Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.805
- 43.928
- 4.333
Nasıl son nokta olm bu boşluk bıraksa daha mantıklıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Horsezat bu konuda haklı elimizin zayıflamaması için istediğimiz para gelene kadar diretmeliyiz.
ulan ben de dün hedef gösteren bu değil miydi falan diye düşünüyodumBu da ne istiyor belli değil, itidalli konuşmuyor sonra da itidal çağrısı yapıyor at kafası.
Bu kadro tek tek iyi görünüyor.FakatTorreira Sara
Sane İlkay Yunus
Osimhen
Tespitin ne anlasak.Yakışmadı renkdaş, medeni değil bu davranış dememişim gibi sanki. Aynı fikirde olmayabiliriz ama çarpıtmaya da gerek yok. Tespit yaptım ancak bunun medeni de olmadığını ve bu da böyle birşeyin olmaması gerektiği anlamına geldiğini bilmen gerekir. Derdimiz Galatasaray, ikimizin de, barış değil. Ayrıca ET bana göre hala Galatasaray yönetiminde etkili, Abdullah bey üzerinden etki ettiğini düşünüyorum (bu benim kanaatim). Asıp kesmek değil, her eyemin karşılığı var, Galatasaray’ı zor durumda bırakıyorlar diyoruz. Kalkıp desem ki sen menajerin adamısın barış piarını yapıyorsun yönetimi bu nedenle eleştiriyorsun desem yakışık alır mı, doğru olur mu? Ayıptır renkdaş. Tespitimin aksini iddia ediyorsan gerekçeni ortaya koyarsın olur biter.. ne zaman astık kestik?
5 para etmez bunun gibiler. Tek başına bir şeyler düşünebildiklerine bile inancım yok bunlarınBu da ne istiyor belli değil, itidalli konuşmuyor sonra da itidal çağrısı yapıyor at kafası.
Barışı unutalım artık renktaşBarış pişman olur özür diler mesele kapanır
Bakmayın şu anda Düşmanlarımızın keyifli olmasınaSon yıllarda ne oluyorsa sonucu hep lehimize oluyor. O sebeple hayırlısı neyse o olsun diyorum.