Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
neden etmesin? Kenan'ın 60-70 milyon euro ettiği yerde Barış her türlü 50-60 milyon euro eder. hayır neye istinaden böyle düşündün onu anlamadım. adamı koy solbeke sol bek oynar. sol açık oynar, forvet oynar. lig başladığından beri 2 maçta 3 gol ve 1 asist ile oynuyor. daha ne olsun.
Kenan ile kiyaslaman komik, biri daha cok genc yaslarda nerede ve hangi ligde futbol oynuyor bir bak tekrar. Birinde yetenek fiskiriyor ben futbolcuyum diye digerinde fizik olayini cikartirsan ozel yetenek dair bir goruntu kalmiyor, fizik ile de bir yere kadar varabilirsin.

Karamgumruk'e karsi sov yapiyor diye 60 milyon euro olan bir futbol dunyasi henuz yok.

Benim bildiğim son 1 sene içinde 2 kere zam yapıldı Barış'ın maaşına. 2.5 mil.€ maaş aldığı söyleniyor, hatta transfer haberlerinden sonra Barış için bir kere daha zamlı maaş teklif edip takımda tutmak istediğimizi ve Barış 'ın reddettiği de söyleniyor

Bu saatten sonra kadro dışında bile görmek istemiyorum Barış 'ı

Çok basit ya daha 6 ay önde gelen Lemina 'nın yaptığı açıklamayı yapacak cesareti yok muydu? Haydi onu geçtim illa gitmek mi istiyor, önce Galatasaray ile anlaşın dese ne kaybederdi?

Yok bu saatten sonra 2 ay bile kadroda görmek istemiyorum renktaşım
Kadro dışı abi onu göndermek ona mükafat olur bu örnek olmalı yoksa her gitmek isteyen aynı yolu dener

2 sene sonra keremle barışın bulusacağı yer fenerdir.

Bu yerliler Galatasaray a yaşattığını hiç bir yabancı topcu yapmamıştır. İbret için barış paf takıma yollanmalıdır ve herkese açık mesaj verilmelidir.

Ulan sen bunu bayern de yapabilir misin kimsin sen idmana çıkmıyosun?

Taviz yok. Vermeyeceksin. Barış yaptığı hatayı fark edecek özür dileyecek. Bu takımın evladı olarak onu affedeceksin ardından.

Adam 1 günde kendini bitirdi.. Bu nasıl bir cehalettir, nasıl bir beyinsizliktir.. Çocuk da değil eşşek kadar adam..

Edebinle hareket edip oturup konuşsaydın, herkes asgari müşterekte buluşur, bir şekilde gitmene izin verilirdi..

Galatasaray bu beyinsizden gelecek 30 milyon gelmezse batmaz.. Şimdi Napoli gibi dik durma zamanı.. Ya istediğiniz parayı kuruşuna kadar alın ya da süresiz kadro dışı bırakın..

Bu adama o asil, şanlı formayı bir daha giydirmeyin..

Barış'ı bu saatten sonra tek bir açıklama kurtarır.

Ya tükürdüğünü yalayıp özür diler Hakan Ç gibi yada bizim istediğimiz parayı getirirler.

Kadrodışı da bırakmayalım gelsin antrenmana çıksın deplasmanlara da götürelim ama maç kadrosuna almayalım.

Bir ihtimal de taraftarla barışmak için Tugay gibi gelip kafa kesme işareti yapar ben buradayım der o zaman bir nebze barışır taraftarla...

Öyle bi içerikli söz verildiğine nereden vardınız? Avrupa'dan gelirse falan filan öyle bir şey söylememişler. Rakam verildiği konuşuluyor şu an araplardan gelende o rakamın üstünde gibi duruyor.

Nelsson ilk şampiyonluktan sonra gitmek istedi. Erden ona söz verdik falan dedi diye hatırlıyorum. Teklif de gelmiş 15 civarı Sevilla'dan. Onu satmadık o zaman.

Sonra son gün Davinson fırsatı çıktı bunlarda aldılar. Okan onu yedek bıraktı CL'de süre vermedi. Olaylar gelişti.
Nelsson'a Sevilla'dan gelen teklif Marcao gidiş dönemi söz verilen zamanda o zaman ondan sonra o civarda bir teklif bir daha getiremedi o yüzden gidişi olmadı. Öyle bir içerikli söz verildiği çok bariz çünkü teklif PL'dendi o zamanki haberler de Barış Avrupa hayali olduğu yönündeydi. Rakamda da o zamanki teklifle aynı rakam 30 milyon euro idi verilen söz bu. CL listesine 10 gün kala ucuza satarız diye bir söz verilmediğine eminim.

Kaleci ve stoper takviyeleri beklerken şu uğraştığımız işlere bak
Dönem bitecek neredeyse yerli futbolcumuzu göndereceğiz. Ne güzel dünya

Baris gemileri yakmis bellu. Bu saatten sonra ondan bize fayda gelmez. 40 milyon veriyorlarsa satalim gitsin

Acaba barış ne düşünüyor şu an transferin bitmesine az kaldı Araplar bizim istediğimizi vermiyor taraftar kadro dışı kalmasını destekliyor menajerinin açıklamaları sonrası ister 100 gol atsın eski desteğini de görmeyecek istediği maaşı alamayıp üstüne bizde kadro dışı kalması çok olası ki bu belki onun için hayatında tek çıkacak dünya kupası fırsatını da çöpe atmak demek adam 4 yılda taraftar arasında kazandığı tüm değeri 24 saat civarında kaybetti çok üzücü

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üzücü falan değil renktaş menajerine o açıklamayı yaptıran barışın ta kendisi bu arsıza üzülmek salaklıkla eş değer lafım sana değil yanlış anlama bu bizim formamız altında yaptı bu kepazeliği kerem en azından gittikten sonra yaptı bunun yaptığı kahpeliği ömrümde görmedim bi işte emreyle okan bedava gitmişti onları biliyorum bu cocugun acilen kadro dışı kalması lazım cl listesine yazmıycağını açıklıycaksın medayaya çıkıp morata gibi ağlamasını izlemek istiyorum en sevdiğim topçuydu bu yaptığı kahpeliği asla ama asla affetmemek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BAY 40 + 10 bonus
Zaniolo 10
Şu para ve kalan bütçe ile Lookman, Sancho, Singo, Hakan ve kaleci al.
Akanji iptal olsun yerine scout al veya Singo yerine scout al.

Okan hocanın son programında o ibo denen fb'linin barış ile ilgili söylediklerini açın izleyin. Daha hiç bir gs muhabirinin haberi yokken yaşanacakları biliyormuş o herif barış ile ilgili. Yalı çocuğu kuklaları sarmış kulübün etrafını

Geri
Üst Alt