Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
bugün barışa sallayanlar

sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi

beş paramız yoktu

dünyanın en fakir kulubuyduk

okanla emre kurtuluşumuzdu

önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!

ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır

nasıl unutayim!!!!

barışa bugün sallıyorsunuz ys

sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlatmışdı
Unutmadım şahsen ve affedemiyorum da, Galatasaray’a gelmemeliydi, ancak geldi ve/veya getirdiler. O saatten sonra da Galatasaray’a hizmet eden bir sözleşmeli profesyonel elemandır. Bize de layıkı ile hizmet ettiği sürece ses çıkarmamak düzer. Hizmette eksiklik oldu mu dehlenecek. Hepsi bu. Bir değer atfetmeye gerek yok. Yani bir arda (arda dememin nedeni taraftarın çok hazmedemediği figür olduğu için) değil, bir barıştır, keremdir. Daha doğru, kerem barış vs bir Okan ve emredir.

barışın şuan yaptığı
okan burukun yaptığının yanında devede kulak kalır

ömer çavuşoğlu çıktı tvye onları içerden çökerttik biz şampiyon yaptık biz dedi
forum kuralları gereği işin ayrıntısını paylsşmayacağım ama az zeki biri anlar ömer çavuşoğlu kim ve "biz" ne demek

sonra aziz mustafa denizli için
fazla konuşmasın sanki o şampiyon yaptı dedi

tam geçöiş geçmişde kaldı 3 şampiyonlukda eyvallah ama ben unutsmadım o olayı!

ozaman sosyal medya olsa taraftar şuan okan buruku bırak gsde antrenör olmasını
gsnin yanından geçirmezdi

birde beleşe gitmeleri var tabiki
O kaçan şampiyonluk
Ankaradaki dep falan bunları okan ile emreye yıkmak ,8-0 zalad muhabbeti gibi
Geçen sene osimehen uğraşmasa bu sene barış da gitse 25 sene sonra barış satmıştı maçları diye döner ortalık
Karşı tarafın ali şenden beri hangi şampiyonluğunda ki topçuları şampiyonmuş gibi konuşuyor zaten ,30 yıldır mafyatik bir klüp onlar ,serhatın azizi anlatışına bakarsan çok şey ortada.

oKANsız pankartını hepimiz biliyoruz zaten
Fenomen ronaldolu ,dönemin pl si ligdeki takıma kaçti adamlar birde fikik arap takımına da değil

Yönetim yine 4 ayak üstüne düştü 2 ay osimhen taşıdı onları şimdide barış olayı ile zaman uzatıyorlar 😂 tam yangın çıkacak adamları kurtaracak bir senaryo oluşuyor.

Karakullukcu niye yasaklı listesine girdi abi

Cok yanlis isler yapiliyor
Doğru karar Barış kim anasını satayım da Galatasaray onun katkısına muhtaç olacak. Bu Karakullukçu otorite mi de eline kamera alan Galatasaraya sallayacak iki bin kişi izliyor diye. Herkes haddini bilecek.

Ders alması için burnunu sürtmek lazım benim amacım da bitsin yok olsun değil aptallığını kabullenip olgunlaşsın.
Barış gitmek istiyorsa zaten performans vermek zorunda performans verince de zaten benzer teklifi alırız. 20 az dediğim bizim istediğimiz rakamlar zaten bugün araplara 50-60 istedin istedin zaten avrupaya 30a bile satamazsın. Mevcut teklif de 35 milyon euro üstünü verseler zaten satarlar. 45+ Keçiören payı görsün uçar gider. Avrupadan da maximum yine bu civarda (35) teklif alır.

Özetle burnu sürtmeli, barışın burnu sürterken yunus dahil tüm oyunculara da gözdağı verilmeli. Sizin istediğiniz değil kurumsal kimliğin borusu öter konusunu iliklerine kadar hissetmeliler.

Adamın hatasını anlayıp ders alması (o da alacaksa) belki 3-5 aylık, belki 1 yıl, belki yıllar alacak bir süreç. O zamana kadar hiç de "ben ne yaptım" demeyecek, mutsuz ve kulübe diş bileyip içeride huzursuzluk yaratan bir oyuncu olarak duracak. Üstelik oyuncular oyuncu tarafını tutmaya meyillidir ve "söz verdiler yapmadılar" hikayesi işlenecek oyuncular arasında. Acayip bir aidiyet gösteren Osimhen dahil herkes "sözlerinde durmadılar" diye yazacak kenara, sezon boyunca yönetilmesi gereken tüm süreçlerde (mesela Osimhen-Icardi dengesi) falan hep Barış mevzusu akıllarında olacak. Anca kulüp stratejik şekilde bir miktar sorumluluğu üzerine alıp Barış'ı biraz olsun mutlu ederek takımda tutarsa o zaman bunların önüne geçmiş olursun. "Evet bir söz vermiştik ama zamanlama çok ters denk geldiği için bir karar almak zorunda kaldık, yine de değerli oyuncumuzu üzmemek için bir miktar taviz verdik ama bundan sonra bu tarz konular erken zamanda daha profesyonel ele alınacak" mesajı verilmeli.

Benim düşüncem böyle.

Ne yapalım alınmasın mi osimhen? Avrupadan Barış'a 5 veren olur mu? Araplar harici kim verecek? Kulübün maaş politikası şu olmalı sana avrupadan kaç milyon geliyorsa 1.5 katını ben vereceğim

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mesajdan bunu mu çıkardın adı güzel insan?

Ben Osimhen'i almayalım mı dedim? Süreci iyi yönetemedik. Maaş skalamızın farkında mısınız?

Florya'yı sattık, para bulup pavyonda para sçan adam misali bir moda girdik. Kaleciye 8 - 10 milyon maaş nedir ya? Maaş skalası konusunda daha dikkatli ve katı olmalıydık. Her ağlayana emzik dağıtırsan olmuyor işte.

Her futbolcunun sözleşmesi var ve sürekl bu sözleşmelere ara zamlar yapıp duruyoruz. Biraz dik durulmalıydı.

Bizim yönetim dik duramaz boşuna bunlardan omurgalı siyaset beklemeyin Büyük ihtimal adamların teklifi şu an 30 milyonun altı adamlar 30 milyonu telaffuzu ettiği anda bizim yönetim yelkenleri suya indirir Barış Alper satar

Gs yönetimi bu fb'li menajerler için aksiyon almayacaksa taraftar aksiyon almalı. Bu adamlarla ÇALIŞAMAZSINIZ, bitti

Mümkünse bizede ilk sezonki maaşını bıraksın oradan alacağı 50 ye tamamlasın bonservisini
Boey ve Ferdi defans oyunculari olduklari halde 30'ar milyon kazandirip Avrupa'ya gittiler. Bu paranin kolesi Araplara gidecegim diye trip yapiyorsa Galatasaray en az 40-45 milyon kazanmali. Yoksa kadro disi biraksinlar, curusun 3 sene.

Geri
Üst Alt