Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Restes var Toulouse'den belki o olabilir.Lammens kactı bence ya utd yapar o 9 gün kala vs tzolakis ide verecegini sanmiyorum oly nin başka genc varsa da bilmiyorum şuan. Bence ikisini almamiz çok olası da değil sanki zaten.
Sağ bek de oynayamaz sol stoper de o arkadaş mabadindan sallıyor. Ben izledim bana güven renktasO Burkowski denen eleman, Singo için sol stoper de oynayabilir yazmıştı. Hatta savunmanın 4'ünde oynayabilir yazmıştı. Çok beğeniyor ama şimdi de çok pahalı diyor. Daha doğrusu maaşı çok diyor. Onun yerine hem sağ bek hem sol stoper x x kişilerini alırım yazdı
2 hafta önce gündeme geldi baktık bakıştırdık o vesileyle, izlenimim o iş yaşRestes var Toulouse'den belki o olabilir.
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun, analı babalı büyüsün inşallah.Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
AbartmayalimSingo maalesef 30lu yaşları çoktan görmüştür, konuşulan bonservis bizi epey zor durumda bırakır. Savunma oyuncusuna para gömeceksek bu isim Avrupalı olmalı
Zorunlu satın almalı bir şey diye düşünüyorum total paket 27-28 olabilir belki abiSingo'nun paralar abartı ya o kadar vermeyiz.
Calafiori parasıOkan beye dur denmezse bizi batıracak. 30 bonservis 7 maaşlı stoper istemek nedir arkadas.
Savunmacı için anormal paralar bence bizim açımızdanİşin gerçeği bu transfer döneminde harbi piyasa saçmasapan.
Arsenal bugün genç savunmacı soktu oyuna , yedek bildiğin 21 M vermiş.
Tamam budur dediğin adama bonservis verirsin tabii ama 30 falan bizim için normal meblağlar değil. Resmileşirse o zaman bakmak lazım.
Renktaş sen eğer benim damadım olsaydın, 36. haftada olan hamile kızıma şartlar ne olursa olsun araç kullandırdığın için bir güzel pataklar sonra da tebrik ederdim baba olduğun için.Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, teker teker alintilayamadim, malum işlerden dolayı. Seviyorum sizleri![]()