İlker Atasay
Parçalı Üye
- 24 Eylül 2017
- 3.779
- 2.617
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donna, lookman, rodrygo 8-9 gunleri kaldi. Bir yere gitmezlerse kiralik ask olabilirlerNe olacak bu Donnarumma'nın hali. @Emre Zeytinli
Bizimkilerde öyle bir fizik olmadığı için hocam haklısınBaris'in ikamesi degil. Baris tipinde bir oyuncu yok Turk olarak diyorum. Baris herkesten iyi demedim.
Buna bizim yönetim izin verirse istifa etsinler. Gerekirse 3 sezon kadro dışı kalsın bizdeSeneye barisi kerem ile ifb de görürüz bu notum burda kalsin
Alisson - Donnarumma falan filan alamıyosak Tzolakis veya Lammens'i almak daha iyi bence..
Vallahi daraldım iki gündür. Barış en sevdiğim yerliydi travmatik bi durum oldu şahsım için. Kerem hıyaneti sonrası hakkında uzun uzun methiye düzdüğüm adamdı, bak ne yaptı.Yalan yav rtş, kabul ettiği falan yok biyere geldiği de yok.
Şu an bunun altyapısı yapılıyor zaten. Neom filan hikaye.Seneye barisi kerem ile ifb de görürüz bu notum burda kalsin
Haber yalan değil, Maaş Davi'nin bir tık üstü olacak o da 5 yapıyor.Yalan yav rtş, kabul ettiği falan yok biyere geldiği de yok.
Alisson - Donnarumma falan filan alamıyosak Tzolakis veya Lammens'i almak daha iyi bence..
Olur gelsin. 8 bonservis 1.5 maaş yeterli olmazsa kovarızJohn Victor bahsettiği transfer