- 4 Ağustos 2009
- 83.602
- 62.244
- 5.093
Kiergaard iste bu be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek?Barış gitti gözüyle bakmamız gerekiyor 10 günlük bir süre var +1 yerli ihtiyacımız doğacak. İlkay'ı artık kesinlikle almamız gerekiyor.
Ederson + Akanji + Bissouma alıp 2002 doğumlu ve üzeri en azından 1 tane iyi kanat almamız gerekiyor.
1- Ederson
2- Akanji
3- Sanchez
4- Jakobs
5- Torreira
6- Lemina
7- Bissouma
8- Sara
9- Sane
10- Sallai
11- Osimhen
12- Icardi
------
12+1- 2002 ve üzeri doğumlu kanat
12+2- 2002 doğumlu yedek forvet
Haklısın, ne anlatırsan anlat, anlattığın, karşındakinin anlayacağı kadardır. İyi yazışmalar…Tespitin ne anlasak.
Erden Timur olsa daha iyi olabilirdi süreç yazıyorum, ihtiyacımız olan sağduyulu bir açıklama gelirdi diyorum. Hocanın üstündeki yükü hafifletirdi yarınki maç öncesi diyorum.
Hayır neden? diye yazıp zır cahille muhatap olunmaz diyorsun bunlar medeniyetten anlamaz diyorsun sonra başka mesajında Boey-Münih örneğinde olması gereken bu diyorsun.
Başımı ağrıttın Aşur, k. bakma seni anlayamadığım için. İyi forumlar.
Akanji oynarSağ bek?
Cok zor hocam maalesef bir sekil kazanırlarfb aksama puan kaybeder neseleniriz
Şikecilere iki hafta üst üste puan kaybettirmezlerfb aksama puan kaybeder neseleniriz
%0Akanji oynar
Barışın yeri şaktarlı kevinle dolar mı abi ne diyorsun aşağı yukarı aynı paraya arda bize bırakır benceFener dilosu Salzburg’dan topçu alınmaz.
Barış giderse bu çocuğu net almak lazım.