Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
doğru ya da yanlış demiyorum ama hocanın singo'yu ısrarla istemesinin ana sebebi bence icardi gerçeği. yani icardi %100 hale gelince (max 1 ay sonra) yedek kalmayacağı kesin. osimhen de kalmayacak tabiki ve biz mecburen osi-icardi ikilisini oynatacak bir sistem ve dizilişe döneceğiz.

icardi'nin ya da osimhen'in olmadığı (sakatlık ya da ceza) veya herhangi birinin oyundan çıktığı bölümlerde de klasik düzene döneceğiz. bu durumda da singo sağ bek olarak oynayacak.

ha yine de bahsi geçen maliyetler son derece saçma ama oyuncuyu bu kadar ısrarla istemenin altyapısı bu bence.

Oyle olsa bile su anlam cikmaz mi ama?

İcardi ve osi var elimde, yedekte durmazlar. Oynatmak durumundayim , o zaman su gelsin bu para verilsin.

Yonetmek yerine durumu idare etmek gibi geliyor bana biraz yalan yok.Olmaz boyle diye demiyorum tabii, oladabilir. Lig icin zaten problem cok yok - avrupa maclarinda dert olabilir ama

Singo'da büyük takım yapabilecek potansiyel var yaşı genç maliyetli olsa da yatırım transferi olacak ileride geri dönüşü olacaktır

Bu adam beklenenden daha teknik bir adam ayağıda fena değil

Sağ bek ve stoper bölgesine kaliteli bir takviye olmuş olacak

Geçen sene Doue yi bulduk çapsız hatip bitiremedi işi tamam ama başka bir Doue bulamıyor mu sözde scout ekibimiz ?

İlkay Gündoğan, Galatasaray ile maaş konusunda anlaşma sağlayamadı. İlkay’ın maaş talebi Galatasaray'a yüksek geldi. İlkay Gündoğan, Bundesliga‘ya dönmeyi ciddi şekilde düşünüyor. (Bild)

bizden 10, Alman kulüplerden 2 milyon maas ister büyük Galatasarayli Ilkay Gündogan

doğru veya yanlış demiyorum ama hocanın singo'yu ısrarla istemesinin ana sebebi bence icardi gerçeği. yani icardi %100 hale gelince (max 1 ay sonra) yedek kalmayacağı kesin. osimhen de kalmayacak tabiki ve biz mecburen osi-icardi ikilisini oynatacak bir sistem ve dizilişe döneceğiz.

icardi'nin ya da osimhen'in olmadığı (sakatlık ya da ceza) veya herhangi birinin oyundan çıktığı bölümlerde de klasik düzene döneceğiz. bu durumda da singo sağ bek olarak oynayacak.

ha yine de bahsi geçen maliyetler son derece saçma ama oyuncuyu bu kadar ısrarla istemenin altyapısı bu bence.

Bu olursa

BYE BYE OKAAAAN
WELCOME HAPPİNESS

olur

hadi inşallah

bu sene bjk yada ts şampiyon olsun kafi

kadroyu bozmadan 8-9 tane iyi takviye ile iyi bir antrenörle seneye yine şampiyon oluruz

Bu yavşağın da bir daha adı bile geçmesin lütfen

Yallah freiburgta 1.5 milyona oyna büyük gsli seni

doğru veya yanlış demiyorum ama hocanın singo'yu ısrarla istemesinin ana sebebi bence icardi gerçeği. yani icardi %100 hale gelince (max 1 ay sonra) yedek kalmayacağı kesin. osimhen de kalmayacak tabiki ve biz mecburen osi-icardi ikilisini oynatacak bir sistem ve dizilişe döneceğiz.

Dün akşam saat 22:20 suları falan. Viski içiyorum film izliyorum.

Durup dururken birden "ısrarla istemenin altyapısı" dedim kendi kendime.

Allah allah dedim, ne oluyor?

Meğersem Icardi gerçeğiymiş . :d

via Baltacı

Son düzenleme:
Transferde 30 Ağustos sonrasını bekliyoruz her zamanki gibi, güya fırsat transferi düşecekte bizi bulacak diye
Yıllardır şu saçmalık yüzünden dikiş tutmuyor, 2-3 tane olumlu örnek var diye 40 tane hataya maruz kalıyoruz

BU SİNGO TRANSFERİNDE MİDEMİ BULANDIRAN HUSUSLAR VAR!!!!!

En çok kim istiyorsa o araştırılmalıdır!!!!

İlkay Gündoğan, Galatasaray ile maaş konusunda anlaşma sağlayamadı. İlkay’ın maaş talebi Galatasaray'a yüksek geldi. İlkay Gündoğan, Bundesliga‘ya dönmeyi ciddi şekilde düşünüyor. (Bild)

bizden 10, Alman kulüplerden 2 milyon maas ister büyük Galatasarayli Ilkay Gündogan
Bunu görmedim hiçbir yerde nerde yazılmış bu arada

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Allah hayırlı evlat demeyi nasip etsin

Geri
Üst Alt