Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Bu anket kapanacak: .
Baris ve Lemina yok Kayseri macinda diyorlar.

Oh ne guzel rotasyon lazim degil ya 11-12 kisilik kadro iyi oldumu 3 kulvarda yarisiriz diyenler anlatsin simdi.

Ben orta sahaya bosuna 2 transfer lazim demiyorum, yarin Torreira falan da grip olsa Paf takimdan ekleme yapariz. Boyle devam.
Her sene ayni şey bu yönetimi övenler sorumludur.

noldu okan buruk kaldınmı dımdızlak 13-14 futbolcuyla oynamak istiyorsun ya!

göreceğim seni topçular patır patır sakatlandığında!

tğm fırsatları senin yüzünden kaçırdık!

Geçen sene bir maç bile güvenmediğin 2. Kaleciyle sezona başlıyoruz
Stoperi sağ bek, kanat oyuncusunu sağ beke yamalıyoruz
Elinde 3 tane orta saha var oynatıyorsun birine bir şey olsa alternatifin stoper Kaan,
Mertens in 10 numara rolünü elimizde çok 10 numara var diye geçiştiriyoruz,
Avrupa’da Apo ile maça çıkacağız diye kara kara düşünürken Apo nun bile alternatifi yok
Daha birde elinde sağda solda ileride geride joker olarak oynattığın Barış giderse hepten dükkanı kapatalım
Kadro alternatifsiz 60 maça çıkacak bu takım bu sene,

Renkdaş Tv100 yayınında dar kadro ile mücadele etmek istediği hatta örnek olarak Guardiola da dar kadro istiyor dedi. Nedeni de kadro şişkin olursa oynamayanlar mutsuz oluyormuş.
Pep oyle istiyor ama Foden cikardi, ucundan Bobb cikardi, Ricoyu defans kademesine cikardi deneyimli kadroya monte ederek. Alternatiflerini de adapte etti yani. Ustune gene dunya para harcadilar ama aldiklari adamlar hemen ilk mactan etki ediyor. Kafalari takimda toplarini oynuyor

Bizim hoca hep transfer ile yapmaya calisiyor bunu.

Oda konuşmayı bırakın ben geleceğime sadece para ile bağlıyım sadece para diyebilir😁
Ne dese ise yaramayacakki, buyumeden 1 saatte demesi lazimdi.

Kerem surecinden epey deneyimli taraftar - transferler yuzunden linç moduda kolay tetiklenecek modda.

Çöpluk tivitter zivanadan cikar

Kimdi bu mal? Bayin menajer mi?

images

Hastalık falan yalan oldığu çıktı ortaya. Gitmek istediğini açıklamış, dikiş tutmaz. Net 40 kalsa iyidir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt