Eymen Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 2.706
- 1.496
- 1.148
30 milyona kaleci, sağbek, sol stoper ve orta sahayı alabilirsin. Yeterki scout ekibin işini yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem öyle hem maaş işi de yani Davinson 4-4.5 civarı alırken mümkün değil 7'ler yani önünü alamazsın sonra.Zorunlu satın almalı bir şey diye düşünüyorum total paket 27-28 olabilir belki abi
Kalorifer zamanı gelmedi daha dur yahuCalafiori parası
Biz AZ Alkmaar degiliz ve o tarzda 4-5 pozisyona o paraya oyuncu transferi yapmamaliyiz da.30 milyona kaleci, sağbek, sol stoper ve orta sahayı alabilirsin. Yeterki scout ekibin işini yapsın
27 28e stoperi bırak ne orta sahalar vardır yav sinogo gibi bir stopere gömülür mü bu para. Min 2 ay sakatlığı var zaten fixZorunlu satın almalı bir şey diye düşünüyorum total paket 27-28 olabilir belki abi
Okan hoca oyuncu tercihleri konusunda fena değil, faydalanıyor istediği oyuncu ise gerçekten. Doue gitti, Arias keza. Singo da ısrar varsa alalım artık derim27 28e stoperi bırak ne orta sahalar vardır yav sinogo gibi bir stopere gömülür mü bu para. Min 2 ay sakatlığı var zaten fix
Milan iṣi niye olmadi?Stoper de oynayabiliyor. U23 kuralına uygun.
20 civarına bitebilir o transfer cidi anlamda. Abisinden dolayı da gözler üzerinde olacaktır biraz patlamayla 2 kat bırakabilir bir isim.
Satarlar mı orası meçhul
Dediğin çok da, ilk 11'de direk oynayacak 2 adam alınır 30 milyona ama30 milyona kaleci, sağbek, sol stoper ve orta sahayı alabilirsin. Yeterki scout ekibin işini yapsın
ben monacoya gitmeden önce izlemiştim döve döve oynuyordu en hoşuma giden kısmı ise osimhen gibi bacak boyu uzundu.Singo'yu 1 maç 90 dakika izlemişim o da geçen sezonki ilk Barça'yı 2-1 yendikleri CL maçı. Aklımda kalan tek şey fizikle dayak atmışlardı Barça'ya takım olarak. Sağ bek oynamış orada da. En son Kolombiya milli takımı da böyle çakı gibiydi en zayıf halkası gelmiş bize meğersem.
brawo hasanım sasım
Mal bir kulüp olduğu için gelen geçen tokatlıyor herifleri.Milan iṣi niye olmadi?