Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Bu anket kapanacak: .
Kaleci geçen sene en çok eleştirilen adam, mertens de ligin 2. yarısı kullanamdık bildiğin emekli oldu ads maçında.
Zaten yok gibiydiler bence doğru konuştu.
Kanadı da vermiyoruz diyor işte ona bakarsan davinson da gidiyordu yunus da gitmediler sonuçta.
Verecekler kanadi. Su an uzatmalardayiz - boyle surecler hic olumlu bitmedi, ben hatirlamiyorum.

Yunus aylar surdu 1 kontrat.

Omurgandaki etkili seyleri kaybettin. Mertens oynamadi ama Sara olmuyor, ilkay lazim , yunus sane olmaz miyi konusuyoruz.

İlk 11 seviyesinde 3 adama ihtiyacin var, planlama ya da hazirligin yok. 10 gun kaldi yav 10.

Full bos yaz gecirdin, fiksturun hala rahat..transferlerini takima oturtma sureci yapman lazimken 3 tane hala gelecek..

Nu nasıl saçma bir transfer stratejisi yahu milleti salak yerine koymayı bırakalım 🤣

Araplar da öyle diyordu şunlara 20 milyon euro kira bedeli verelim diye
Kardeş 60 milyonu veriyorlarsa versinler vermiyorlarsa da çözüm bu.
1 sene sonra zaten aldıklarının altına satacakları oyuncu için gayet de güzel bir çözüm.

Ne neom dünyanın yeni real madridi mi olacak 3 tane transferle. Arabistana kolay kolay genç oyuncu gitmiyor artık gidenler de paragöz herifler.
Geçen sene gidip bu sene avrupaya kaçan 27 yaş altı futbolcuları listeleleyelim bakalım benim dediğim mantıklı mı değil mi.

Geçiş dönemini yaşayıp oyuncu alamıyorsan kiralama yapacaksın. Lukaku 30 milyona kiralanıyor da barışı kiralayınca mı mantıksız oldu.

kadro şişirmekle gerçek piyasa değeri arasında bir korelasyon yok ki, duran 35m en nesyri 24m bu iki isimle kim yunus ve barış'ı değişmek ister ki? veya piyasa değeri 10m dolaylarında olan icardi'yi? nicellikten çok nitelik önemli. ben bu yazki transfer politikamızı doğru buluyorum, kadrolar oluştuğunda da iyi bir kadroyla karşılaşacağız-barış gitse de kalsa da-

Osimhen i çıkarsan kargalar bile geçiyor bizi r’daş, kadro kalitesi falan kalmadı 2. Kaleci ile sezona devam ediyoruz, yamalı sağ bek, 3 tane orta saha rotasyonu falan filan onların kadro şişik değil bizim kadro alternatifsiz

Yav yalandır muhtemelen siyah ekran storysi sonrası herkez mahadından bişey uydurdu narinin ölüm yıldönümüymüş bu gün ondan dolayı paylaşmıştır barış bence kalkıpta para için gidecem diye tutturacak bir profil değil temkinli olmak lazım
Çıkıp adam gibi açıklama yapsın ama oda yok

Kardeş 60 milyonu veriyorlarsa versinler vermiyorlarsa da çözüm bu.
1 sene sonra zaten aldıklarının altına satacakları oyuncu için gayet de güzel bir çözüm.

Ne neom dünyanın yeni real madridi mi olacak 3 tane transferle. Arabistana kolay kolay genç oyuncu gitmiyor artık gidenler de paragöz herifler.
Geçen sene gidip bu sene avrupaya kaçan 27 yaş altı futbolcuları listeleleyelim bakalım benim dediğim mantıklı mı değil mi.

Geçiş dönemini yaşayıp oyuncu alamıyorsan kiralama yapacaksın. Lukaku 30 milyona kiralanıyor da barışı kiralayınca mı mantıksız oldu.
Adamlar transfer peşinde geçici bir çözüm değil. Barış'ı almaz başkasını alırlar, 1 sezonluguna Barış'ı napacaklar?

kayseride ne yazık ki puan kaybedeceğiz gibi görünüyor bir mucize olmazsa!

noldu okan buruk kaldınmı dımdızlak 13-14 futbolcuyla oynamak istiyorsun ya!

göreceğim seni topçular patır patır sakatlandığında!

tğm fırsatları senin yüzünden kaçırdık!
Renkdaş Tv100 yayınında dar kadro ile mücadele etmek istediği hatta örnek olarak Guardiola da dar kadro istiyor dedi. Nedeni de kadro şişkin olursa oynamayanlar mutsuz oluyormuş.

Baris ve Lemina yok Kayseri macinda diyorlar.

Oh ne guzel rotasyon lazim degil ya 11-12 kisilik kadro iyi oldumu 3 kulvarda yarisiriz diyenler anlatsin simdi.

Ben orta sahaya bosuna 2 transfer lazim demiyorum, yarin Torreira falan da grip olsa Paf takimdan ekleme yapariz. Boyle devam.

Renkdaş Tv100 yayınında dar kadro ile mücadele etmek istediği hatta örnek olarak Guardiola da dar kadro istiyor dedi. Nedeni de kadro şişkin olursa oynamayanlar mutsuz oluyormuş.

ya bu kim guardiolo kim

birden kendini onla denk görüyor!!!!

çapı ve vizyonu yetmiyor galatasaraya!

anadolu kulubumu burası 13-14 futbolcuyla oynayacak!!!!

Geri
Üst Alt