Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Barış gitti gözüyle bakmamız gerekiyor 10 günlük bir süre var +1 yerli ihtiyacımız doğacak. İlkay'ı artık kesinlikle almamız gerekiyor.

Ederson + Akanji + Bissouma alıp 2002 doğumlu ve üzeri en azından 1 tane iyi kanat rotasyonada 1 tane forvet almamız gerekiyor.

1- Ederson
2- Akanji
3- Sanchez
4- Jakobs
5- Torreira
6- Lemina
7- Bissouma
8- Sara
9- Sane
10- Sallai
11- Osimhen
12- Icardi
------
12+1- 2002 ve üzeri doğumlu kanat
12+2- 2002 doğumlu yedek forvet

Barış gitti gözüyle bakmamız gerekiyor 10 günlük bir süre var +1 yerli ihtiyacımız doğacak. İlkay'ı artık kesinlikle almamız gerekiyor.

Ederson + Akanji + Bissouma alıp 2002 doğumlu ve üzeri en azından 1 tane iyi kanat almamız gerekiyor.

1- Ederson
2- Akanji
3- Sanchez
4- Jakobs
5- Torreira
6- Lemina
7- Bissouma
8- Sara
9- Sane
10- Sallai
11- Osimhen
12- Icardi
------
12+1- 2002 ve üzeri doğumlu kanat
12+2- 2002 doğumlu yedek forvet
Sağ bek?

Tespitin ne anlasak.

Erden Timur olsa daha iyi olabilirdi süreç yazıyorum, ihtiyacımız olan sağduyulu bir açıklama gelirdi diyorum. Hocanın üstündeki yükü hafifletirdi yarınki maç öncesi diyorum.

Hayır neden? diye yazıp zır cahille muhatap olunmaz diyorsun bunlar medeniyetten anlamaz diyorsun sonra başka mesajında Boey-Münih örneğinde olması gereken bu diyorsun.

Başımı ağrıttın Aşur, k. bakma seni anlayamadığım için. İyi forumlar.
Haklısın, ne anlatırsan anlat, anlattığın, karşındakinin anlayacağı kadardır. İyi yazışmalar…

Barışı 40-50ye versek arda kevini aynı paraya bırakır mı bize

Galatasaray, Salzburg forması giyen Maurits Kjaergaard'ı takip ediyor. Salzburg, 15 M € istiyor.
(🔗SportMediaset)

Geri
Üst Alt