Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Lammens kactı bence ya utd yapar o 9 gün kala vs tzolakis ide verecegini sanmiyorum oly nin başka genc varsa da bilmiyorum şuan. Bence ikisini almamiz çok olası da değil sanki zaten.
Restes var Toulouse'den belki o olabilir.

O Burkowski denen eleman, Singo için sol stoper de oynayabilir yazmıştı. Hatta savunmanın 4'ünde oynayabilir yazmıştı. Çok beğeniyor ama şimdi de çok pahalı diyor. Daha doğrusu maaşı çok diyor. Onun yerine hem sağ bek hem sol stoper x x kişilerini alırım yazdı
Sağ bek de oynayamaz sol stoper de o arkadaş mabadindan sallıyor. Ben izledim bana güven renktas

Barış 1 ay önce sözleşme uzattı yav.. kur kaçtı 1 ay önce? O zaman neden uzattın madem şartlar iyi değildi…

30'a Singo geliyor ise, Kaleci ve orta saha da gelmeli. Eksiksiz bir rotasyon ile gitmeliyiz. Para var gibi.

Restes var Toulouse'den belki o olabilir.
2 hafta önce gündeme geldi baktık bakıştırdık o vesileyle, izlenimim o iş yaş

Spektaküler kurtarış yapıyor diye insanların gözü boyanıyor, ama kale tutuşu sakat, kalede büyümeyi bilmiyor aksine garip bi şekilde küçülüyor, zaten fazla geri çekilerek atladığı için acayip kurtarış yapıyor gibi görünüyor.

Bu beşiktaş salağı bir sürü adama o kadar paraları verdi de ndour'a 5 milyon veremedi mi yahu çok acayip ya.

Singo'nun paralar abartı ya o kadar vermeyiz.

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun, analı babalı büyüsün inşallah.

Arap birliğinin bünyesine mi katıldık hayırdır lan.

Singo'nun maaş Sanchez'den fazla olmaz o 7 falan yalandır da, Sanchez'in maaşı vermek bile fazla.

Orta saha ihtiyacı bas bas bağırıyorken stopere dünya para gömdüren hocaya hoca demem

İşin gerçeği bu transfer döneminde harbi piyasa saçmasapan.

Arsenal bugün genç savunmacı soktu oyuna , yedek bildiğin 21 M vermiş.

Tamam budur dediğin adama bonservis verirsin tabii ama 30 falan bizim için normal meblağlar değil. Resmileşirse o zaman bakmak lazım.
Savunmacı için anormal paralar bence bizim açımızdan

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, teker teker alintilayamadim, malum işlerden dolayı. Seviyorum sizleri😄
Renktaş sen eğer benim damadım olsaydın, 36. haftada olan hamile kızıma şartlar ne olursa olsun araç kullandırdığın için bir güzel pataklar sonra da tebrik ederdim baba olduğun için.

Yeni aslan parçasına ise vatana millete hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat, eşine ve sana da mutluluklar dilerim.

Geri
Üst Alt