Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    180
  • Bu anket kapanacak: .
10 yabancıya falan düşülmez seneye bu yıl bile az daha 14+2 oluyordu

Kılçıksız 40 milyon € güzel para ama Boey süreci unutulmamalı.

Boey'in eksikliğini hala kapatamadılar. Hatta dönüp tüm parayı harcadıktan sonra eksikliği kiralık Boey ile tekrar kapatmaya çalışıyorlar.

Bence asıl kızgınlığımız arka planda buna. Yönetim bize bu konuda güven verseydi zaten kim giderse gitsin sorun olmazdı.

Ben sizler gibi düşünmüyorum.Saneyi getirirsen birşey oynamazsa Barış hoplar,Edersonu getirip birşey oynamadigini görürsen Günay hoplar Akanjiyi getirirsen Abdülkerimi öldürürsün.Takim içi dengeler diye boşu boşuna demiyoruz yıllardır.2-3 topçu aldık diye Avrupa şampiyonu olacağımızı düşünenler bence yanılıyorlar.Turk çocukları kusturdukce çok daha kötüye gideceğimizi unutmayın Asla.Taraftar Okadar şımarık bir hale burunduki City kadrosunu ister oldu neredeyse.Ama biz o mertebelerde degilizki henüz.Bizim için model ucuza alıp pahalı satmaktan geçiyor.Bu kadar topcuyla başarı gelmez ise enkaza donulecegi unutulmamalidir.Barisi kuştur Abdulkerimi küstür.Sonuclarina katlanirsin.Ederson satamazsin Sane satamazsin.O kadar yanlış politika ki şuan uygulanan. Ronaldo gelsin bari herşeyi o kurtarır.Komedi oynanıyor ama bakalım sonu nasıl olacak.
Sane daha yeni geldi iki maça çıktı.Baris Keçiörende oynarken Sane M.City de oynuyordu aralarında da uçuk yaş farkı yok 4 yaş var.Gitmek istemesine kimse birsey demiyor zaten transferin bitimine bu kadar süre kalmışken zora sokması antrenmana çıkmamasına hepimizin tepkisi.Acikcasi Barış mücadele ve teknik kısımda çok üst düzey değil mücadele gücü ve çalışması taktir ettiğimiz tarafı.Yerine çok daha iyi oyuncular gelebilir.

Akanjiyi niye nijeryali diye belirtsin herif İsvicre Milli takiminda da oynuyor

Sane transferinin önemini şimdi çok net bir kez daha anladım Barışa güvenip yola çıksaydık patlamıştık

Sane'ye de sahip çıkılmalı

Geri
Üst Alt