Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.417
- 39.269
- 3.293
Akanji Nijerya asıllı
Demin lookman yazdin ya r.tas woovumu geri aliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akanji Nijerya asıllı
Bıktım bu kuraldan. Seneye de başarılı olursak türkleri isterlerse napacağız. İğrenç bir ligSeneye yabancı 10 ise bize yerli şart
Gözümüzde bitti o anlamda diyorum. Eşşek gibi 50 milyonu getirecekler yoksa yallah yedek kulübesineham yapmaya hiç gerek yok. denildiği gibi ya istenilen bedeli getirir ya da paşa paşa 3 senelik sözleşmesini doldurur.
heh işte 120 milyon euro
heh işte 120 milyon euro ederdi ama o kadar yetenekli olmadığı için 70 milyon euro daha az bedelle 50 milyon euro satılacak bir oyuncu işte. o 70 milyon euro fazla ödeme ise anca di maira kadar yetenekli olsaydı biçilecek veya ödenecek bir meblağ işte.
Barışla hakan kafa kafaya gelir paket olarak 32 yaşına girecek birini alamayız
ona koç ve ekibi karar veriyor. bizimkilerin söz hakkı yok10 yabancıya falan düşülmez seneye bu yıl bile az daha 14+2 oluyordu
Sane daha yeni geldi iki maça çıktı.Baris Keçiörende oynarken Sane M.City de oynuyordu aralarında da uçuk yaş farkı yok 4 yaş var.Gitmek istemesine kimse birsey demiyor zaten transferin bitimine bu kadar süre kalmışken zora sokması antrenmana çıkmamasına hepimizin tepkisi.Acikcasi Barış mücadele ve teknik kısımda çok üst düzey değil mücadele gücü ve çalışması taktir ettiğimiz tarafı.Yerine çok daha iyi oyuncular gelebilir.Ben sizler gibi düşünmüyorum.Saneyi getirirsen birşey oynamazsa Barış hoplar,Edersonu getirip birşey oynamadigini görürsen Günay hoplar Akanjiyi getirirsen Abdülkerimi öldürürsün.Takim içi dengeler diye boşu boşuna demiyoruz yıllardır.2-3 topçu aldık diye Avrupa şampiyonu olacağımızı düşünenler bence yanılıyorlar.Turk çocukları kusturdukce çok daha kötüye gideceğimizi unutmayın Asla.Taraftar Okadar şımarık bir hale burunduki City kadrosunu ister oldu neredeyse.Ama biz o mertebelerde degilizki henüz.Bizim için model ucuza alıp pahalı satmaktan geçiyor.Bu kadar topcuyla başarı gelmez ise enkaza donulecegi unutulmamalidir.Barisi kuştur Abdulkerimi küstür.Sonuclarina katlanirsin.Ederson satamazsin Sane satamazsin.O kadar yanlış politika ki şuan uygulanan. Ronaldo gelsin bari herşeyi o kurtarır.Komedi oynanıyor ama bakalım sonu nasıl olacak.
Baris 50-60a gidiyorsa oluyor bütce anlamindaYa 50 milyona Lookman alabilecek gücümüz olduğunu nasıl hayal edebiliyorsun, gerçekten ilginç. Bi Osimhen'e 75 verdik diye bu paraları başkaları için de verebileceğimizi zannetmen...
Şeref yoksunu camia ne yapacaklarını şaşırdılar mantar gibiler her yerden çıkıyorlarBu işlerin arkasından Fener çıksa şaşırmam yalnız, kendileri güçlenemediler diye bizi zayıflatacak işlerin peşinde koşuyorlardır.
Zeki Çelik ihtiyaç olan da bir mevkiadam yok yav işte
mali olarak yapacak bir şey yok
15 verip hakanı 4e ikna edeceğiz