Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.121
- 3.661
- 1.588
Akanji ve Gündo mac kadrosuna girememisler
City 2-0 maglup olmus
City 2-0 maglup olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10-12ye alalim2002-------younq kanad
![]()
Wilson Odobert - Oyuncu profili 25/26
Wilson Odobert, 20, Fransa ➤ Tottenham Hotspur, 2024'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 28 Kas 2004, Meaux, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Sözlesmesi uzatilacaksa zamli sekilde, o bu sene olmayacak!Benzer düşünüyorum. Bu bahsedilen 3 isim bir oyun oynamaya kalkmışlar ucuza çıkarıp parayı biz alırız gibisinden çıkaramadıkları için olmayacak o iş Neom'un 50 milyon falan vereceğini hiç düşünmüyorum. Barış'ın menajeri de Barış'ı işledi, Barış da onun peşinden giderek yazık etti kendine. Burnu sürtecek ve GS'de kalacak bence sözleşme uzatıp. Geleceği için Barış bu menajeri ile yollarını hemen ayırmalı.
O yönde bir kaç analiz okudum kalınlaştığına dair.İtalya'da sağ kanat bek oynarken de kalın değil miydi bu adam? Çok mu fark etmiş? Bana öyle gelmemişti.
Inter'in maaş bütçesi bizden baya yüksektir.Valla geçen senenin finalisti intere yakın maaş bütçemiz 2-3 oyuncuyla hatta geçeceğiz gibi görünüyor ortada hiçbir başarıda yok bilemiyorum. Bu maaşlar sürdürülebilir gelmiyor bana.
Bonus ve vergilerle 165 milyon euro gozukuyor. Bizimki kac acaba.Inter'in maaş bütçesi bizden baya yüksektir.
Net 100 m euro maaş olursa vergisiyle 167 yapıyor Türkiye’de, 33.5u geri alıyorsun amatör şube ve tesise harcama taahhütüyle.Bonus ve vergilerle 165 milyon euro gozukuyor. Bizimki kac acaba.
Bizimde vergilerle falan 110-115 milyon civarıdır aşağı yukarı.Bonus ve vergilerle 165 milyon euro gozukuyor. Bizimki kac acaba.
Singo,Akanji ve kaleci alırsak muhtemelen kafa kafaya olacağız 30 milyon euro civarı görünüyor maaş bütçesi farkıInter'in maaş bütçesi bizden baya yüksektir.
Fbli selcuk