Hasan Sas gercek Galatasaraylidir tipki bizler gibi Z kusagini falan saymiyorum elbet ..
Simdi Baris icin para cok buyuk, hayati kurtulacak vs deyip olayi yumusatanlari goruyorum veya sana 10 milyon verseler fenerli olursun muhabbetlerini..
Soyle dusunun para -varlik dedigin sey o anki ekonomik durumuna gore cok degisir. . Bugun 50 bin lira birisi icin onemli paradir digerinjn garsona bahsisi ..
Hepimizin basina gelmistir cocukken fenerli bir isguzar yakinin forma alayim krampon alayim bilmem ne alayimla adam kafalamaya calisir .. O cocuk aklimla ben forma takimi kramponlari reddebiliyordum ki benim icin cok buyuk seylerdi o zaman..
Galatasaray bir his takimidir..Adim gibi eminim ben bugun futbolcu olsam kesseler gidip fenerde oynamam veya para icin kulubumu zor duruma dusurmem biz cocukken bile yapmamisiz bunu simdi mi yapacagiz ?
O yuzden baris kerem gibi tipleri hos gormeyi lutfen birakin..
Onlari bu hale getiren takimlarini gotu boklu kulupler icin para icin aninda satabiliyorlar.. Bundan sonra Baris Alper Galatasarayin maasli iscisidir benim gozumde .