Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Bunu bi de şamp ligine mi çıkaracağız
Listeye yazılması skandal olur
Anadolu takımlarına karşı oynasın yeter
Bugun idman sonrası menajer azli ve sırasıyla Kulüp, teknik ekip, takım arkadasları ve taraftar özürleri gelmezse yandı gülüm keten helva

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Türksat 6 ile bakıyorum kemerburgaza göremedim barışı

Barış olayında ortalığı germek en çok bize zarar verir bu şerefsizlerin yapmak istediği de bu

İpleri tamamen koparıp bu adamı en geç 2-3 seneye fbye getirmek keremde yaptıkları gibi. Çünkü bize dönüş kapılarını kapatıyorlar. Ben de barışa çok sinirliyim şu an ama kulüp menfaati için biraz itidalli olmalıyız.

Barış olayında ortalığı germek en çok bize zarar verir bu şerefsizlerin yapmak istediği de bu

İpleri tamamen koparıp bu adamı en geç 2-3 seneye fbye getirmek keremde yaptıkları gibi. Çünkü bize dönüş kapılarını kapatıyorlar. Ben de barışa çok sinirliyim şu an ama kulüp menfaati için biraz itidalli olmalıyız.
Mantıklı konuşuyorsun aferin

Barış mevzusunun kapanması barışa bağlı. Çıkacak arkadaşlarıyla neşeli bir idman yapacak video paylaşacaklar resmi hesaptan sadece galatasaray diyecek.
Bitti gitti.
Şeref yoksunu. Menajerinin açıklaması ne kadar ağır olsa da twitter o. tayfa ortalığı gaza getiriyor.
Dün gerekiyorsa köyüme giderim diyen itler vardı.

Ortaligi karistanlar menejerler , bu transfer olmasa bile adamlar karda olacak Galatasarayi karistirdilar
Taraftar ile Barisin arasi acildi , yoneticiler belki de oyuncu almayi birakip bu duruma yoneldiler.

Lemina en az 10 gün yok diyorlar, Okan buruk orta saha ihtiyacı olduğunu hala anlamış değil. Bir ton maç var önümüzde nasıl geçecek bu sezon
Bu sene sağ bekte Kaan, orta sahada Berkan sık sık izleyeceğiz gibi duruyor

Barışı satalım abi oynasın maçta ama satalım taraftar affetmez kalırsa hepten gerilir ortam
Satılmak istemiyor ki barış, peşkeş çekmemizi istiyor. İstediğimiz bonservis ücretini getirsin bizde bonservisini verelim barışa. Yoksa keyfi bilir.. kadrodışı bırakır evde takılır abisi menajer ile

Geri
Üst Alt