Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .

Bunlar da nasıl bir fantezi yaşıyor yav. Adamla sosyal medyadan dalaşıyorsun. dün çıkarıp veda ettiriyorsun 50 milyon isterim diyorsun. 8 ay sözleşmesi kalmış admın 3 ay sonra birine imza atar en fazla maaşı karşılığını yatırıp alırlar ocakta.
Hayır adam için yarışan da yok :asd:
Mal mal işler yemin ederim. Millet kafayı yedi.

Horsezat bu konuda haklı elimizin zayıflamaması için istediğimiz para gelene kadar diretmeliyiz.

uğur Karakullukçu ve bununla alakalı her türlü paylaşım yasaktir

Moderatör tarafında düzenlendi:
U
Torreira Sara
Sane İlkay Yunus
Osimhen
Bu kadro tek tek iyi görünüyor.Fakat
Benenim düşüncem okan hocanın oyun anlayışında patlar.
Çok temposuz yumuşak adam var.
Barış sırf bu yüzden önemliydi..

Barışdan bu saatten sonra bize fayda gelmez.Ne kadar iyi fiyata satabilirsek o kadar iyi.

Kadroyu sırf isimli oyunculardan yıldız oyunculardan değil doğru isimlerden oluşturmak gerekir..Eldeki oyuncuların yapısına göre takviyeler gerekli.
Bunları söylüyoruz da işte bizimkiside bir aşk hikayesi.Kalmış 10 gün başımızdaki iş bilmezlerden doğru hamleler bekliyoruz.

Yönetim direkt neomun yöneticileriyle iletişime geçip bu çakal it tayfayı göte getirip 40+keçiören payına verse o zaman da içim soğur. Birileri bu işten nemalanamasın abi.

Bütçeniz ne abi 50 tamam al git 50yi hesabımda göreceğim. Menajer de avuçla artık neyi avuçlarsa ağlar it. Barış da para vermez maaşından araları bozulur :asd:

Yakışmadı renkdaş, medeni değil bu davranış dememişim gibi sanki. Aynı fikirde olmayabiliriz ama çarpıtmaya da gerek yok. Tespit yaptım ancak bunun medeni de olmadığını ve bu da böyle birşeyin olmaması gerektiği anlamına geldiğini bilmen gerekir. Derdimiz Galatasaray, ikimizin de, barış değil. Ayrıca ET bana göre hala Galatasaray yönetiminde etkili, Abdullah bey üzerinden etki ettiğini düşünüyorum (bu benim kanaatim). Asıp kesmek değil, her eyemin karşılığı var, Galatasaray’ı zor durumda bırakıyorlar diyoruz. Kalkıp desem ki sen menajerin adamısın barış piarını yapıyorsun yönetimi bu nedenle eleştiriyorsun desem yakışık alır mı, doğru olur mu? Ayıptır renkdaş. Tespitimin aksini iddia ediyorsan gerekçeni ortaya koyarsın olur biter.. ne zaman astık kestik?
Tespitin ne anlasak.

Erden Timur olsa daha iyi olabilirdi süreç yazıyorum, ihtiyacımız olan sağduyulu bir açıklama gelirdi diyorum. Hocanın üstündeki yükü hafifletirdi yarınki maç öncesi diyorum.

Hayır neden? diye yazıp zır cahille muhatap olunmaz diyorsun bunlar medeniyetten anlamaz diyorsun sonra başka mesajında Boey-Münih örneğinde olması gereken bu diyorsun.

Başımı ağrıttın Aşur, k. bakma seni anlayamadığım için. İyi forumlar.

10 gün kalmış transferin bitişe, barıştan 50 milyon gelse nolur bu saatten sonra

Millet ilk 11 as kanat adamını 10-15e verecek hali yok heralde.

Giderler edersona 20 sıkarlar
Akanjiye 15 basarlar
15 de bissouma falan verirler heralde

Kiralık, kadroya giremeyen pl den bir çöp kanat alır gelirler

Bu, Ali, Osman gibilerin azalarak bitmesi gerekiyor. Bunun gibilerin Galatasaray adıyla hiçbir şekilde yan yana gelmemesi gerekiyor. Sosyal medya gazıymış da bilmem neymiş de, arkadaşım burası Dingo'nun ahırı mı? Bugün sen bu konuya taviz verirsen yarın her canı isteyen, iyi maaş teklifi alan menajerleriyle başına üşüşür, sürekli kriz yaşarsın. Inter - Hakan mevzusu ile Barış'ın mevzusunun da hiçbir alakası yok. Mide bulandırıcı oluyor artık bunların ismini görmek

İlkay zorlama gel işte birader yav. Gönderilmek isteniyorsun, 4-5 maaşın da hazır burada. Kariyerinin son seneleri. Uzatma gel lan işte.

Geri
Üst Alt