Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
GS saneden çekildi dedi ertesi sabah adami aldik. Gecen gun de akanji defteri kapandı dedi 10 dk sonra fabrizyo gsyle city anlaşmaya yakın yazdi. Utanmaz arlanmaz herif.
Bide bu adam burda paylasiliyor

Bakma benim paylastigima son ikidir senle girgir yapmak icin paylastim. Yoksa coktan yasaklanmaliydi bu salak herif

Herifin bileği Matruşka olmuş çıkarıp çıkarıp yenisini gösteriyorlar muhtemelen.

Bunlar da nasıl bir fantezi yaşıyor yav. Adamla sosyal medyadan dalaşıyorsun. dün çıkarıp veda ettiriyorsun 50 milyon isterim diyorsun. 8 ay sözleşmesi kalmış admın 3 ay sonra birine imza atar en fazla maaşı karşılığını yatırıp alırlar ocakta.
Hayır adam için yarışan da yok :asd:
Mal mal işler yemin ederim. Millet kafayı yedi.
City ile psg mallikta yarisiyorlar adeta

City mali da göndermeye calistigi 1 senesi kalmis 32lik adama 25m istemiyormu?

Barış isinde Napoli baskanina 5 ateşleyin bakayım nasıl Neom ve o menajerlerin mabadindan kan alıyor

Adam 170 yıl önce öldü zaten, öldü!

Neyin kadavrası?!

Mask G GIF by SWR Kindernetz

Geri gelirse napacaz misal? 3 sene daha sözleşmesi var. He istenilen parayı verir neom mu ne şeyimse o ayrı ama geri geldi takıma ne yapacağız? bi tarafına kızgın demir mi sokalım? ağır ne yapabilirsin? Taksim meydanına bağlayalım her geçen yüzüne mi tükürsün?
B şıkkı diyorum

Barış işi en hızlı şekilde çözülmeli takılı kalınmamalı bu takımın en az 4 transfere ihtiyacı var asıl mevzu bu.

Son düzenleme:
Sercan Hamzaoğlu gibi orman çocuklarının ağzına laf verdin ya, sana ne kadar küfür etsek az vallahi.

Yok arkadaş, yerli futbolcu pişmanlıktır!

Geri
Üst Alt