Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocayı severim en çok savunanlardanım ama hocam Allah aşkına cl de oynayacak takımın en az 6 tane orta sahaya ihtiyacı var bunların en az 3 tanesi üst seviye de olmalı 3 tanesi de idare edebilecek adamlar olmalı bizde üst seviyede 2 adam var lemina ve Torreira sara eh işte gerisi stoperden devşirme Kaan ve Berkan yetmez hocam yetmez en az 1 tane daha sağlam orta saha lazım ki sayısal olarak tam olsun

Barış geçen hazirlik maçindan sonrami ne ben rekabeti severim rekabet güzeldir diyordu sane için. Orada da yalan soylemiyorsa adam senin kadar dert etmerek dogru olani profesyonelligi yapıyor yav.
Hocam yanlış.Yanlis yapıyoruz.Yarin Akanjiyi getir Abdülkerimi kaybet bilmemkimi getir yerli topculari kaybet.Ayni fiyatlarda getirsen sorun değil .100 katı fazla paralara getiriyorsun.Anlayin artık.

Bu fenerin aldığı nene de dün ilk defa gördüm maç sonu istediği kadar potansiyelli olsun tr de bunun bacağını kırarlar eline verirler bruma gibi çok ufak tefek duruyor maxim kadar katkı vermez bence bunlara

Son şartı aşmaları çok kolaydır tahmin edeceğiniz gibi başka bi kulüp üzerinden kolayca fbye gelebilir

Onu aşmak için şöyle bir madde konulabilir

Neom'dan başka bir takıma satılırsa satış maddeleri arasına Türkiyede yalnızca GS'da oynayabilir maddesi koyulacaktır diyebiliriz

İhtimal vermiyordum ama sanki "uğraştık ama olmadı, çok para istediler, devre arası bakacağız" a doğru gidiyor iş planlı bir senaryo dahilinde. Muhabirler de bilerek veya bilmeyerek bu senaryoya dahil oluyorlar sanki. Bir kaleci olursa öpüp başımıza koyarız. Beklentileri düşürün bence. Keşke dürüstçe çıkıp deseydiniz Osimhen'i aldık, satmadan başka topçu almayız diye.

Fransa’dan 2 oyuncu alma zorunluluğu var dede haklı, ya ikisini de alacağız ya da hiç

Duyumculuk çok basit meslek yaa bende diyim o zaman

Galatasaray biranda premier ligden iki oyuncu alabilir ama alamayadabilir çarşamba bu iş belli olur

Gelsin etkileşimler vay anasını

Hocam yanlış.Yanlis yapıyoruz.Yarin Akanjiyi getir Abdülkerimi kaybet bilmemkimi getir yerli topculari kaybet.Ayni fiyatlarda getirsen sorun değil .100 katı fazla paralara getiriyorsun.Anlayin artık.
Daha iyi cv li adamlar getirdiğin icin öyle mesela bu singo işinde hak veririm sana. Akanji de vermiyorum ayrica niye sadece türkler sorun ediyor bir sence bu rekabeti? Kötüde oynasam iyide oynasam 4 donum bostan yan gel yat osman çünkü.

İhtimal vermiyordum ama sanki "uğraştık ama olmadı, çok para istediler, devre arası bakacağız" a doğru gidiyor iş planlı bir senaryo dahilinde. Muhabirler de bilerek veya bilmeyerek bu senaryoya dahil oluyorlar sanki. Bir kaleci olursa öpüp başımıza koyarız. Beklentileri düşürün bence. Keşke dürüstçe çıkıp deseydiniz Osimhen'i aldık, satmadan başka topçu almayız diye.

Herkes bunu biliyordu zaten hepimiz buna hazırlıklıydık Osimhen sonrası, hatta Osimhen gelsin transfer yapmasakta olurcular vardı
Ama Kavukçu 1 ay önce çıktı Galatasaray’ın istediği oyuncuyu alma gücü var dedi, başkan Osimhen mali olarak bundan sonraki transferleri etkilemeyecek falan dedi millet yine hayal kurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt