Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.206
- 4.887
- 998
Galatasaray’lılığı Fatih hocadan öğrenen de ya son dakika takımı satıyor ya da fenere gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 milyon bonservis+keçiören payı+3sene içinde Tr de biz hariç her hangi bir takıma transfer olması durumunda 25 milyon ekstra bonservis ücreti40-50 koyduracaksın en az
Bu noktada olay yonetim degil, olay Galatasaray duruşu zaten.yönetime söveriz döveriz ama bu konuda arkalarında durmak lazım
barış kşm menajeri kim ki açıklamalarının bir anlamı olsun
Hala o eksikleri var gecen macta gelen topu indirip pas atacagina daglara taslara atti. Antep macinda erene attigi pasi daha cok denemeli, takim oyununu gelistirmeli. Bizdemi o gelisimi gösterecek oda süpheli artik. Bekleyip görecegiz.menajer acıklamasına göre barış herşeyi tek başarmış sanki büyük topcu olarak gelmişte gsyi basamak olarak kullanmış gibi
kıcı kıcık keciörende oynayan adamdın
gecen seneye kadar kafanı kaldırıp top kontrol edemiyordun ona ragmen oynatıldın
neden etmesin? Kenan'ın 60-70 milyon euro ettiği yerde Barış her türlü 50-60 milyon euro eder. hayır neye istinaden böyle düşündün onu anlamadım. adamı koy solbeke sol bek oynar. sol açık oynar, forvet oynar. lig başladığından beri 2 maçta 3 gol ve 1 asist ile oynuyor. daha ne olsun.Baris mi 60 milyon euro ediyor normalde? Ruya goruyorsun galiba.
Alamayız onu 50 milyon bonservisi var adamın 35 e barışı sat Keçiören payını ver nereyi alıyoruzLookman için uğraşmak gerek. O da BAY gibi deli dolu birisi
Belki de amaç transfer kaosunu örtmek için icad edilen bir başka kaos örtüsüdürBu gundemle ugrasirken arkaplanda kaleci, defans ile ugrasacaklar bide)
Benim bildiğim son 1 sene içinde 2 kere zam yapıldı Barış'ın maaşına. 2.5 mil.€ maaş aldığı söyleniyor, hatta transfer haberlerinden sonra Barış için bir kere daha zamlı maaş teklif edip takımda tutmak istediğimizi ve Barış 'ın reddettiği de söyleniyorBarışın maaşı öyle ahım şahım değil diye biliyorum vallaha kimlere ne paralar verdik alt yapıya atalım kalsın orada 2 ay sonra yalvarır okan hocaya
40 istiyorlar.Alamayız onu 50 milyon bonservisi var adamın 35 e barışı sat Keçiören payını ver nereyi alıyoruz
Hatip hariç yönetimin arkasındayız. Ama bu pisliğin mimarı gs yönetiminden gönderilmeli artık, yeteryönetime söveriz döveriz ama bu konuda arkalarında durmak lazım
barış kşm menajeri kim ki açıklamalarının bir anlamı olsun
Dik durursak 15 gün sonra yalvarır Okan buruğa gönderilmeli hemen kadro dış Süresiz bırakılmalıAcaba barış ne düşünüyor şu an transferin bitmesine az kaldı Araplar bizim istediğimizi vermiyor taraftar kadro dışı kalmasını destekliyor menajerinin açıklamaları sonrası ister 100 gol atsın eski desteğini de görmeyecek istediği maaşı alamayıp üstüne bizde kadro dışı kalması çok olası ki bu belki onun için hayatında tek çıkacak dünya kupası fırsatını da çöpe atmak demek adam 4 yılda taraftar arasında kazandığı tüm değeri 24 saat civarında kaybetti çok üzücü
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kadar kafasının bastığını ihtimal vermiyorumAcaba barış ne düşünüyor şu an transferin bitmesine az kaldı Araplar bizim istediğimizi vermiyor taraftar kadro dışı kalmasını destekliyor menajerinin açıklamaları sonrası ister 100 gol atsın eski desteğini de görmeyecek istediği maaşı alamayıp üstüne bizde kadro dışı kalması çok olası ki bu belki onun için hayatında tek çıkacak dünya kupası fırsatını da çöpe atmak demek adam 4 yılda taraftar arasında kazandığı tüm değeri 24 saat civarında kaybetti çok üzücü
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi