- 12 Haziran 2013
- 9.609
- 5.704
- 1.713
Aklı başında bir soru sorulunca mavi ekran vermiş şikeci kafalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle olsa bile su anlam cikmaz mi ama?doğru ya da yanlış demiyorum ama hocanın singo'yu ısrarla istemesinin ana sebebi bence icardi gerçeği. yani icardi %100 hale gelince (max 1 ay sonra) yedek kalmayacağı kesin. osimhen de kalmayacak tabiki ve biz mecburen osi-icardi ikilisini oynatacak bir sistem ve dizilişe döneceğiz.
icardi'nin ya da osimhen'in olmadığı (sakatlık ya da ceza) veya herhangi birinin oyundan çıktığı bölümlerde de klasik düzene döneceğiz. bu durumda da singo sağ bek olarak oynayacak.
ha yine de bahsi geçen maliyetler son derece saçma ama oyuncuyu bu kadar ısrarla istemenin altyapısı bu bence.
doğru veya yanlış demiyorum ama hocanın singo'yu ısrarla istemesinin ana sebebi bence icardi gerçeği. yani icardi %100 hale gelince (max 1 ay sonra) yedek kalmayacağı kesin. osimhen de kalmayacak tabiki ve biz mecburen osi-icardi ikilisini oynatacak bir sistem ve dizilişe döneceğiz.
icardi'nin ya da osimhen'in olmadığı (sakatlık ya da ceza) veya herhangi birinin oyundan çıktığı bölümlerde de klasik düzene döneceğiz. bu durumda da singo sağ bek olarak oynayacak.
ha yine de bahsi geçen maliyetler son derece saçma ama oyuncuyu bu kadar ısrarla istemenin altyapısı bu bence.
doğru veya yanlış demiyorum ama hocanın singo'yu ısrarla istemesinin ana sebebi bence icardi gerçeği. yani icardi %100 hale gelince (max 1 ay sonra) yedek kalmayacağı kesin. osimhen de kalmayacak tabiki ve biz mecburen osi-icardi ikilisini oynatacak bir sistem ve dizilişe döneceğiz.
Dün akşam saat 22:20 suları falan. Viski içiyorum film izliyorum.
Durup dururken birden "ısrarla istemenin altyapısı" dedim kendi kendime.
Allah allah dedim, ne oluyor?
Meğersem Icardi gerçeğiymiş . :d
iyice paradox a döndü bu iş
madem city bu kadar istekli, bizim koşullarda sal Ederson'u işte. Sanırsın para dertleri var. Yıllarca Ederson'un etinden kemiğinden faydalandınız, salın adamı artık.
Bunu görmedim hiçbir yerde nerde yazılmış bu aradaİlkay Gündoğan, Galatasaray ile maaş konusunda anlaşma sağlayamadı. İlkay’ın maaş talebi Galatasaray'a yüksek geldi. İlkay Gündoğan, Bundesliga‘ya dönmeyi ciddi şekilde düşünüyor. (Bild)
bizden 10, Alman kulüplerden 2 milyon maas ister büyük Galatasarayli Ilkay Gündogan
Hakan icin son gunlere yakin umutlaniyordur bizimkiler. 12 ye falan aliriz dalan diye takiliyorlardir muhtemelen.
Dün akşam saat 22:20 suları falan. Viski içiyorum film izliyorum.
Durup dururken birden "ısrarla istemenin altyapısı" dedim kendi kendime.
Allah allah dedim, ne oluyor?
Meğersem Icardi gerçeğiymiş . :d
BU SİNGO TRANSFERİNDE MİDEMİ BULANDIRAN HUSUSLAR VAR!!!!!
En çok kim istiyorsa o araştırılmalıdır!!!!
Allah hayırlı evlat demeyi nasip etsinBeyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Serie a tam aksine yaşlanıyor hocam ne kadar 40 45'lik varsa topladılar bu sene : DHakan falan gelmesin yaw herkes genclesiyor yas ortalamalari 25-26 prime kuluplerin