Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.852
- 11.379
- 1.223
40 inter verdi diye hatırlıyorum 50 istediler vermediler40 istiyorlar.
Ayrıca BAY satılmasa hiç bütçemiz olmayacak mıydı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 inter verdi diye hatırlıyorum 50 istediler vermediler40 istiyorlar.
Ayrıca BAY satılmasa hiç bütçemiz olmayacak mıydı?
Kenan ile kiyaslaman komik, biri daha cok genc yaslarda nerede ve hangi ligde futbol oynuyor bir bak tekrar. Birinde yetenek fiskiriyor ben futbolcuyum diye digerinde fizik olayini cikartirsan ozel yetenek dair bir goruntu kalmiyor, fizik ile de bir yere kadar varabilirsin.neden etmesin? Kenan'ın 60-70 milyon euro ettiği yerde Barış her türlü 50-60 milyon euro eder. hayır neye istinaden böyle düşündün onu anlamadım. adamı koy solbeke sol bek oynar. sol açık oynar, forvet oynar. lig başladığından beri 2 maçta 3 gol ve 1 asist ile oynuyor. daha ne olsun.
Italya içine satmak istemiyorlar40 inter verdi diye hatırlıyorum 50 istediler vermediler
Kadro dışı abi onu göndermek ona mükafat olur bu örnek olmalı yoksa her gitmek isteyen aynı yolu denerBenim bildiğim son 1 sene içinde 2 kere zam yapıldı Barış'ın maaşına. 2.5 mil.€ maaş aldığı söyleniyor, hatta transfer haberlerinden sonra Barış için bir kere daha zamlı maaş teklif edip takımda tutmak istediğimizi ve Barış 'ın reddettiği de söyleniyor
Bu saatten sonra kadro dışında bile görmek istemiyorum Barış 'ı
Çok basit ya daha 6 ay önde gelen Lemina 'nın yaptığı açıklamayı yapacak cesareti yok muydu? Haydi onu geçtim illa gitmek mi istiyor, önce Galatasaray ile anlaşın dese ne kaybederdi?
Yok bu saatten sonra 2 ay bile kadroda görmek istemiyorum renktaşım
Sana Doruk diyebilir miyim?Belki de amaç transfer kaosunu örtmek için icad edilen bir başka kaos örtüsüdür![]()
O zaman girelim derim osimhen aracı olur lookman mabyak bir topçu 2-3 sezon önce tek başına kupa aldı adam Avrupa’daItalya içine satmak istemiyorlar
Nelsson'a Sevilla'dan gelen teklif Marcao gidiş dönemi söz verilen zamanda o zaman ondan sonra o civarda bir teklif bir daha getiremedi o yüzden gidişi olmadı. Öyle bir içerikli söz verildiği çok bariz çünkü teklif PL'dendi o zamanki haberler de Barış Avrupa hayali olduğu yönündeydi. Rakamda da o zamanki teklifle aynı rakam 30 milyon euro idi verilen söz bu. CL listesine 10 gün kala ucuza satarız diye bir söz verilmediğine eminim.Öyle bi içerikli söz verildiğine nereden vardınız? Avrupa'dan gelirse falan filan öyle bir şey söylememişler. Rakam verildiği konuşuluyor şu an araplardan gelende o rakamın üstünde gibi duruyor.
Nelsson ilk şampiyonluktan sonra gitmek istedi. Erden ona söz verdik falan dedi diye hatırlıyorum. Teklif de gelmiş 15 civarı Sevilla'dan. Onu satmadık o zaman.
Sonra son gün Davinson fırsatı çıktı bunlarda aldılar. Okan onu yedek bıraktı CL'de süre vermedi. Olaylar gelişti.
Galatasaray’lılığı Fatih hocadan öğrenen de ya son dakika takımı satıyor ya da fenere gidiyor
Acaba barış ne düşünüyor şu an transferin bitmesine az kaldı Araplar bizim istediğimizi vermiyor taraftar kadro dışı kalmasını destekliyor menajerinin açıklamaları sonrası ister 100 gol atsın eski desteğini de görmeyecek istediği maaşı alamayıp üstüne bizde kadro dışı kalması çok olası ki bu belki onun için hayatında tek çıkacak dünya kupası fırsatını da çöpe atmak demek adam 4 yılda taraftar arasında kazandığı tüm değeri 24 saat civarında kaybetti çok üzücü
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O nasıl olacak rdas Baris Atalanta ya gidip maasini NEOM mu ödeyecekLookmanle takas.![]()