Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.497
- 948
- 433
Ne heyecan yaptırıyo madem, mansa buchiLookman değil demiş adam boş muhabbet

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne heyecan yaptırıyo madem, mansa buchiLookman değil demiş adam boş muhabbet
Dostum adam yerli yerli kulüp isterse Chelsea yönetimi gibi oyuncu bassın adm yerli ve ucube bir kural var ülkede. Şunu idrak etmemiz lazım ilk önce bu konulara girerken.Kılçıksız 40 milyon € güzel para ama Boey süreci unutulmamalı.
Boey'in eksikliğini hala kapatamadılar. Hatta dönüp tüm parayı harcadıktan sonra eksikliği kiralık Boey ile tekrar kapatmaya çalışıyorlar.
Bence asıl kızgınlığımız arka planda buna. Yönetim bize bu konuda güven verseydi zaten kim giderse gitsin sorun olmazdı.
yapar mı bilmiyorum ama denenmeli.![]()
Eren Dinkçi - Oyuncu profili 25/26
Eren Dinkçi, 23, Türkiye ➤ SC Freiburg, 2024'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 13 Ara 2001, Bremen, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Bu cimbomlu is yapmaz mi
Haydaaaagerek yok kosmasını bılmıyor o eleman
Arda'nın menajeri de fb'li adi biri değildir umarım. Gerçi apo'nun menajeriyle aynı diyorlardıalttan Arda geliyor stoper için aslında. Bay'ın paraya illa yerli almamız gerekmez.
ustad 10 numaraya ıhtıyac yokHaydaaaa
Senin tavsiyen nedir 10 numaraya
İhtiyaç var aslında
Onyedika nayceriyalı mıydı acepBuchi gizem yaratma isim ver ulan Lookman sandık
Eski City'li forvet vardı adını unuttum yaw o mu acaba Samsun falan yapabilirOnyedika nayceriyalı mıydı acep![]()
İcardi oynar, idareten oynar, fiziken nasıl döneceği muamma halaustad 10 numaraya ıhtıyac yok
icardi bile orda oynar
bize saglam ortasaha stoper fln lazım
Acil yeni Hasan Şaş bulmamız lazım
Tamam bende biliyorum yerli ama o paralara kimi sattın TR'de yetişmiş yerli olarak?Dostum adam yerli yerli kulüp isterse Chelsea yönetimi gibi oyuncu bassın adm yerli ve ucube bir kural var ülkede. Şunu idrak etmemiz lazım ilk önce bu konulara girerken.
Giderken de değerli olması lazım. Aynı performansı gösteren zaniolo misal 50 ise barış 60-70 olmalı araplara. Bizi etkileyen şey satış fiyatında alacak takımı da etkilemeli.
O bize değildir o zamanKelechi Iheanacho