Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
Ali Naci Küçük: "Beni takım içinden bir dostum aradı ve şunu söyledi, Barış Alper Yılmaz dün tesislere gidiyor, ayaklarını uzatıyor ve antrenmanı izliyor. Bu saygısızlık işte."

Bizim yönetim maaş dengesini öylesine bozdu ki artık ne yapacağımızı bende bilmiyorum. Barış 5'i beğenmiyor, 20 bonservisi olan kaleci 8 maaş istiyor. İşimiz çok zor artık. Osimhen'i alışımız sükse yapınca sanırım Arap takımı yerine konduk.
Ne yapalım alınmasın mi osimhen? Avrupadan Barış'a 5 veren olur mu? Araplar harici kim verecek? Kulübün maaş politikası şu olmalı sana avrupadan kaç milyon geliyorsa 1.5 katını ben vereceğim

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Naci Küçük: "Beni takım içinden bir dostum aradı ve şunu söyledi, Barış Alper Yılmaz dün tesislere gidiyor, ayaklarını uzatıyor ve antrenmanı izliyor. Bu saygısızlık işte."
Yuru git ANK , korukleyerek ilgi cekme..

Yedek kalmayi kimse sevmez ama adamin 3 senedir kattiklarini inkar edemeyiz. Her transfer dönemide forumalarda baska stoper önüne alinip kesiliyor göya.
Yedek birakacak kaliteyi almadik daha. O yuzden boyle. Bir de kafa golleri ve cengaverligiyle cok is yapti, yalan yok. Ama Akanji gelirse bu sefer yedek kalma durumu ciddi olabilir.

Doğruda ,ne alaka !
Barış üzerinden hocaya gömmek için bahaneden başka bişi değil açıkcası
Birinin yaptığı öküzlük diğerini aklamıyor

Okan ile barışıda kıyaslamak için ergen olmak lazım açıkcası -ki sen değilsin yapmayın yav
Okanın öyle yada böyle sol büllüğü etmez barış daha

barışın şuan yaptığı
okan burukun yaptığının yanında devede kulak kalır

ömer çavuşoğlu çıktı tvye onları içerden çökerttik biz şampiyon yaptık biz dedi
forum kuralları gereği işin ayrıntısını paylsşmayacağım ama az zeki biri anlar ömer çavuşoğlu kim ve "biz" ne demek

sonra aziz mustafa denizli için
fazla konuşmasın sanki o şampiyon yaptı dedi

tam geçöiş geçmişde kaldı 3 şampiyonlukda eyvallah ama ben unutsmadım o olayı!

ozaman sosyal medya olsa taraftar şuan okan buruku bırak gsde antrenör olmasını
gsnin yanından geçirmezdi

birde beleşe gitmeleri var tabiki

Keçiören başkanı payı almasın 45 e satalım barışı

Karakullukcu niye yasaklı listesine girdi abi

Cok yanlis isler yapiliyor

Bence artık kafa yapımızın yeni döneme entegre olması gerekiyor kerem ve barış örneklerini çok görücez ilerleyen zamanlarda. Tamamen para odaklı bir spor oldu biz duygusal takılıyoruz ama oynayanlar öyle değil. Kabullenmek ve bu sürece ayak uydurmak lazım. Bu arada yüksek maaş olayları canımızı daha çok sıkacak ilerde. Biz araplar gibi değiliz 3 5 adama milyon yağdırıyorsun takımın kalanına hindistan muammelesi.

Etik dışı davranma tehdidi kullanarak peşin düşük paya ikna et diyorsun yani... Ben öyle yarı yarıya denk gelecek ciddi oranlarda düşeceğini falan düşünmüyorum. Bence olayı üçlü bir transfer masasına çevirip olaya o şekilde dahil olmak istiyor, sürecin direkt içinde yer almak istiyor yani... Masa falan derken kastı o.
İyi de teklif zaten 35 o da bonusla birlikte yani muhtemelen 30+5 falan buda doğal olarak maximum 6 milyonluk bir Keçiören payına denk geliyor.
Galatasaray bugün satmam demiyor ki benim istediğim rakamlara satılmalı diyor. Bu da demek oluyor ki bu adamların payının da otomatikman artması. Adam 35e gidecekken 50-60-70e gitmesini neden istemesin her büyümede payı hayvani oranda artacak.
Öyle olsa Galatasaray haklı barışın değeri 50 milyondur derdi. (+4 milyon euro kendilerine yazardı) Verilen teklif iyi gönderin demeye getiriyorlar.

Bunların hepsi anadolu çakalı. 2 senedir barış için belirlenen bir bonservis bedeli var kafalarında 30 milyon olarak onun üzerinden payı 6 milyon olarak görüp bu paraya orgazm yaşıyorlar.

Kulüp çeksin 6 peşin veriyoruz desin yarın da 70e satsın umurlarında olmaz inan.

Bunların zaten borçları var mayıs gibi bir yere açıklamada bulunmuşlardı ekonomik durumlarının kötü olduğu gelir yaratamadıklarını keçiöğren anadolu kulübü vs diye ağlıyordu adam.

Ulan bari fm ciksada biran önce kafayı dağıtsak.Baris süreci beni üzdü hatta keremden çok daha fazla üzdü. 3 yol var ilki istediğimiz parayı getircek gidecek.2 olmuyorsa işine bakıp Galatasaray formasında devam edecek 3 ise kadro dışı bırakılıp futbol hayatı belkide son bulacak.3.yol içimizi soğutur ama Galatasaraya yakışmaz. Bizden hagiler sneijderler hasanlar bulentler falan gitti ama Galatasaray kaldığı yerden büyümeye devam etti.Bu yönetimi kesinlikle beğenmiyorum ama kaleci stoper sağ bek ve orta saha alınacak bundan eminim.

Hasan Sas gercek Galatasaraylidir tipki bizler gibi Z kusagini falan saymiyorum elbet ..
Simdi Baris icin para cok buyuk, hayati kurtulacak vs deyip olayi yumusatanlari goruyorum veya sana 10 milyon verseler fenerli olursun muhabbetlerini..
Soyle dusunun para -varlik dedigin sey o anki ekonomik durumuna gore cok degisir. . Bugun 50 bin lira birisi icin onemli paradir digerinjn garsona bahsisi ..
Hepimizin basina gelmistir cocukken fenerli bir isguzar yakinin forma alayim krampon alayim bilmem ne alayimla adam kafalamaya calisir .. O cocuk aklimla ben forma takimi kramponlari reddebiliyordum ki benim icin cok buyuk seylerdi o zaman..
Galatasaray bir his takimidir..Adim gibi eminim ben bugun futbolcu olsam kesseler gidip fenerde oynamam veya para icin kulubumu zor duruma dusurmem biz cocukken bile yapmamisiz bunu simdi mi yapacagiz ?
O yuzden baris kerem gibi tipleri hos gormeyi lutfen birakin..
Onlari bu hale getiren takimlarini gotu boklu kulupler icin para icin aninda satabiliyorlar.. Bundan sonra Baris Alper Galatasarayin maasli iscisidir benim gozumde .
YA bakma, su anda aldigi para da sanki senelik 100bin Euro. Adama tam tamina 2.5m Euro para veriyoruz. Avrupa'daki futbolcularin cogundan daha zengin zaten.

100bin Euro kazanan adama 8m Euro onerirsen adam kafayi yer tabii.

Ama 2.5m Euro kazansam ve Arabistan'dan oyle bir teklif gelse ilk dusunecegim sey kariyerim olur. Cunku kazandigim 2.5m Euro ile yine hayatimi cok rahat idame edip, yatirim yapabilirim.

Geri
Üst Alt