Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Arap birliğinin bünyesine mi katıldık hayırdır lan.

f1f3e127b7c8f8c9ace5caddeaa0648d.jpg

Olur da Barış kalacak olsa bile ekstra bir kanat oyuncusu alırdım. Gazoz’un gazı kaçtı çünkü

27 28e stoperi bırak ne orta sahalar vardır yav sinogo gibi bir stopere gömülür mü bu para. Min 2 ay sakatlığı var zaten fix
Okan hoca oyuncu tercihleri konusunda fena değil, faydalanıyor istediği oyuncu ise gerçekten. Doue gitti, Arias keza. Singo da ısrar varsa alalım artık derim :asd:

Singo'yu 1 maç 90 dakika izlemişim o da geçen sezonki ilk Barça'yı 2-1 yendikleri CL maçı. Aklımda kalan tek şey fizikle dayak atmışlardı Barça'ya takım olarak. Sağ bek oynamış orada da. En son Kolombiya milli takımı da böyle çakı gibiydi biz de o çakı gibi takımın en zayıf halkasını almışız meğersem.

Alexsandro icin acaba ne kadar isterler? Aslinda tam bizim takima uygun olan sol stoper.

Singo'yu 1 maç 90 dakika izlemişim o da geçen sezonki ilk Barça'yı 2-1 yendikleri CL maçı. Aklımda kalan tek şey fizikle dayak atmışlardı Barça'ya takım olarak. Sağ bek oynamış orada da. En son Kolombiya milli takımı da böyle çakı gibiydi en zayıf halkası gelmiş bize meğersem.
ben monacoya gitmeden önce izlemiştim döve döve oynuyordu en hoşuma giden kısmı ise osimhen gibi bacak boyu uzundu.

Geri
Üst Alt