Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Bu anket kapanacak: .
Lan kaleciyi bari alın lan sabah akşam barış görüyoruz sizin yuzunuzden Allah da bildiği gibi yapsın ne diyelim ins Kayseri'ye puan kaybetmeyiz valla taraftar haklı olarak herkesin içinden geçer

Kardeşim transfer yapın başlıcam şimdi barışınada alperinede

bu da bambaşka bir çar ya ortalık alev almış attığı storye bak takım kaptanı değil mi bu herif

Gy9x45cXQAAK_bx
Barisin yaptigi mokluk kendini baglar. Ne yapsin yav siyah kurdele mi paylassin.

Onu bunu boşverin de takım içindeki huzur bozulacak bu gidişle. O duruma gelirsek gerçekten kötü olur

Barış mevzusunda tüm galatasaray camiasını kulübünün arkasında konsolide olmuş gördüm, bu güzel

Barış yaptığı yanlışı er geç anlayacak da

Geri dönülmez noktayı geçtik mi geçmedik mi emin değilim

Bakın gerçekten "yazın kolaylık sözü" ile "Ağustos sonunda 10 gün kala satmak" eşdeğer değildir. Yani o söz verildiyse bile 10 gün kala hala o söze göre hareket etmemiz beklenemez. Teklif transferin kapanmasına 1 gün kala gelseydi ne halt edecektik? Aaa söz verdik git mi diyecektik? Ancak çok çok büyük bir overpay, en azından naz önce yazdığım rakamlara, hatta belki o bile azdır, daha üstü bir rakamlara gönderilebilir. Alacak kulüp kendisini bu kadar istiyorsa ederinin 2 katını falan vermeyi göze almalıdır. Üstüne mesela Türkiye önümüzdeki Dünya Kupası'na katılırsa bonus, Barış'ın orada oynayacağı her maç ve gol için yüklü bonuslar falan da istenmeli. Ağustos sonu Osimhen'den sonra en değerli oyuncumuz için tarife böyle birader, işinize gelirse denmeli.

Sonuç olarak eğer transfer gerçekleşmezse Barış'ın maaşında son kez makul ama kayda değer bir artış daha yapılıp en az 1 sezon daha kalmaya ikna edilmesi çok daha uygun olur. Ancak bu sefer çıkış maddeleri profesyonelce görüşülmeli ve her detay kaleme alınmalı. Avrupa ile Avrupa dışı çıkış maddeleri birbirinden ayrılmalı. İki durumda da bonservis, kabul edilebilir peşinat ve taksit süresi limitleri, bonuslar vs detaylı şekilde yazılmalı. Hatta çıkış maddeleri yaz transfer sezonu dışında geçerli olmamalı. Yaz için de her yaz için atıyorum "Temmuz 15" gibi bir son tarih konulmalı, kupa takvimlerine göre her yıl ayrı tarih de olabilir. Üstüne Barış'ı alan kulüpten TR'ye satış tazminatı talep edileceği ve bunu kabul etmeyen tekliflerin reddedileceği belirtilmeli. Barış da o çıkış maddesinin 1 kuruş altına satılamayacağını, o detay şartlardan en ufak bir tanesi bile gerçekleşmezse satılmayacağını bilmeli. Ancak biz de o şartlar sağlandığı zaman artık önünde duramayacağımızı bilmeliyiz. Gerekirse Barış'a da satış bonservisinden abartılı olmayan oranlarda pay verilebilir ikna için. Neden bunları diyorum, evet Barış aidiyetten uzak ve etik dışı tavırla canımızı sıktı ANCAK olayın buraya gelişinde belli ki bizim beceriksiz yöneticilerin de belli oranda payı var. Bu krizi aşmak için son bir kez abartılı olmayan taviz verilebilir. Gerekirse başkan alsın karşısına bir avukatla beraber falan konuşsun Barış ve menajeriyle ve bu krizi aşsınlar.

Şimdiye kadar Barış'la 2-3 kere zamlı sözleşme yenilerken bunları düşünemeyen, Barış'a ucu açık saçma sapan sözler veren, üstüne Keçiören payını zamanında ödeme yaparak kapatamayan yöneticiler de hesap vermelidir. Bir olay başımıza iş açmadan düşünüp tedbir almak, aksiyon almak yöneticilerin öncelikli görevi. Bu koltuklara gelen insanlar bunu bilmeli.

Evet gitmek isteyen oyuncuyu tutmak zordur, çoğu durumda mantıklı değildir. Ancak kulüp de istisna hallerde bu kadar zamansız şekilde köşeye sıkıştırılamayacağına dair yumruğu masaya vurabilmeli.
Hayır kalırsa çıkıp adam gibi performan verip kendini pazarlar vermezse oturur oturduğu yerde. En kötü 20 kazanırız zaten bundan. 20 milyon az aldık diye de bozulmayız.
Yapacağın zam aradaki farktan olan düşmek demek. Maaş olarak verince bizde halı altına süpürülüyor bazı şeyler.

Taviz verilmemeli. Barış ile bir sözleşme yapılacaksa menajeri ile tüm organik bağını kopardığında anca olur o olana kadar da artık ekime kadar oturur kenarda ve tribünde.
Ş.liginde kendi evinde yapacağın ilk maçta şov falan döner buda orada ağlar. O ders ona öyle bir yeter ki.

Yapılacak şey belli 2 oyuncu vereceksin barışı kağıt üzerinde 10a diğerinide 50ye vereceksin. Ondan sonra o itin kıçında bağırsın ayılar

Bunu yaparsanız bir sürü dava mava süreci olur. Sonuçta da kazanır mıyız kaybeder miyiz şüpheli. Atıyorum Sıraçhan Nas'ı 50m'a sattım, Barış'ı 10m'a sattım dersen o iş mahkemeden dönebilir. Kağıt üstünde makul olsa da mahkemeler her zaman ona göre karar vermez. Üstelik o pazarlığın bir sürü de tanığı manığı olur, yarın çıkar konuşur, başın ağrır. Bunu inandırıcı hale getirmek de zor.

Süleyman luş'u kiraladigimiz yerden geri çağıralım. Çocuk hazırlık maçlarında gayet iyi görünüyordu.

Bunu yaparsanız bir sürü dava mava süreci olur. Sonuçta da kazanır mıyız kaybeder miyiz şüpheli. Atıyorum Sıraçhan Nas'ı 50m'a sattım, Barış'ı 10m'a sattım dersen o iş mahkemeden dönebilir. Kağıt üstünde makul olsa da mahkemeler her zaman ona göre karar vermez. Üstelik o pazarlığın bir sürü de tanığı manığı olur, yarın çıkar konuşur, başın ağrır. Bunu inandırıcı hale getirmek de zor.
haksız çıkma ihtimali bir yana çok çirkin bir davranış olur
bize yakışmaz.
hoşumuza gitmese de vereceğiz parasını

sosyal medyada dönen bir haber var arkadaslar: yunusla sane kavgasi dogrumu? yumruklasmaya kadar gitmis diyorlar?

Barisin yaptigi mokluk kendini baglar. Ne yapsin yav siyah kurdele mi paylassin.
bilmiyorum olaylara bakış açınız nasıl ama bu kadar dar bir perspektiften mi bakıyorsunuz cidden yoksa trollük olsun diye falan mı cevap yazılıyor acaba sırf
bu adam icardi yokken takımın 1.kaptanı şu anda hem de yerli
çoğu yöneticiden de daha yakın barışa kendisiyle en sağlıklı iletişim kurabilecek yegane adam belki de
saçma sapan işler peşinde koşup siyah ekran storyleri atma sana kıl olurlar hiç satmazlar diye sildirebilirdi mesala en basitinden bir örnek bu bak en basitinden diyorum takım kaptanı diyorum kurdele falan değil haa
şöyle düşün bunun ülkede yangın çıkmış ülkenin bakanlarından birinin saçma sapan story paylaşması gibi nasıl bir hezeyan uyandırır bak bu da çok basit bir örnek mesela bu da kurdele değil

sosyal medyada dönen bir haber var arkadaslar: yunusla sane kavgasi dogrumu? yumruklasmaya kadar gitmis diyorlar?
O haber 10 günlük neredeyse. Haberi çıkartan da Galatasaray'ın zamanında dava açtığı, muhtemelen ceza alacak bir şahıs.

Edit: Haber derken yanlış anlaşılmasın, şarlatanın birisinin attığı bir tweet

Bir hafta içinde büyük ihtimal bir satış olacakken adamlar şu an kabul eder mi? Zamanında düşünecektik onu. Ancak Barış'ı kalmaya ikna edip sözleşme uzatırsak Keçiören'le pazarlık edebiliriz şu an.
Eder ya her konuşmasında adam bunu ima ediyor en son söylediğine baksana

"Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "%20 pay için masaya oturduğumuz zaman işler değişebilir. İş ciddi olsaydı halledilirdi."
Herif yazın başından beri gel gel yapıyor değişiklik yok.

Çünkü yazdım Galatasaray satsa bile bu parayı borç hanesi olarak yazar ve canı istediği zaman öder. Galatasaray der ki bu para peşin gelmedi taksit taksit geliyor hepsi geldiğinde alırsın bekle 6 ay 1 sene oyalar.
Keçiören en son bunu almak için prosedürleri uygulayacak önce tff başvurusu ki oradan bir şey çıkmaz sadece etik kurulu öde der he he çekersin iş fifaya gider o da en az 8-9ayda sonlanıyor. En erken 1.5 sene sonra atıyorum 10 milyon verecekken 12 verir kapatırsın dosyayı. Her gün çıkar ağlar payımızı vermedi diye.
Köhn alırken taksitini ödemediğimizde almanları 400 bin euro için nasıl ağlattıysak benzeri olur.
En son ödeme planı çıkar taksit taksit alırlar paralarını.

Adam buranın türkiye olduğunu biliyor. Büyük kulüple uğraşmanın zorluklarını biliyor. Tamamen ortamdaki sıcaklıktan yararlanıp peşin 5 milyon çekmenin derdinde. 2 aydır aynı şeyi yazıyorum çünkü adam bunun izlenimini veriyor.
Alt lig kulübü borçları var ödeme sorunları var sıcak 5 milyon girmesi ne demek onu düşünmemiz lazım. Anlaşmanın arasında 1-2 kiralık indirir oyuncu olarak da kalite artırırım diye bakıyordur.
Çakal esnaf bunlar.

Geri
Üst Alt