Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Bora ER troll çok fazla dikkate almayın dostlar yormayın kendinizi

cenk melih yazıcının medyaya haber sızdırma kanalı da yağız denen it

yunus meselesinde de burda da kulübü nasıl suçluyor bakın

çete çok bariz
👇

Ben olsam yemişim senin getireceğin bonservis bedeline der 3 sene hayattan soğuturdum

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vallah şu gökdeniz denen çocuğun barışdan aşağısı yok izlediğim maçlarda

ayriyeten barış avrupa maçlarında koca sıfır!!!!

anadolu maçlarında yeri belli olur ama ne yazık ki

Yahu Bora, yapma gözünü seveyim.. Sane cv'si ve yeteneği ile geldi buraya.. Tutar tutmaz, bilemeyiz.. Zaha tutmadı ama.. Ama 10 milyon vermeden de Sane ve türevleri gelmiyor bu topraklara..

Senin Sane ile kıyasladığın Barış, Keçiörenden geldi. Oynadığı, kariyeri tek Galatasaray olan bir adam.. 2,5 maksimum 3 yeter, fazla bile.. Sane şunu alıyor, Osimhen bunu alıyor diye sidik yarıştırıp, kulübe kafa tutacak adam değil bunlar..
Teoride haklısın .Pratikte efektif olana bakarım ben.İyi oynayan baş üstündedir.Kural bu.Sane iyi oynarsa seneye kalır.Kotu oynarsa elden çıkarmak için okeye dolanirsin.Cok dolanmisligimiz var çünkü.

Hocam neomi filan karıştırma takım içi dengeler e gel bak şöyle anlatayım barış 10 milyona neoma gitti farzet aynı görevde birisi 2 milyona oynuyorsa ve barıştan daha efektif ise hoplamazmi sence????Aynen böyle düşün.Bir futbolcunun geçmişini bırakın gözünüzü seveyim.
Abi had bilme diye bir şey varsa o insanda hoplamaz. Bariş mesela oraya gittiğinde oranin yildizi olacak ama buranin değil. City nin yildizi peptir mesela ondan daha fazla maas vermiyorlar kimseye. Realin mbappe bu daha dogru örnek olur orada brahim hoplayamaz. O mbappe oldugu icin o maasi aliyor. Sende brahim oldugun için, Burada da ayni.

Barış fizik gücünün yanı sıra, Di maria kadar yetenekli bir oyuncu olsaydı şuanki piyasada kaç para ederdi?

Teoride haklısın .Pratikte efektif olana bakarım ben.İyi oynayan baş üstündedir.Kural bu.Sane iyi oynarsa seneye kalır.Kotu oynarsa elden çıkarmak için okeye dolanirsin.Cok dolanmisligimiz var çünkü.

Herkesin ölüp bittiği Ronaldo (ki hiç sevmem) Juve de olmadı.. Transferler teori ile yapılıyor zaten..

Ya olm mbappeyi real istedi herif de gitmek istedi kulübünde kaldı eşek gibi oynadı sözleşmesi bitti ve gitti.
Daha 15 gün önce donnaruma planlarımızda yok gidecek dedi kulübü bak karşılıklı açıklama yayınlandı ipler koptu. Donnaruma hastayım diyip evinde yatıyor mu abi peki?
Osimhene ırkçılık yaptılar 1. ağızdan ırkçılık yapıldı tepki verdi adamlar kendi başına idmanları gösterdiler 1 sene sonra ne oldu yine istedikleri parayı aldılar.
Isak bırakın beni agam diyor ama yine de çalışıyor.

Köpek gibi çıkacak idmanlara çalışacak kulübün istediği neyse de onu getirecek. 60 milyon abicim 1 kuruş inmeyecek kulüp işine gelirse diyecek gelmezse 3 sene sonra gider neoma.

hemen sancho ve gökdeniz hemen acil

bunuda arap çöplüğüne postalayalım!

Adam 1 günde kendini bitirdi.. Bu nasıl bir cehalettir, nasıl bir beyinsizliktir.. Çocuk da değil eşşek kadar adam..

Edebinle hareket edip oturup konuşsaydın, herkes asgari müşterekte buluşur, bir şekilde gitmene izin verilirdi..

Galatasaray bu beyinsizden gelecek 30 milyon gelmezse batmaz.. Şimdi Napoli gibi dik durma zamanı.. Ya istediğiniz parayı kuruşuna kadar alın ya da süresiz kadro dışı bırakın..

Bu adama o asil, şanlı formayı bir daha giydirmeyin..
Dediğin gibi tam bir beyinsizlik.Ama ne keremden nede barıştan akıl kokan hareketler görmememiz beni şaşırtmıyor.Bunlar sorunlu adamlar.Aynı takımda birbirlerini sevmeyen adamlar bunlar.Kapasiteleri bu.
Bunu şimdi söylemiyorum daha öncede söyledim bu iki isimde 3,5. Sene sonra başakşehir kıvamına gelirler.Fenere falan gitmeleri hiç umrumda değil.
Barışında bu teklif edilen yıllık ücretlere ayrılmak istemesini normal karşılıyorum.Ama süreç böyle olmamalı.Barış çok büyük ayıp etti.
Normal şartlarda Barış kalitesinde adam için 30,40 milyonlar muazzam paralar ama işte zaman sıkıntı.

Başımızdakilerinde yatacak yeri yok.Osimen hamlesi geçen seneden piyangodur.Gardi olmasa mümkün değil bunların yapabileceği iş değil.Onuda çıkarırsan zaten hiçbir iyi yaptıkları iş yok.

Oyuncular konusunda duygusallığın cılkını çıkartıyoruz.Nesela osimen söyle teklifi geri çevirdi sadece Galatasaray falan dedi.Bu söylemler palavra.Tamam karakteri iyi,hırslı her zaman ilşinin hakıını veriri.Ama avrupadan istediği parayı bulabilseydi bize gelmezdi gerçekci olmak lazım.

İşin özü herşey yönetimde bitiyor.İşi bilen yönetim adam gibi kadro kurar.Barışında eksikliğini hissettirmez hatta daha iyisi bile olur.Ama işte malesef başımızda öyle bir yönetim yok.
Başkan çıkmış hala muslera falan diyor yahı.Rezillik kepazelik.

Geri
Üst Alt