Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.774
- 43.898
- 4.333
Eder ya her konuşmasında adam bunu ima ediyor en son söylediğine baksanaBir hafta içinde büyük ihtimal bir satış olacakken adamlar şu an kabul eder mi? Zamanında düşünecektik onu. Ancak Barış'ı kalmaya ikna edip sözleşme uzatırsak Keçiören'le pazarlık edebiliriz şu an.
"Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "%20 pay için masaya oturduğumuz zaman işler değişebilir. İş ciddi olsaydı halledilirdi."
Herif yazın başından beri gel gel yapıyor değişiklik yok.
Çünkü yazdım Galatasaray satsa bile bu parayı borç hanesi olarak yazar ve canı istediği zaman öder. Galatasaray der ki bu para peşin gelmedi taksit taksit geliyor hepsi geldiğinde alırsın bekle 6 ay 1 sene oyalar.
Keçiören en son bunu almak için prosedürleri uygulayacak önce tff başvurusu ki oradan bir şey çıkmaz sadece etik kurulu öde der he he çekersin iş fifaya gider o da en az 8-9ayda sonlanıyor. En erken 1.5 sene sonra atıyorum 10 milyon verecekken 12 verir kapatırsın dosyayı. Her gün çıkar ağlar payımızı vermedi diye.
Köhn alırken taksitini ödemediğimizde almanları 400 bin euro için nasıl ağlattıysak benzeri olur.
En son ödeme planı çıkar taksit taksit alırlar paralarını.
Adam buranın türkiye olduğunu biliyor. Büyük kulüple uğraşmanın zorluklarını biliyor. Tamamen ortamdaki sıcaklıktan yararlanıp peşin 5 milyon çekmenin derdinde. 2 aydır aynı şeyi yazıyorum çünkü adam bunun izlenimini veriyor.
Alt lig kulübü borçları var ödeme sorunları var sıcak 5 milyon girmesi ne demek onu düşünmemiz lazım. Anlaşmanın arasında 1-2 kiralık indirir oyuncu olarak da kalite artırırım diye bakıyordur.
Çakal esnaf bunlar.