- 25 Ocak 2010
- 52.934
- 38.433
- 3.763
Ali Naci Küçük: "Beni takım içinden bir dostum aradı ve şunu söyledi, Barış Alper Yılmaz dün tesislere gidiyor, ayaklarını uzatıyor ve antrenmanı izliyor. Bu saygısızlık işte."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emir vermesine ne gerek var diyorum ben de. Yap gitsinadam emir veriyor göktuğ
ne yetkisi
Ne yapalım alınmasın mi osimhen? Avrupadan Barış'a 5 veren olur mu? Araplar harici kim verecek? Kulübün maaş politikası şu olmalı sana avrupadan kaç milyon geliyorsa 1.5 katını ben vereceğimBizim yönetim maaş dengesini öylesine bozdu ki artık ne yapacağımızı bende bilmiyorum. Barış 5'i beğenmiyor, 20 bonservisi olan kaleci 8 maaş istiyor. İşimiz çok zor artık. Osimhen'i alışımız sükse yapınca sanırım Arap takımı yerine konduk.
Yuru git ANK , korukleyerek ilgi cekme..Ali Naci Küçük: "Beni takım içinden bir dostum aradı ve şunu söyledi, Barış Alper Yılmaz dün tesislere gidiyor, ayaklarını uzatıyor ve antrenmanı izliyor. Bu saygısızlık işte."
Yedek birakacak kaliteyi almadik daha. O yuzden boyle. Bir de kafa golleri ve cengaverligiyle cok is yapti, yalan yok. Ama Akanji gelirse bu sefer yedek kalma durumu ciddi olabilir.Yedek kalmayi kimse sevmez ama adamin 3 senedir kattiklarini inkar edemeyiz. Her transfer dönemide forumalarda baska stoper önüne alinip kesiliyor göya.
Uğur gibi bu da yasaklanmalıAli Naci Küçük: "Beni takım içinden bir dostum aradı ve şunu söyledi, Barış Alper Yılmaz dün tesislere gidiyor, ayaklarını uzatıyor ve antrenmanı izliyor. Bu saygısızlık işte."
Doğruda ,ne alaka !
Barış üzerinden hocaya gömmek için bahaneden başka bişi değil açıkcası
Birinin yaptığı öküzlük diğerini aklamıyor
Okan ile barışıda kıyaslamak için ergen olmak lazım açıkcası -ki sen değilsin yapmayın yav
Okanın öyle yada böyle sol büllüğü etmez barış daha
Bu doğruysa çekin s...tiri gitsin, yeter ulen 10 dakikada nerden nereye geldikAli Naci Küçük: "Beni takım içinden bir dostum aradı ve şunu söyledi, Barış Alper Yılmaz dün tesislere gidiyor, ayaklarını uzatıyor ve antrenmanı izliyor. Bu saygısızlık işte."
taraftar tepki versin, satış hızlansın diye menajer tarafından yaptırılan bir haberAli Naci Küçük: "Beni takım içinden bir dostum aradı ve şunu söyledi, Barış Alper Yılmaz dün tesislere gidiyor, ayaklarını uzatıyor ve antrenmanı izliyor. Bu saygısızlık işte."
Baris cok gitmek istiyorsa Kecioren'in payini kendi alacagi paradan versin.Keçiören başkanı payı almasın 45 e satalım barışı
İyi de teklif zaten 35 o da bonusla birlikte yani muhtemelen 30+5 falan buda doğal olarak maximum 6 milyonluk bir Keçiören payına denk geliyor.Etik dışı davranma tehdidi kullanarak peşin düşük paya ikna et diyorsun yani... Ben öyle yarı yarıya denk gelecek ciddi oranlarda düşeceğini falan düşünmüyorum. Bence olayı üçlü bir transfer masasına çevirip olaya o şekilde dahil olmak istiyor, sürecin direkt içinde yer almak istiyor yani... Masa falan derken kastı o.
YA bakma, su anda aldigi para da sanki senelik 100bin Euro. Adama tam tamina 2.5m Euro para veriyoruz. Avrupa'daki futbolcularin cogundan daha zengin zaten.Hasan Sas gercek Galatasaraylidir tipki bizler gibi Z kusagini falan saymiyorum elbet ..
Simdi Baris icin para cok buyuk, hayati kurtulacak vs deyip olayi yumusatanlari goruyorum veya sana 10 milyon verseler fenerli olursun muhabbetlerini..
Soyle dusunun para -varlik dedigin sey o anki ekonomik durumuna gore cok degisir. . Bugun 50 bin lira birisi icin onemli paradir digerinjn garsona bahsisi ..
Hepimizin basina gelmistir cocukken fenerli bir isguzar yakinin forma alayim krampon alayim bilmem ne alayimla adam kafalamaya calisir .. O cocuk aklimla ben forma takimi kramponlari reddebiliyordum ki benim icin cok buyuk seylerdi o zaman..
Galatasaray bir his takimidir..Adim gibi eminim ben bugun futbolcu olsam kesseler gidip fenerde oynamam veya para icin kulubumu zor duruma dusurmem biz cocukken bile yapmamisiz bunu simdi mi yapacagiz ?
O yuzden baris kerem gibi tipleri hos gormeyi lutfen birakin..
Onlari bu hale getiren takimlarini gotu boklu kulupler icin para icin aninda satabiliyorlar.. Bundan sonra Baris Alper Galatasarayin maasli iscisidir benim gozumde .
Mal mal şeyler söylediği içinKarakullukcu niye yasaklı listesine girdi abi
Cok yanlis isler yapiliyor
Mümkünse bizede ilk sezonki maaşını bıraksın oradan alacağı 50 ye tamamlasın bonservisiniBaris cok gitmek istiyorsa Kecioren'in payini kendi alacagi paradan versin.