- 18 Temmuz 2009
- 80.626
- 224.942
- 5.093
Lemina bazılarınıza koymuş gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene ayni şey bu yönetimi övenler sorumludur.Baris ve Lemina yok Kayseri macinda diyorlar.
Oh ne guzel rotasyon lazim degil ya 11-12 kisilik kadro iyi oldumu 3 kulvarda yarisiriz diyenler anlatsin simdi.
Ben orta sahaya bosuna 2 transfer lazim demiyorum, yarin Torreira falan da grip olsa Paf takimdan ekleme yapariz. Boyle devam.
maaşı hakkında bilgim olmadığını belirttimBons kismini unutmus, ayrica o 3 milyon euro maasi rahat gecer.
maaşı ne kadar bilmiom
![]()
Antoine Semenyo - Oyuncu profili 25/26
Antoine Semenyo, 25, Gana ➤ AFC Bournemouth, 2022'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2000, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
noldu okan buruk kaldınmı dımdızlak 13-14 futbolcuyla oynamak istiyorsun ya!
göreceğim seni topçular patır patır sakatlandığında!
tğm fırsatları senin yüzünden kaçırdık!
Sırf haaciiiiiiiii haciiiiii dedirtmek için gelsin derdim ama, rangers fener maçlarında gördüydük, olacak gibi değildiGumruge kadar dustumu?
Hagi utaniyordur bundan
Pep oyle istiyor ama Foden cikardi, ucundan Bobb cikardi, Ricoyu defans kademesine cikardi deneyimli kadroya monte ederek. Alternatiflerini de adapte etti yani. Ustune gene dunya para harcadilar ama aldiklari adamlar hemen ilk mactan etki ediyor. Kafalari takimda toplarini oynuyorRenkdaş Tv100 yayınında dar kadro ile mücadele etmek istediği hatta örnek olarak Guardiola da dar kadro istiyor dedi. Nedeni de kadro şişkin olursa oynamayanlar mutsuz oluyormuş.
Oda konuşmayı bırakın ben geleceğime sadece para ile bağlıyım sadece para diyebilirBay siyah ekran bakalim ne paylasacak...
eşşedüüüüüTakıma yeni kaleci adayim
Takıma yeni kaleci adayim
Ne dese ise yaramayacakki, buyumeden 1 saatte demesi lazimdi.Oda konuşmayı bırakın ben geleceğime sadece para ile bağlıyım sadece para diyebilir![]()
Irkçı olabilir evet. Peki haksız mı? SanmıyorumIrkçı mesaj olmuş