, Stuttgart basini 3,6 civari alacak diyordu. Bence kiralik bedelide gelir olarak sayiliyordur. Takimlar ve FIFA böyle kacamak firsati sunmaz takimlara. Yoksa bir sonraki satistdan payin anlami nerde? Herkes o zaman yüksek kiralik bedeli gösterir ve 1 milyon € gibi bir rakam satin opsiyonu yapar. Ben böyle birsey simdiye kadar hic görmedim.
Ters mantık uygulayalım o halde. Barış berbat bir dönem geçirdi ve böyle olmadı.
1.5 milyon bonservis verdik oldu ki hiç yararlanamadık ve 1 milyona sattık 200 bin euro daha mı vercektik. Tarihte böyle bir örnek transfer satışı da yok.

Bütün bunlar sözleşme şartlarında yazıyordur detaylarıyla zaten. Birde bunlar zaten standart sözleşmeler editlenerek yapılıyor. Koca hukuk ekibi bu tür aptallığı yaptıysa genel kurul içinden geçer.

Sözleşmeleri sonradan etik kurulu falan detaylıca inceliyor çünkü bizde yaptım oldu diye bir şey yok çünkü bunda bu aptallığı yapan bütün hepsinde yapmıştır.

Ben bu işin ikinci bir satıştan olduğunu düşünüyorum yine.

Forvet haricinde gerekli olan; kaleci, sağ bek, stoper ve orta saha takviyeleri CL listesine 10 gün kala gerçekleşmemiştir. Gerçekleşeceğine dair umudum ise bulunmamaktadır. Dursun Özbek ve yönetimine güvenmiyorum.

Geri
Üst Alt