Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 12.980
- 7.808
- 1.588
EvetLemina sakat mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetLemina sakat mı?
Ve süper teknik direktörüz orta saha istemiyor
duygusuzlaştım knk biraz reelde de böyleyim. hayatımda hiç bu kadar ruhsuz gamsız duygusuz olmamıştımdeğil 45 145e de satılsa barış gsye ayıp etmiştir idmana çıkmayarak takımın 2 forveti hazır değilken
hala nasıl fiyata falan indirgeyip masum göstermeye çalışıyosun gerçekten akıl alır olay değil
Leminayi da taraftar aldirmisti resmen. Orta saha diyince 12 kişi mi oynucaz diyen cok büyük hocamız varVe süper teknik direktörüz orta saha istemiyor
böyle bir denklem yok hayatın içindeKes lan kel. Yaptigi 1 yanlis tum dogrulari göturdu iṣte
Senin gibi tdyi...
Var. Hicbir zaman affedilmeyecek. Arabistan dönusu febesine gitsin. Biz paramizi alip unutacaz baris diye biriniböyle bir denklem yok hayatın içinde
nefretinizde boğulunVar. Hicbir zaman affedilmeyecek. Arabistan dönusu febesine gitsin. Biz paramizi alip unutacaz baris diye birini
Nasıl duygusuzsun lan sabah avmde şöyle gezmiyor muydunduygusuzlaştım knk biraz reelde de böyleyim. hayatımda hiç bu kadar ruhsuz gamsız duygusuz olmamıştım
Nasıl duygusuzsun lan sabah avmde şöyle gezmiyor muydun
Gs kindir. Gsye yanlis yapani sileriznefretinizde boğulun
Avmde kızları kesmeyi bıraktın herhalde knk saatte 01 oluncaduygusuzlaştım knk biraz reelde de böyleyim. hayatımda hiç bu kadar ruhsuz gamsız duygusuz olmamıştım
buna katılırım barış özür dilerse hocadan ve takımdan geri dönmesine hiç karşı değilim hatta en iyi ihtimal o olur bizim içinböyle bir denklem yok hayatın içinde