Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Satılmak istemiyor ki barış, peşkeş çekmemizi istiyor. İstediğimiz bonservis ücretini getirsin bizde bonservisini verelim barışa. Yoksa keyfi bilir.. kadrodışı bırakır evde takılır abisi menajer ile

Nasıl napoli kanlı bıçaklı olduğu idmana dahi çıkmayan adamı ederinden bir kuruş aşağıya satmadıysa bizde barışı net 50 milyon Euro’nun bir kuruş altına satmamalıyız. Ayrıca Keçiören mevzusunu barış ile menajeri çözsün bizi ilgilendirmiyor .Neom proje şehrin proje takımı sınırsız transfer kaynağı var onlar bile bizi yolunacak kaz görüyor, inanılmaz

Eski Arsenal futbolcusu Nicolas Anelka, otobiyografisini yayımladı ve burada şok edici bir itirafta bulundu.

Anelka'nın anlattığına göre, Arsenal’de oynadığı dönemde takım kaptanı Patrick Vieira, soyunma odasında yüzüne penisiyle vurdu. Bu iddia 'mapo.al' tarafından aktarıldı.

“Kaleciyle karşı karşıya kaldığım bir pozisyonu kaçırdım çünkü güneş gözümün içine gelmişti. Vieira sahada bana bağırdı, böyle bir pozisyonu nasıl kaçırdığımı sordu. Tartışma soyunma odasında da devam etti. Özür diledim ve neden olduğunu anlattım. Ayakkabılarımı bağlamak için oturmuştum ki, gelip yüzüme penisiyle vurdu. Hayatımın en utanç verici anıydı,” dedi Anelka.

Ancak Fransız futbolcu olayın burada bitmediğini söylüyor:

“Vieira’nın bu hareketinden sonra soyunma odasında sessizlik oldu. Sonra Ashley Cole, şimdi de sıranın onda olduğunu ve beni penisiyle döveceğini söyledi. İşte o an Arsenal’den ayrılmam gerektiğini anladım. Wenger’in açıklaması da beni şok etti. Olayı öğrendiğinde, Vieira’yı bu yüzden kaptan yaptığını söyledi,” diyor Anelka. /Telegraph/

Bizim yerli topçuların menajerlerini katıksız kerhane zerzevatlarından seçmeleri de çok acayip bir husus
Seçmekten ziyade kene gibi yapışıyorlar belki 6-7 senedir menajerliklerini yapıyorlar çünkü yetenekliler, çünkü ışığı görüyorlar.
Kimse de elindeki elması kaçırmak istemiyor.
Seni Galatasaraya götürüyorum diye de adamlarda bağ oluyor. En kötü 5 senedir yan yana olduğun bir insan oluyor sonuçta ister istemez bir bağ oluşuyor.
Sonra böyle kritik zamanda çıkıyorlar ortaya ki bence adamlar da işini yapıyor kim kime 3 milyon menajerlik parası veriyor ya şu dönemde.
Emeğinin karşılığı ama böyle ahlaksızca yapılmaması gerektiği bilgisi yok şerefsizin.
1 milyondan fazla da götürme primi vermişlerdir.

Adamın sezona girişine bak 3g2a birleri korkmuş olmalı

Eski Arsenal futbolcusu Nicolas Anelka, otobiyografisini yayımladı ve burada şok edici bir itirafta bulundu.

Anelka'nın anlattığına göre, Arsenal’de oynadığı dönemde takım kaptanı Patrick Vieira, soyunma odasında yüzüne penisiyle vurdu. Bu iddia 'mapo.al' tarafından aktarıldı.

“Kaleciyle karşı karşıya kaldığım bir pozisyonu kaçırdım çünkü güneş gözümün içine gelmişti. Vieira sahada bana bağırdı, böyle bir pozisyonu nasıl kaçırdığımı sordu. Tartışma soyunma odasında da devam etti. Özür diledim ve neden olduğunu anlattım. Ayakkabılarımı bağlamak için oturmuştum ki, gelip yüzüme penisiyle vurdu. Hayatımın en utanç verici anıydı,” dedi Anelka.

Ancak Fransız futbolcu olayın burada bitmediğini söylüyor:

“Vieira’nın bu hareketinden sonra soyunma odasında sessizlik oldu. Sonra Ashley Cole, şimdi de sıranın onda olduğunu ve beni penisiyle döveceğini söyledi. İşte o an Arsenal’den ayrılmam gerektiğini anladım. Wenger’in açıklaması da beni şok etti. Olayı öğrendiğinde, Vieira’yı bu yüzden kaptan yaptığını söyledi,” diyor Anelka. /Telegraph/
Osimhen kaptan olmalı

Lemina en az 10 gün yok diyorlar, Okan buruk orta saha ihtiyacı olduğunu hala anlamış değil. Bir ton maç var önümüzde nasıl geçecek bu sezon
Bu sene sağ bekte Kaan, orta sahada Berkan sık sık izleyeceğiz gibi duruyor
Berkan gitmeden transfer yapılmaz o bölgeye kanaatimce.

Barış Alper Yılmaz ve Galatasaray yönetimi sürecin hızla tamamlanmasını istiyor. Oyuncu, Okan Buruk ile görüşerek Kayseri maçında sahada olmak istediğini iletti. Son kararı Okan Buruk verecek. (Galip İmrek)

Abi takım arkadaşının kafasina da penisinle vurmazsin ya, lise öğrencisi misin

Baris ilk 11 cikar. 1. dakikada formayi cikarip disari cikar, kayseri taraftari alkislar. Osimhen Baris’a kiazarak hizli cikmasini ister. Apo Baris’i hirpalar, Yunus ve Icardi tebessumle tepki gosterir

Seçmekten ziyade kene gibi yapışıyorlar belki 6-7 senedir menajerliklerini yapıyorlar çünkü yetenekliler, çünkü ışığı görüyorlar.
Kimse de elindeki elması kaçırmak istemiyor.
Seni Galatasaraya götürüyorum diye de adamlarda bağ oluyor. En kötü 5 senedir yan yana olduğun bir insan oluyor sonuçta ister istemez bir bağ oluşuyor.
Sonra böyle kritik zamanda çıkıyorlar ortaya ki bence adamlar da işini yapıyor kim kime 3 milyon menajerlik parası veriyor ya şu dönemde.
Emeğinin karşılığı ama böyle ahlaksızca yapılmaması gerektiği bilgisi yok şerefsizin.
1 milyondan fazla da götürme primi vermişlerdir.

Adamın sezona girişine bak 3g2a birleri korkmuş olmalı

Keçiöreni bile bağlamıştır bu çakallar biz bu satışı yaptıracaz ama size düşenden de pay alırız falan

Geri
Üst Alt