Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Baris gibi zekasi gıt biri yüzünden neden bitme olasiligi yuksek akanji ve bissoumaya sevinmiyosunuz anlamadim

Üstelik donnaruma ihtimali artti

Singoda ihtimal doğdu

Ilkay olacak gibi

Burhancanin son aldigi butun istihbaratlar doğru tuhaf sekilde

Ali naci geriden geliyo ama bissoumayi o da bildi
Bilmedigi sey singonun sagbeke düşünüldüğü

Transit jüpiter yengec=aidiyet,yuva -

futbolda açılımı:bulundugun yere,seni yetistirenlere ihanet veya sadakat

2002 de lucescuya ihanet ettik
Fatih akyel fbye gitti
Balic bize geldi

2013 terim milli takim olayı

2025 barış mevzusu
Kerem fb

Hepsi tesaduf mu bunlarin simdi

Hadi yaw, ben menfi yaklaşırsın sanıyordum.
Sonuçta genç; tutar mı, tutmaz mı, nasıl gelişim gösterir, baskıyı kaldırır mı vs bunlar soru işareti tabi. Ama kesinlikle çok yetenekli bir kaleci. Maliyeti çok yüksek değilse riske girilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum.

Biz 2002de terimle luceye yaptığımızı terimle odedik 2013de...

Galatasaray kimseyi arkasindan vurmamali.cikiyo bizden

Bize yapanlardan da cikacak

Kaleci transferi sürecinin başından itibaren bizimle anılan isimler arasında net olarak en yetenekli, en potansiyelli olanı. Keşke gelgelse
Çizgi kalecisi dedik
Kalede büyümesi gerektiği yerde küçülüyor dedik
Kalede nerde durması gerektiğini tam bilemiyor dedik
Spektaküler kurtarış yapıyor görünmesinin sebebinin kendini fazla geri çekerek atlaması ve kurtarış mesafesini uzatması dedik
Hava top, yan top ehhh dedik

Müspet olarak ise hareketli, kıpır kıpır atletik ve çevik dedik

Allah Allah ya ben yanlış anladım, ya sen yanlış izlenim verdin 🤔😄

9-10 gün kaldi clye kadro bildirmeye

Kalecide ya lammens ya cok buyuk bi sürpriz olacak bence

En az 2 transferin bittigini düşünüyorum

Twitterda Singo için direk 30 milyon teklif ettiğimizi yazanlar var. Biri Jefe diye birisi

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Büyük geçmiş olsun. Ayrıca tebrik ederim. Hepinize sağlık ve afiyet dilerim.

Cuesta hala gitmedi. Yapılması gerekli 3-4 transferden biri bile hala yapılmadı ve 2 güne uçaktan inecek biri de gözükmüyor.
Animation Shrek GIF by Puss In Boots

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Allah baska kaza bela vermesin reis. Allah oglunuzu da anali babali buyutsun.

Geri
Üst Alt