Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    174
  • Bu anket kapanacak: .

şöyle bir şey var
Gln3_LoXQAA8qIf

soyunma odası bonusu:puhaha::puhaha:lan daha neler ya hadi bırakın bu kolpaliklari

40 hikaye yazıldı ama doğrusu net bu bence. Menajerinin aklıyla yanlış yola girdi Barış. Bu davranışlarını da bir kaç gün içinde sonlandırmaz ise taraftar ile bağı iyice zayıflayacak. Umarım uzamaz mevzu. Şimdilik bıçak gibi keskin yorumlardan uzak durmak gerek.

eğer bu olursa yönetimde hocada İSTİFA!

Yav şu mümkün mü allah aşkına. Buna 7 verdiğinde zaten defans hattını komple barış alper moduna sokarsın. Davinson çıkar bana laga luga yapıp 1 milyon verdiniz gidecektim yine gidecem der.

Bunu bilemeyecek kadar da mal değiller. Ayrıca buna 7 veren yönetim kaleye donnarumayı getirir verir istediği maaşı. Donnaruma diye bir oyuncu adı duyuyor muyuz? Hayır.

Tolgahan kolpacısı artık yasaklı listesinde.

@mods mason yasaklı kaynak attı banlayalım

Sommer kariyer zirvesi denebilecek bir sezon geçirdi Inter'de ama yaşı var, belli yaştan sonra keskin düşüşler görünebiliyor maalesef. Bknz: Son 2 sezon Muslera. Ama iyi yönden bakacak olursak, Ederson ve Uğurcan girmemiş olacak.
Musleranin düşüşü mentaldi bence o dolandırılma olayı çok etkiledi onu

40 hikaye yazıldı ama doğrusu net bu bence. Menajerinin aklıyla yanlış yola girdi Barış. Bu davranışlarını da bir kaç gün içinde sonlandırmaz ise taraftar ile bağı iyice zayıflayacak. Umarım uzamaz mevzu. Şimdilik bıçak gibi keskin yorumlardan uzak durmak gerek.

setenin konuyu bildiği hoca ile yaptıkları programda belliydi zaten

o gün de demiştim sıkıntılı bir şey olduğunu

hoca da ne kadar saklamak istese de saklayamadı ben farkettim

Okan buruk: orta sahaya transfer düşünmüyoruz

Lemina iğne tedavisi nedeniyle yaklaşık 10 gün antrenmana çıkamayacak. Kayseri maçında kesin yok. Rize maçında oynaması zor görünüyor.

Brezilya, Arjantin gibi bir yerden kaleci alamaz miyiz? Ordan gelen herife iyi maas verirse, uzun zaman kalmaya bile sicak bakar

Geri
Üst Alt