Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Hoca barış sürecini nasıl yönetecek bakalım. Bu tarz bir durumla karşılaşmadı diye hatırlıyorum.

Sallai gayet iyi bence, çok yönlülük açısından söylüyorsan olabilir ama yedek buluruz her türlü.
Sallai tüm sezonu kaldıramaz. Barış kadar güçlü kalamaz.
Hayvan gibi bir şey evet ama defoları da çok, severim çok kendisini ama 70 metre koridoru veremezsin imkanı yok efektif bir adam lazım oraya topu alacak sürecek yıkılmayacak çalım atacak.
Sallai çalım atamıyor sadece güreşiyor ve önü boş olduğunda topu sürüyor.
Defansif olarak iyi iş çıkarır elbet ama ofansif olarak kısır bir takıma döneriz.

Ayrıca 5li osde
sallai,torreira,lemina,sara, jakobs
sara-
-----osimhen olur
yunusun olmadığı bir takım düşünülemez.

İki top oynayanın bir tarafı kalkıyor. Galatasaray sana sabretmese sadece hızı olan bomboş bir adam olarak kalacaktın. Sana gitme diyen yok takımın elini neden zayiflatiyorsun?

Kostic’i biz alamaz mıyız bu arada acaba:d Ortada İcardi- Osimhen ile 30 asisti bulur herhalde, ortaya attığı her top bomba gibiydi.

Şu arda güzellemeleri de komedi.

11-12 de sezon öncesi kampında FT yi yüz üstü bırakıp madrid e giden bu değil miydi..

mevcut baris sürecinin benzeri yasanmisti o zaman zarfinda

severiz sn.Turan ı ama kimi sevdiysek mıhlanmisizdir netcede

Kaleci konusunda baskı yapmaya başlasak iyi olur yoksa bunlar son güne kadar bekleyecek

Benim en çok anlamadığım şey Galatasaray a düşmanlık yapmasının sebebini anlamıyorum.fb ye gidiyorsan bile sessiz sedasız gidersin.Ha umarım gider madem karşımızda olacak buyursun ciksin.
Kindar çünkü kinin etle kemiğe bürünmüş hali taraftar buna çok yüklendi en son sezonunda gitmeden önce kin yaptı kendi kendine buda

Gaziantep de bir kanat vardi İngiltere den gelen.
Elimizdeki Yusuf jelert gibi kullanmayacağımiz oyuncuları verelim bir iki de para verip alalim o çocuğun potansiyeli vardı.

Barış’a bu sene kal seneye yollayalım diyen gerizekalı çıkıp çözsün sorunu.

Adam sezon sonunda ameliyatı yalandan oldu diyorsun yani
Hayır oyle demıyorum sonrasında gercekten sakatlanmıstır neden ne cıkarla boyle bırsey soyleyeyim. Ama bu sozlesme mubabbetleei basına dustugu andan ıtıbaren zaten kosmuyordu oynamıyordu, hatta herkes ne oldu yunus takımımı satıyor falan yazdı buralarda. o donemki mac topiclerine bakın bir zahmet. Bakın aynı seyler sımdı de barısta oluyor, hasta dıye antrenmanlara cıkmamıs sozde. Bunlar yalanda olabılır su menajee ayartmalarına gelmemelı dıyorum. Herkes yanlıs anlıyor. Sankı yunusa barısa garezim var gibi

Geri
Üst Alt