Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    174
  • Bu anket kapanacak: .
Kılçıksız 40 milyon € güzel para ama Boey süreci unutulmamalı.

Boey'in eksikliğini hala kapatamadılar. Hatta dönüp tüm parayı harcadıktan sonra eksikliği kiralık Boey ile tekrar kapatmaya çalışıyorlar.

Bence asıl kızgınlığımız arka planda buna. Yönetim bize bu konuda güven verseydi zaten kim giderse gitsin sorun olmazdı.
Dostum adam yerli yerli kulüp isterse Chelsea yönetimi gibi oyuncu bassın adm yerli ve ucube bir kural var ülkede. Şunu idrak etmemiz lazım ilk önce bu konulara girerken.
Giderken de değerli olması lazım. Aynı performansı gösteren zaniolo misal 50 ise barış 60-70 olmalı araplara. Bizi etkileyen şey satış fiyatında alacak takımı da etkilemeli.

Lookman osimhen gibi kiralik olabilir belki. Daha sonra satis, italyanlar osimhenden gördü bu isin yürücegini.

Alınacak yerlilerden biri TR'de yetişmiş olması lazım CL listesinde yerli sayılması için sonra Almancı yerlileri kadroya yazamıyoruz küsüyorlar bir de onlarla uğraş...

İnsanların korkusu Boey süreci zaten yoksa herkesin yeri dolar mevcut yönetimle Barış'a yerine alınacak oyuncuya falan sövdüğümüzle kalırız.

Buchi gizem yaratma isim ver ulan Lookman sandık

Acil yeni Hasan Şaş bulmamız lazım

Hasan Sas gibisi gercekten cok zor bulunur hem oyuncu hem karakter olarak yuruyen Galatasaray.. Hicbir zaman simariklik da yapmadi bunlar gibi..Zaten su videoda bile anlasiliyor olgunlugu..Bence bahsettigi topcular kendisinden net olarak iyi denemez Hasan fazlasiyla underrated bir abimizdi..

buchi nin dedigi herif bize mi gelio

niye beklenti olustu

Dostum adam yerli yerli kulüp isterse Chelsea yönetimi gibi oyuncu bassın adm yerli ve ucube bir kural var ülkede. Şunu idrak etmemiz lazım ilk önce bu konulara girerken.
Giderken de değerli olması lazım. Aynı performansı gösteren zaniolo misal 50 ise barış 60-70 olmalı araplara. Bizi etkileyen şey satış fiyatında alacak takımı da etkilemeli.
Tamam bende biliyorum yerli ama o paralara kimi sattın TR'de yetişmiş yerli olarak?

Büyük paralara gidenlerin çoğu yurt dışında yetişmiş yerli. Cenk, Ferdi vs.

Bize gelecek teklif buralar abi bunu kabul edin önce. Bizim için bunlar büyük para.

Bende biliyorum şu an yerinin dolmayacağını. Kadro dışı bırakıp ilerde 0 almak 40 almaktan her zaman daha iyidir bana göre.

Geri
Üst Alt