Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.172
- 6.907
- 1.713
Lammens manuya gidince rahatladım kesin çöptür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris fazla para istiyor diye olaganüstü bi durum mu oldu kulüpte ki adam paylasim filan yapmasin. Neyse yav.bilmiyorum olaylara bakış açınız nasıl ama bu kadar dar bir perspektiften mi bakıyorsunuz cidden yoksa trollük olsun diye falan mı cevap yazılıyor acaba sırf
bu adam icardi yokken takımın 1.kaptanı şu anda hem de yerli
çoğu yöneticiden de daha yakın barışa kendisiyle en sağlıklı iletişim kurabilecek yegane adam belki de
saçma sapan işler peşinde koşup siyah ekran storyleri atma sana kıl olurlar hiç satmazlar diye sildirebilirdi mesala en basitinden bir örnek bu bak en basitinden diyorum takım kaptanı diyorum kurdele falan değil haa
şöyle düşün bunun ülkede yangın çıkmış ülkenin bakanlarından birinin saçma sapan story paylaşması gibi nasıl bir hezeyan uyandırır bak bu da çok basit bir örnek mesela bu da kurdele değil
Manchester United'tan mı ? Bonservis ne kadar acaba?Lammens 1 m euro alacakmış, ideal anlaşma.
Evet bekliyeceksiniz. Satma gibi zounlulugumuz mu var
Eder ya her konuşmasında adam bunu ima ediyor en son söylediğine baksana
"Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "%20 pay için masaya oturduğumuz zaman işler değişebilir. İş ciddi olsaydı halledilirdi."
Herif yazın başından beri gel gel yapıyor değişiklik yok.
Çünkü yazdım Galatasaray satsa bile bu parayı borç hanesi olarak yazar ve canı istediği zaman öder. Galatasaray der ki bu para peşin gelmedi taksit taksit geliyor hepsi geldiğinde alırsın bekle 6 ay 1 sene oyalar.
Keçiören en son bunu almak için prosedürleri uygulayacak önce tff başvurusu ki oradan bir şey çıkmaz sadece etik kurulu öde der he he çekersin iş fifaya gider o da en az 8-9ayda sonlanıyor. En erken 1.5 sene sonra atıyorum 10 milyon verecekken 12 verir kapatırsın dosyayı. Her gün çıkar ağlar payımızı vermedi diye.
Köhn alırken taksitini ödemediğimizde almanları 400 bin euro için nasıl ağlattıysak benzeri olur.
En son ödeme planı çıkar taksit taksit alırlar paralarını.
Adam buranın türkiye olduğunu biliyor. Büyük kulüple uğraşmanın zorluklarını biliyor. Tamamen ortamdaki sıcaklıktan yararlanıp peşin 5 milyon çekmenin derdinde. 2 aydır aynı şeyi yazıyorum çünkü adam bunun izlenimini veriyor.
Alt lig kulübü borçları var ödeme sorunları var sıcak 5 milyon girmesi ne demek onu düşünmemiz lazım. Anlaşmanın arasında 1-2 kiralık indirir oyuncu olarak da kalite artırırım diye bakıyordur.
Çakal esnaf bunlar.
Bak ben o kadar hatırlayamıyorum okan abi, bi kaç yaş büyüksün benden demek farkediyorbugün barışa sallayanlar
sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi
beş paramız yoktu
dünyanın en fakir kulubuyduk
okanla emre kurtuluşumuzdu
önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!
ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır
nasıl unutayim!!!!
barışa bugün sallıyorsunuz ys
sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlattı
Onana Galatasaray'a gelirse bana Tier 1 gözüyle bakar mısın reis yavGaliba harbi onana kitleyecekler bize, kafayi yiyecegim
Ariza cikarirsa sen okadar edermisin derizO da rahatsız görürsünüz yakında bşr arıza da ondan çıkar
Geçen gün yapılan röportajda surat ifadesinden belliydi
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye aslinda firsat o firsat 2m€ verecen sesi kesilecek. Satmadan yapilsa daha karli cikariz. 2-3 m€ ya bayram eder.Eşşek gibi bekleyeceksin allahın kekosu!!
Onana Galatasaray'a gelirse bana Tier 1 gözüyle bakar mısın reis yav1 de Onana Galatasaray'a gelirse ve iyi 1 formda olursa Onana'nın formasını alıp giyer misin
![]()
Bu ne lan? Bu herif isin bokunu cikardi artik. Yonetim bu herife de onlem almali.Uğur Karakullukçu:”Barış’ın Galatasaray’a verdikleri,Galatasaray’ın Barış’a verdiklerinden daha fazladır.”
Bu herif kendini kanaat önderi felan mı sanıyor
haksız çıkma ihtimali bir yana çok çirkin bir davranış olur
bize yakışmaz.
hoşumuza gitmese de vereceğiz parasını
Fb 10 yılı ne okan? Şikeli sezon dahil onlarin 5 bizim 3 sampiyonlugumuz var. Sikeliyi çıkarınca 4-3 oluyor bu mu fb 10 yılıbugün barışa sallayanlar
sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi
beş paramız yoktu
dünyanın en fakir kulubuyduk
okanla emre kurtuluşumuzdu
önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!
ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır
nasıl unutayim!!!!
barışa bugün sallıyorsunuz ys
sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlatmışdı
Onu demiyorum olum senin tier 1 oluşun ne alakaBazı aşklar nefretle başlar da ondan NaCl![]()