Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Benzer düşünüyorum. Bu bahsedilen 3 isim bir oyun oynamaya kalkmışlar ucuza çıkarıp parayı biz alırız gibisinden çıkaramadıkları için olmayacak o iş Neom'un 50 milyon falan vereceğini hiç düşünmüyorum. Barış'ın menajeri de Barış'ı işledi, Barış da onun peşinden giderek yazık etti kendine. Burnu sürtecek ve GS'de kalacak bence sözleşme uzatıp. Geleceği için Barış bu menajeri ile yollarını hemen ayırmalı.
Sözlesmesi uzatilacaksa zamli sekilde, o bu sene olmayacak!

Bu sene önce bir yedege dusecek, burnu surtulecek. Tekrar as olabilmek icin yirtacak kendini. Sezona giris yaptigi performansi tum sezon surdurecek. Gelecek sezon keyfimiz isterse sözlesmesini uzatacaz 300-500bin zamla. Yoksa seneye istedigimiz bonservisi getirip gidecek

Taraftarla arasi da hicbir zaman eskisi gibi olmayacak. Bunu da bir kenara yazacak

Büyük geçmiş olsun üstat; Allah kazadan-beladan esirgesin, yavru aslanın bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah. @Murat Yanut

Valla geçen senenin finalisti intere yakın maaş bütçemiz 2-3 oyuncuyla hatta geçeceğiz gibi görünüyor ortada hiçbir başarıda yok bilemiyorum. Bu maaşlar sürdürülebilir gelmiyor bana.
Inter'in maaş bütçesi bizden baya yüksektir.

Hadi bugün maç var ortamı germek olmaz ama yarın itibariyle yönetime Galatasaray tarihinin en büyük yangını yapılmalı artık yeter yav 1 hafta kalmış olacak 1 haftada 4 tane önemli eksiğin hangisini adam akıllı çözeceğiz ? Daha barışın yerine kanat bakılacak birde o çıktı başımıza.

Bonus ve vergilerle 165 milyon euro gozukuyor. Bizimki kac acaba.
Net 100 m euro maaş olursa vergisiyle 167 yapıyor Türkiye’de, 33.5u geri alıyorsun amatör şube ve tesise harcama taahhütüyle.

Dönem bitince bakmak lazım total rakama.

Emre özcan'ın paylaştığı berkan kutlu ile monthey videosunu izleyin çok iyi sarıyor baya.

Onun bunun aldığı paraya bakıp kafası karışacak topçu lazım değil bize. Getir bahsettiğin teklifi yallah Arabistan’a. Ha öyle bir teklif yok da sırf maaşını arttırmak için o malla bir olup sazan sarmalı çeviriyorsan o zaman yallah kulübeye, şu an kazandığınla iki sene daha takılırsın.

Gökdeniz Bayrakdar diye bir çocuk vardı. 2-3 sene önce Anltaya'da çıkış yapmıştı fiziği falan da iyiydi baya. Bodrum'da görünüyor hala. Gelişimi durdu mu bu çocuğun?

Ayrıca Hasan Şaş yerli futbolcular arasında en cok yüksek ücret almayı hak eden dünyaca ünlü bir futbolcuydu ballon dorr da Ronaldinho nün önünde 11.olmus futbolcudan bahsediyoruz.Uefa Kupası Süper kupa Dünya 3.lugu başarıları var Hasan Şaş Barış falan gibi orasını burasının oynasatsaydi 2006 şampiyonluğunu biz hiç görmemiş olacaktık oyuncu alamadığımız Heinze Carruscaya falan yeni Hagi gözüyle baktığımız dönemler.

Saneyi daha transfer resmi olarak acilmamisken halledip,

Butun temmuz osimhen icin para konusunda ugrasip (osi sonrasi elde kalacaka butce diyerek)

Sonrasinda Galatasaray istedigi oyunucuyu alir(!) diyerekten 1 ay boyunca herhangi bir surec yonetemediler.

Satislar dediler bekledik
Guvenin dediler bekledik
Forma vs dediler aldik

Sirada ne var? baris sureci etkiledi bahanesi mi gelecek... Gercekten anlamakta cok zorluk cekiyorum ya

Geri
Üst Alt