Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
Unutmadım şahsen ve affedemiyorum da, Galatasaray’a gelmemeliydi, ancak geldi ve/veya getirdiler. O saatten sonra da Galatasaray’a hizmet eden bir sözleşmeli profesyonel elemandır. Bize de layıkı ile hizmet ettiği sürece ses çıkarmamak düzer. Hizmette eksiklik oldu mu dehlenecek. Hepsi bu. Bir değer atfetmeye gerek yok. Yani bir arda (arda dememin nedeni taraftarın çok hazmedemediği figür olduğu için) değil, bir barıştır, keremdir. Daha doğru, kerem barış vs bir Okan ve emredir.

Bu arada Allahın sopasımı dersin karmamı dersin

onları şampiyon yapan güç
onların önünü kesti

ve o kandırmayla başlangıcı yapan (daha çocukdu) adam sonra gsye geldi ve onlara kan kusturuyor 😂

ilahi adaletmi dersin karmamı dersin

okan inatlarından vazgeçse
doğru düzgün antrenörlük yapsa gram sesimi çıkarmam ama inatlsşması bu yaşananları hafızamda taze tutuyor

Satın Barış'ı alın Ademola Lookman'ı Barış'tan eksiği yok ayrıca daha skorer bari işimize yarar. Bu hain artık bizim işimize yaramaz.

Bizim yönetim dik duramaz boşuna bunlardan omurgalı siyaset beklemeyin Büyük ihtimal adamların teklifi şu an 30 milyonun altı adamlar 30 milyonu telaffuzu ettiği anda bizim yönetim yelkenleri suya indirir Barış Alper satar
Heryer 30+5 diyor bitek sen büyük oyunu görmüşsün helal olsun komplo uzmanlığı doktorani nerde yaptın

Ali Naci Küçük: "Beni takım içinden bir dostum aradı ve şunu söyledi, Barış Alper Yılmaz dün tesislere gidiyor, ayaklarını uzatıyor ve antrenmanı izliyor. Bu saygısızlık işte."
Onun bir yerlerinden şırınga ile tövbe yarabbi ya.. bu nasıl bir terbiyesizlik.. adam takımı karıştırıyor. Buna müdahale edecek bir yönetim yok mu? Nerde bu takımın başındaki hoca? Nasıl buna cüret eder?

kaosa soktular kulübü el birliği ile rakip taraftarlar gayet memnun.. takım içinde daha çok kaos çıkaracaklar belli oldu bu seneki yöntem bu..

Bizim yönetim dik duramaz boşuna bunlardan omurgalı siyaset beklemeyin Büyük ihtimal adamların teklifi şu an 30 milyonun altı adamlar 30 milyonu telaffuzu ettiği anda bizim yönetim yelkenleri suya indirir Barış Alper satar
Reis geriden geliyorsun diye henüz 35+5 teklif ettikleri bilgisine gelemedin herhalde ama reddettik zaten onu haberin olsun.

Abi kendi görüşü bence

Herkesi soyutlamamak lazım

İcinden ne geliyosa söylüyor
Bunlar hesapsız iş yapmazlar emre

Bütün kamuoyu Galatasaray'ı haklı bulurken ve şaşırtıcı bir şekilde birlik görüntüsü verirken

Bu arkadaş sürünün kara koyunu olup aykırılık yapıyor

Peki ne uğruna 🤔

Geri
Üst Alt