Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
bilmiyorum olaylara bakış açınız nasıl ama bu kadar dar bir perspektiften mi bakıyorsunuz cidden yoksa trollük olsun diye falan mı cevap yazılıyor acaba sırf
bu adam icardi yokken takımın 1.kaptanı şu anda hem de yerli
çoğu yöneticiden de daha yakın barışa kendisiyle en sağlıklı iletişim kurabilecek yegane adam belki de
saçma sapan işler peşinde koşup siyah ekran storyleri atma sana kıl olurlar hiç satmazlar diye sildirebilirdi mesala en basitinden bir örnek bu bak en basitinden diyorum takım kaptanı diyorum kurdele falan değil haa
şöyle düşün bunun ülkede yangın çıkmış ülkenin bakanlarından birinin saçma sapan story paylaşması gibi nasıl bir hezeyan uyandırır bak bu da çok basit bir örnek mesela bu da kurdele değil
Baris fazla para istiyor diye olaganüstü bi durum mu oldu kulüpte ki adam paylasim filan yapmasin. Neyse yav.

Eder ya her konuşmasında adam bunu ima ediyor en son söylediğine baksana

"Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "%20 pay için masaya oturduğumuz zaman işler değişebilir. İş ciddi olsaydı halledilirdi."
Herif yazın başından beri gel gel yapıyor değişiklik yok.

Çünkü yazdım Galatasaray satsa bile bu parayı borç hanesi olarak yazar ve canı istediği zaman öder. Galatasaray der ki bu para peşin gelmedi taksit taksit geliyor hepsi geldiğinde alırsın bekle 6 ay 1 sene oyalar.
Keçiören en son bunu almak için prosedürleri uygulayacak önce tff başvurusu ki oradan bir şey çıkmaz sadece etik kurulu öde der he he çekersin iş fifaya gider o da en az 8-9ayda sonlanıyor. En erken 1.5 sene sonra atıyorum 10 milyon verecekken 12 verir kapatırsın dosyayı. Her gün çıkar ağlar payımızı vermedi diye.
Köhn alırken taksitini ödemediğimizde almanları 400 bin euro için nasıl ağlattıysak benzeri olur.
En son ödeme planı çıkar taksit taksit alırlar paralarını.

Adam buranın türkiye olduğunu biliyor. Büyük kulüple uğraşmanın zorluklarını biliyor. Tamamen ortamdaki sıcaklıktan yararlanıp peşin 5 milyon çekmenin derdinde. 2 aydır aynı şeyi yazıyorum çünkü adam bunun izlenimini veriyor.
Alt lig kulübü borçları var ödeme sorunları var sıcak 5 milyon girmesi ne demek onu düşünmemiz lazım. Anlaşmanın arasında 1-2 kiralık indirir oyuncu olarak da kalite artırırım diye bakıyordur.
Çakal esnaf bunlar.

Etik dışı davranma tehdidi kullanarak peşin düşük paya ikna et diyorsun yani... Ben öyle yarı yarıya denk gelecek ciddi oranlarda düşeceğini falan düşünmüyorum. Bence olayı üçlü bir transfer masasına çevirip olaya o şekilde dahil olmak istiyor, sürecin direkt içinde yer almak istiyor yani... Masa falan derken kastı o.

bugün barışa sallayanlar

sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi

beş paramız yoktu

dünyanın en fakir kulubuyduk

okanla emre kurtuluşumuzdu

önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!

ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır

nasıl unutayim!!!!

barışa bugün sallıyorsunuz ys

sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlattı
Bak ben o kadar hatırlayamıyorum okan abi, bi kaç yaş büyüksün benden demek farkediyor

Uefa kupası sonrası takım boşaldıydı zaten

Demek ki bi tatmin oluştu futbolcusundan yönetimine, millet Avrupa yapmak istedi

İnter bizim 2 bücür ve 1 uzunu kapıvermişti

Benim için ise emre travmadır, dönüşü

Uğur Karakullukçu:”Barış’ın Galatasaray’a verdikleri,Galatasaray’ın Barış’a verdiklerinden daha fazladır.”
Bu ne lan? Bu herif isin bokunu cikardi artik. Yonetim bu herife de onlem almali.

Baris GS'ye tek basina sampiyonluk mu kazandirmis. Hani tum takim olarak emek verdikleri yerde? GS onu parlatan kulup. Ona kendi seviyesi icin dunyanin maasini da veriyor. 2.5m EUro maasi Avrupa'li oyuncularin %90'i bile goremiyor. Dalga mi geciyor bu adam?

Barış daha bu formayı giremez. Böyle yaptıktan sonra tribünler çok feci tepki gösterir istediğimiz parayı alalım gönderelim gitsin.

bugün barışa sallayanlar

sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi

beş paramız yoktu

dünyanın en fakir kulubuyduk

okanla emre kurtuluşumuzdu

önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!

ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır

nasıl unutayim!!!!

barışa bugün sallıyorsunuz ys

sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlatmışdı
Fb 10 yılı ne okan? Şikeli sezon dahil onlarin 5 bizim 3 sampiyonlugumuz var. Sikeliyi çıkarınca 4-3 oluyor bu mu fb 10 yılı

Geri
Üst Alt