Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
değil 45 145e de satılsa barış gsye ayıp etmiştir idmana çıkmayarak takımın 2 forveti hazır değilken

hala nasıl fiyata falan indirgeyip masum göstermeye çalışıyosun gerçekten akıl alır olay değil
duygusuzlaştım knk biraz reelde de böyleyim. hayatımda hiç bu kadar ruhsuz gamsız duygusuz olmamıştım

Vefalı olmak gerekir mi profesyonel bir dünyada? O dünyada çok yer almadığım için bilmiyorum. İnsan yaşamadığı bir hususta da ahkam kesmesi kolaycılık oluyor biraz. Yine de aklıma şu geldi; Kerem Türkiye’ye dönmek için fb için bu kadar yanıp tutuşmasa, barış da iyi bir bonservisle gitmiş olsa; belki Keremin bize gelme yolu açılacak, yarın barış da döndüğünde kapı ona açık olacaktı. İşte o vefayı göstermeyince böyle şey gibi ortada kala kaldılar. Galiba vefalı olmak gerek; gitsen de ismin kalır namın kalır, güzellikle yad edilirsin, dua ile…
Allah taksiratını affetsin Metin, mekanın cennet olsun.

ben bu sezon için lemina'ya çok da güvenmem.
yaşı var, ufak tefek sakatlık riski var, performansının düşme riski var.
okan intihar ediyor aslında farkında olmadan. burayı acil ihtiyaç olarak görmeliydi. şimdi belki genç yabancı gelir diyoruz. o da denk gelirse.
hocanın bu orta saha düşüncesini hiç anlamıyorum.

böyle bir denklem yok hayatın içinde
buna katılırım barış özür dilerse hocadan ve takımdan geri dönmesine hiç karşı değilim hatta en iyi ihtimal o olur bizim için

öyle kadro dışı bırakın süründürün falan gereksiz, keşke ayrılacaksa haziranda düzgün ayrılsaydı da TRye döndüğünde bize gelecek durumda olsaydı.

Bct: "lammens le gorusuldu, 20 M bonservis ve 2-3 M arasi maas ile temaslar kuruldu. Man utd a ibre biraz daha donmus olmasina ragmen daha bitmis bir sey yok"

Emre tigre " lammens senaryosunu biliyoruz. Kesinlikle karsilamayacak beklentiyi. Oyun oynar gibi alinmaz. Taraftar pahabicilmez kabul ediyor simdi. Frankowski senaryosu gibi. O baskiyi kaldiramaz. Tzolakis okey o konuda...lammens degil"

buna katılırım barış özür dilerse hocadan ve takımdan geri dönmesine hiç karşı değilim hatta en iyi ihtimal o olur bizim için

öyle kadro dışı bırakın süründürün falan gereksiz, keşke ayrılacaksa haziranda düzgün ayrılsaydı da TRye döndüğünde bize gelecek durumda olsaydı.
iyi para kazandırsın araya da zaman girsin sıkıntı olmaz

Geri
Üst Alt