Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Barış giderse 5 transfer gelmeli , genci bile wonderkid olmak şartıyla.Barış'ı satarsan öyle kaleci,os,defans aldım kapadım diyemezsin.Barış gitmek isteyebilir normal , sen de parasını alıp değerlendirmek zorundasın yani bu kadar basit bu iş.

Kulüpte durduğu her dakika zarar bu adamın. Sen hangi kafayla oyuncuya kolaylık sözü verirsin kulüp babanın malı mi

Yalnız burada anlatılan gibiyse bunda yanlış bir şey yok ki.
Üst düzey kulüp 25 üstü paraya transfer dönemi ortasında veririz demiş adam ki bence de verirsin yani 30 getirseler haziran temmuz 15 arası çoktan uzar giderdi. Hatta sezonun ilk maçına kadar 30 milyona satardık barışı Neomdan mı gelmiş hindistandan mı bakmazdık bile.

kaosa soktular kulübü el birliği ile rakip taraftarlar gayet memnun.. takım içinde daha çok kaos çıkaracaklar belli oldu bu seneki yöntem bu..
Kaos.sonrasi patlamalarimız meşhurdur arda gittigindede kaos oldu o yıl şampiyon olup sl de ceyrek yaptık.Kerem gitti kaos oldu hem şampiyon olduk hen Türkiye kupasını aldık.Unal aysal kaçtı gitti sonraki yıl 2 sene üste üste şampiyon olduk.Ne badireler atlattık hepsinden de dimdik çıktık barış kim

Yönetim dirayetli bir duruş sergiliyor anladığım kadarıyla böyle devam etsinler. Hainoğlu transferinde olduğu gibi taklaya gelmeyelim

Allah aşkına gönderin şu adamı en az zararla kapansın şu konu ya bıkkınlık geldi şu mevzudan

Huzursuzluk çıkaran Kerem'i geçen sezon 12 milyona bıraktık ondan yüz buldular işte barış gibiler. Dik duracaksın, süründüreceksin ki ibret olsun

Foruma atacak muhabir, kaynak veya haber kalmayacak ;D ama katiliyorum yasaklanmali.
Valla 2-3 isim harici alayı zarar. Yasak olsalar sevinirim. Bunların muhabirlikten çok zararı var. ANK zaten GS'li bile değil. Tek yaptıkları birilerini hedef göstermek, hikayeler yazmak. İşlerine göre yönetici, hoca, futbolcuyu taraftarın önüne atıyorlar.

Geri
Üst Alt