Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Bu anket kapanacak: .
Vallahi açıkçası 7 8 milyona oke diyorsa Barış neom'a gider 6 ay sonra fenerli menajeri onu fenere getirir.

Bir bakıyoruz menajeri Fenerli, komisyoncu fenerli, bunların hepsinin koç ve ketenci ile resimleri var.

O çakal menajer barış'i kafaya aldi.
Bu kadar salak olamaz yav. Gitmek istiyorsa da kendini bitirir.

o zaman bizi degil karsi tarafi darlasin.
bak napoli'ye son ana kadar geri vites yapmadi
belki de alacağı komisyonun artışı karşılığı transferde indirim yapabileceğine dair söz falan vermiştir.
senaryo yazıyorum tabi. bilemiyorum mümkün olabilir mi böyle bir şey.
ama önemli değil. biz sağlam durdukça bizim istediğimize gelecek iş. dursun doğru pozisyon aldı süreçte bence.

buna katılırım barış özür dilerse hocadan ve takımdan geri dönmesine hiç karşı değilim hatta en iyi ihtimal o olur bizim için

öyle kadro dışı bırakın süründürün falan gereksiz, keşke ayrılacaksa haziranda düzgün ayrılsaydı da TRye döndüğünde bize gelecek durumda olsaydı.
Bazı şeyler kırıldı. Taraftar Kerem olayında barışa sarıldı biraz; muhafazakar kereme karşılık seküler Aydın barış… ve başladılar değerler affetmeye.. iki gün sonra barış keremden beterini edince, siyah story ve antrenmana çıkmama gibi, büyük bir hayal kırıklığı oldu. Menajerinin kardeşimle söz hakkı olsunlu açıklamasına girmiyorum bile.. dolayısıyla güven duygusu yerle bir oldu, takımdaşlık ruhu zedelendi, yanılmıştık hissi ve kandırıldık duygusu hakim oldu… bu nedenle de belli bir süre kadro dışı zorunlu, yoksa yarın çıksın oynasını takım da taraftarda kabul etmez.. Barış bir süre sonra özür diler, menajerini filan değiştirir, kırıklık burukluk olsa da devam eder bir süre.. Okan da gitti ve çok farklı değildi gidişi… ama bugün takımın başında, 20 yıl sonra dönebildi… haa Okan’ı kabulleniş dönerken Emre gibi fb yapmadı, başını eğdi bjk gitti ve bjkliyim kanım siyah beyaz akar demedi.. biraz mahcubiyet vardı yani.. ancak hala kırgınız dimi @Okan Mason hocam
Diğer seçenek ise 50 M Euro getirilecek ve yollar ebediyen ayrılacak.

Vallahi açıkçası 7 8 milyona oke diyorsa Barış neom'a gider 6 ay sonra fenerli menajeri onu fenere getirir.

Bir bakıyoruz menajeri Fenerli, komisyoncu fenerli, bunların hepsinin koç ve ketenci ile resimleri var.

O çakal menajer barış'i kafaya aldi.
Yav çocuk mu Barış bir menajerin lafıyla kendini parlatan Galatasaray 'ı karşısına alıyor. 1 hafta önce taraftarın en sevdiği adamdan son 1 haftada önce antrenmanlara çıkmadı, sonra siyah ekran paylaşımı sonra menajerine yaptırdığı salak saçma açıklamalar ile filan Galatasaray kariyerini bitirdi

En ufak eline geçen fırsatta böyle Galatasaray'ı arkadan vuracaksa zaten gitsin Barış

Barış saf bir çocuk etrafındaki komisyoncuların gazına gelip saçmaladı. 1-2 gün içerisinde özür diler olay tatlıya bağlanır diye düşünüyorum tabii neom kemiksiz 50 kağıdı verirse o başka

yönetim bana söz verdi diye bir şey yok ya

sana 10 gün kala teklif geliyorsa seni göndermek zorunda değil kimse bu kadar basit

haziranda gelse bi nebze diyebilirdik

menajerler ve aracıların bağlantıları falan çok iğrenç insan işkilleniyor

Baris menajerlerim tarafından kandırıldım, cahilliğime verin, özür diliyorum diyecek ve menajerleriyle yollarını ayıracak. Kendisini bu sekilde kurtarabilir.

Valla canlı yayına çıkıp menajeri tekme tokat dövse bile en az 1-2 maç sıkıntı yaşaması muhtemel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış saf bir çocuk etrafındaki komisyoncuların gazına gelip saçmaladı. 1-2 gün içerisinde özür diler olay tatlıya bağlanır diye düşünüyorum tabii neom kemiksiz 50 kağıdı verirse o başka
Neom bence yaptıkları izinsiz görüşmenin FIFA'ya şikayet edilmesinden dolayı transferden çekilecek. Biraz araştırdım, geçmişteki örneklere bakıldığında, 2 dönem transfer yasağı, tazminat falan epey ağır yaptırımları var bu işin.

Bizim yönetim şikayetini geri çeksin diye yüksek bonservis de teklif edebilirler ama sanmıyorum.

Geri
Üst Alt