- 1 Ağustos 2014
- 62.950
- 73.209
- 4.218
Monaco'ya bir 50-60 milyon euro para bağlayacağız sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsedilen paralar doğruysa desin bea renktaşHoca akşama Ederson,Akanji ve İlkayı isteyen gitsin city i tutsun der mi acaba ?
Olur olmaz bilmiyorum ama bence büyük isimlerle uğraşıyorlar yoksa gerçekten singo falan parayı bastığında gelmeyecek adamlar değil derdimizin para olduğunu düşünmüyorum benHikmet abiden duyduğunuz donnaruma haberi de doğru
Ama bana ceza keserler.yazamam daha fazla.olmaz izin yok
o zmn ;İmkan dahilinde değil. Boş yere alınamayacak oyuncularla vakit kaybediyorlar sadece.
Takimlar yüksek durabilir bunu bayern barca yapiyor city de yapiyor ama "top geri kazanma" olayi cok cabuk gerceklesmeli ozaman. Hemen kesiyorlar ataklari. Bunu biz avrupada henüz gerceklestiremeyiz bu yüzden dengeli oynamaliyiz.Benfikanin yaptığı gibi oynamaliyiz defansif anlayışı en azindan
Konuşulan paralar çok fazla prime luyindama kadar oynasa fark yaratır ama oynamazsa ağır patlarızBu adamda çok ndombele kokusu alıyorum. Biraz salsa hamburgerleri çifter çifter yiyecek gibi
Bende onu diyorum yapamıyoruz. Ozaman böyle önde oynamsya gerek yok. Bizde Sane osimhen batis gibi adamlar var biz sarkalim defans arkasinaTakimlar yüksek durabilir bunu bayern barca yapiyor city de yapiyor ama "top geri kazanma" olayi cok cabuk gerceklesmeli ozaman. Hemen kesiyorlar ataklari. Bunu biz avrupada henüz gerceklestiremeyiz bu yüzden dengeli oynamaliyiz.
keske biraz hocalık yapsan da hocamız sn.Hasan Sas desek sana agabey
Kaleci olarak oynayabiliyorsan biz seni harika hissettirizSingoyum ulan ben
Barış geçen hazirlik maçindan sonrami ne ben rekabeti severim rekabet güzeldir diyordu sane için. Orada da yalan soylemiyorsa adam senin kadar dert etmerek dogru olani profesyonelligi yapıyor yav.Biz bu hatayı hep yapıyoruz ve yapmayada devam ediyoruz.Rashica mükemmel sezon gecirmisken bonservisini almayıp gittik bir sürü para harcadık sonuç nafile.Kerem çok iyi oynarken gittik Zaha getirdik Sonuc yine nafile.Simdide Barış Alper çok iyiken Sane getirdik inşallah bu sefer sonuç iyi olur ama Barisida kaybetmek üzere yüz.Sirf taraftar transfer sezonunda mutlu olsun diye hareketler yapılıyor ama bir taraf yapılırken bir taraf bozuluyor.Esas gerekli olan yerlere oyuncu almaktan ziyade tribünlere oynanıyor.Avrupada başarı gelecek ya.Saneye verilen para ile elzem yerlere transfer yapmak çok daha mantıklı hareket olacaktı ama .Hala en önemli bölgelerde oyuncumuz yok.Ve evdeki bulgurdanda olmak üzereyiz.Satardin Barışı çok iyi bir meblaga alırdım Saneyi.O değil bu degil.Daha ne kadar hata yapılacak bilemiyorum.Umarim Sane mutlu ederde herşey unutulur.Yoksa hergun bu konu gelir önümüze.Biz daha Bayernden Manchester den oyunculara hazirmiyiz onuda bilmiyoruz.Allaha emanet gidiyoruz bakalım nasıl olacak.Baris konusu inşallah tatlıya bağlanır.Bu ne ilk nede son olacak bu kafayla.