Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.857
- 11.381
- 1.223
Mümkünse bizede ilk sezonki maaşını bıraksın oradan alacağı 50 ye tamamlasın bonservisiniBaris cok gitmek istiyorsa Kecioren'in payini kendi alacagi paradan versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mümkünse bizede ilk sezonki maaşını bıraksın oradan alacağı 50 ye tamamlasın bonservisiniBaris cok gitmek istiyorsa Kecioren'in payini kendi alacagi paradan versin.
Olabilir evet.Yedek birakacak kaliteyi almadik daha. O yuzden boyle. Bir de kafa golleri ve cengaverligiyle cok is yapti, yalan yok. Ama Akanji gelirse bu sefer yedek kalma durumu ciddi olabilir.
Unutmadım şahsen ve affedemiyorum da, Galatasaray’a gelmemeliydi, ancak geldi ve/veya getirdiler. O saatten sonra da Galatasaray’a hizmet eden bir sözleşmeli profesyonel elemandır. Bize de layıkı ile hizmet ettiği sürece ses çıkarmamak düzer. Hizmette eksiklik oldu mu dehlenecek. Hepsi bu. Bir değer atfetmeye gerek yok. Yani bir arda (arda dememin nedeni taraftarın çok hazmedemediği figür olduğu için) değil, bir barıştır, keremdir. Daha doğru, kerem barış vs bir Okan ve emredir.bugün barışa sallayanlar
sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi
beş paramız yoktu
dünyanın en fakir kulubuyduk
okanla emre kurtuluşumuzdu
önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!
ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır
nasıl unutayim!!!!
barışa bugün sallıyorsunuz ys
sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlatmışdı
Barışın Galatasaray'a verdiği katkı, Galatasaray'ın Barışa verdiği katkıdan daha büyüktür gibi konuşmuşKarakullukcu niye yasaklı listesine girdi abi
Cok yanlis isler yapiliyor
Foruma atacak muhabir, kaynak veya haber kalmayacakUğur gibi bu da yasaklanmalı
O kaçan şampiyonlukbarışın şuan yaptığı
okan burukun yaptığının yanında devede kulak kalır
ömer çavuşoğlu çıktı tvye onları içerden çökerttik biz şampiyon yaptık biz dedi
forum kuralları gereği işin ayrıntısını paylsşmayacağım ama az zeki biri anlar ömer çavuşoğlu kim ve "biz" ne demek
sonra aziz mustafa denizli için
fazla konuşmasın sanki o şampiyon yaptı dedi
tam geçöiş geçmişde kaldı 3 şampiyonlukda eyvallah ama ben unutsmadım o olayı!
ozaman sosyal medya olsa taraftar şuan okan buruku bırak gsde antrenör olmasını
gsnin yanından geçirmezdi
birde beleşe gitmeleri var tabiki
Kendi gsc forumunu kur üstad bütün gs dusmanlarina yetki verKarakullukcu niye yasaklı listesine girdi abi
Doğru karar Barış kim anasını satayım da Galatasaray onun katkısına muhtaç olacak. Bu Karakullukçu otorite mi de eline kamera alan Galatasaraya sallayacak iki bin kişi izliyor diye. Herkes haddini bilecek.Karakullukcu niye yasaklı listesine girdi abi
Kulüpte durduğu her dakika zarar bu adamın. Sen hangi kafayla oyuncuya kolaylık sözü verirsin kulüp babanın malı mi
Lookman 27 yasinda.lookman'ı geçelim yav. herifler 45'e bile vermedi. boşa beklenti oluşuyor.
ayrıca bize mutlaka son transferini yapmayacak oyuncu lazım.
takım yaşlanıyor.
maaşlar uçuyor.
gerekirse bonservis biraz tuzlu olsun ama maaşlar uygun olmalı.
Abi kendi görüşü benceBarışın Galatasaray'a verdiği katkı, Galatasaray'ın Barışa verdiği katkıdan daha büyüktür gibi konuşmuş
Ders alması için burnunu sürtmek lazım benim amacım da bitsin yok olsun değil aptallığını kabullenip olgunlaşsın.
Barış gitmek istiyorsa zaten performans vermek zorunda performans verince de zaten benzer teklifi alırız. 20 az dediğim bizim istediğimiz rakamlar zaten bugün araplara 50-60 istedin istedin zaten avrupaya 30a bile satamazsın. Mevcut teklif de 35 milyon euro üstünü verseler zaten satarlar. 45+ Keçiören payı görsün uçar gider. Avrupadan da maximum yine bu civarda (35) teklif alır.
Özetle burnu sürtmeli, barışın burnu sürterken yunus dahil tüm oyunculara da gözdağı verilmeli. Sizin istediğiniz değil kurumsal kimliğin borusu öter konusunu iliklerine kadar hissetmeliler.
Bu mesajdan bunu mu çıkardın adı güzel insan?Ne yapalım alınmasın mi osimhen? Avrupadan Barış'a 5 veren olur mu? Araplar harici kim verecek? Kulübün maaş politikası şu olmalı sana avrupadan kaç milyon geliyorsa 1.5 katını ben vereceğim
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EvrtTansel'e göre bu hafta mı 3 giden 3 gelen olacaktı?