Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.650
- 1.021
- 473
Jean Michel Seri gibi bişey herhalde bu yeni ortasaha çocuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahaha dedemin habere bak
Ne oynuyon la, senin yaş kaç singo2 oyuncu alabilir ama almaydabilir nedemek moruk abi. Neyse ben gideyim oyun oynayayim
Ne oynuyon2 oyuncu alabilir ama almaydabilir nedemek moruk abi. Neyse ben gideyim oyun oynayayim
Hocam yanlış.Yanlis yapıyoruz.Yarin Akanjiyi getir Abdülkerimi kaybet bilmemkimi getir yerli topculari kaybet.Ayni fiyatlarda getirsen sorun değil .100 katı fazla paralara getiriyorsun.Anlayin artık.Barış geçen hazirlik maçindan sonrami ne ben rekabeti severim rekabet güzeldir diyordu sane için. Orada da yalan soylemiyorsa adam senin kadar dert etmerek dogru olani profesyonelligi yapıyor yav.
Olabilir de olmayabilir de....
Onuda yapacan ama set oyununu da gelistirmek lazim.Bende onu diyorum yapamıyoruz. Ozaman böyle önde oynamsya gerek yok. Bizde Sane osimhen batis gibi adamlar var biz sarkalim defans arkasina
Yeminle olta atıyorlar artık.Habersiz kalmak buna denir.Sallama bile yapamayacak hale geldiler.Hahahaha dedemin habere bak
Bir anda alabilir de almayabilir de demek Haa![]()
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son şartı aşmaları çok kolaydır tahmin edeceğiniz gibi başka bi kulüp üzerinden kolayca fbye gelebilir
Daha iyi cv li adamlar getirdiğin icin öyle mesela bu singo işinde hak veririm sana. Akanji de vermiyorum ayrica niye sadece türkler sorun ediyor bir sence bu rekabeti? Kötüde oynasam iyide oynasam 4 donum bostan yan gel yat osman çünkü.Hocam yanlış.Yanlis yapıyoruz.Yarin Akanjiyi getir Abdülkerimi kaybet bilmemkimi getir yerli topculari kaybet.Ayni fiyatlarda getirsen sorun değil .100 katı fazla paralara getiriyorsun.Anlayin artık.
İhtimal vermiyordum ama sanki "uğraştık ama olmadı, çok para istediler, devre arası bakacağız" a doğru gidiyor iş planlı bir senaryo dahilinde. Muhabirler de bilerek veya bilmeyerek bu senaryoya dahil oluyorlar sanki. Bir kaleci olursa öpüp başımıza koyarız. Beklentileri düşürün bence. Keşke dürüstçe çıkıp deseydiniz Osimhen'i aldık, satmadan başka topçu almayız diye.